סקר

eyal2953

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מה הפונקציה הכי שימושית אצלכם בפלאפון ??? זה יכול להיות לדוגמא -
ספר הטלפונים.
משחקים.
הגדרות.
צלצולים.
וכו´... בקיצור כל פונקציה שיש לכם במכשיר... נ.ב ציינו את סוג המכשיר שברשותכם. בתודה ובצפייה לתגובות אייל.

shaby_b

New member
JAVA ב- 4X4

פשוט מדהים. להוריד משחקים ותוכנות ולהריץ אותם על מסך הטלפון.

eyal2953

New member
שבי האם זה נכון ש...../images/Emo22.gif

אמיגו תוציא (אני לא יודע מתי) תוכנה לכל המכשירים שלה שבעזרתה יהיו צלצולים מדהימים כמו ב-I90C בכל המכשירים ?

shaby_b

New member
זה מאד ייתכן,

לא שאני יודע משהו על זה, אבל שמעתי איזה מכשיר i90 מצלצל במנגינה של every breath you take של POLICE. מדליק!

נוקיה 8310

הכל
ספר טלפונים, מאוד נוח לשימוש, במיוחד החיפוש מאוד נוח. משחקים- יש אחלה משחקים ומאוד נחמד לשלוח את התוצאות באינטרנט. הגדרות- אני תמיד משחק בהגדרות של כל דבר. צלצולים- איך אפשר בלי? וואפ- גם כן לפי דעתי מאוד נחמד.

wiz

New member
נוקיה 8250

אני חושב שכל הפונק´ הקשורות לצילצולים תופסות אצלי את רוב הזמן... במיוחד המחבר, שנוח מאוד לשימוש בפלאפונים של נוקיה. wiz

ashomer

New member
Sk

הכל...כמעט. קודם כל הספר טלפונים. אח"כ הצילצולים שגורמים לכולם להיסתכל על המכשיר שלי בפליאה וכמובן מנהל המידע אפילו שהוא לא כזה נח!

AndrewV

New member
יש לי 7160

אבל חוץ מספר טלפונים אני נכנס להכל וגם WAP

Nokia Fan

New member
אצלי זה...

ללא ספק - "טקסט חזוי" (Predictive Text) יש לי מעט מספרים לזכור, אז אני מעדיף לדעת אותם בעל-פה מאשר להכניס אותם לספר הטלפונים... תקראו לי Old-fashioned, אבל כזה אני... נ.ב. יש לי נוקיה 3310

reshef

New member
ספר טלפונים במוטורולה M

מהסיבה הפשוטה שזו האפשרות היחידה..!!! וגם היא באנגלית... אבל מה שנחמד בפלאפון הזה הוא שכאשר מישהו מתקשר, השם שלו מופיע בגדול על המסך, בניגוד לאחרים.. DON´T WORRY מבצע השדרוגים של אורנג´ מתחיל עוד יומיים ואני אשדרג לאיזשהו פלאפון... האמת הסתכלתי גם על LG בפלאפון כי הוא זול במובן מסוים ואני חולה על פלאפוני-כיס.

3310 4ever

New member
גם לי יש תשובה!!!

כמו שחשבתם (או שלא..) יש לי 3310 והאפשרות הכי שימושית בו היא המשחקים או ליתר דיוק- הרטט שאפשר להוסיף למהלך המשחק וה-Applications שזאת אפשרות ממש טובה- במקום לכתוב הודעה (לדוגמא: News) ולשלוח ל-999 אפשר להיכנס לתפריט המופלא שמוכן עם על האפשרויות שבו בכל רגע שתחפוץ ולבחור את הנושא המבוקש! <-----> Enjoy

MaD-d0g

New member
נוקיה 8260

הפונקציה הכי שימושית במכשיר אצלי היא, כמו שאמרת, הצילצולים, כל פעם שאני מקבל שיחה אני משתמש בזה

למעלה