תמונות 9.9

yaRBDen

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

yaRBDen

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

yaRBDen

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

מאיטה השתנתה לגמרי

1.סיגנון לבוש. 2.היא התחילה להתאפר כמו בהמה לא נשאר בה זכר למאיטה שאני אישית יותר אהבתי.היא נהייתה חיקוי של אנהי

crazy girl2007

New member
אני חושבת ההפך ממך

השינוי עשה עמה רק טוב,לדעתי עכשיו מבחינת החיצוניות היא הכי יפה מהבנות.

היא הייתה יותר יפה מהבנות גם קודם

זה שהיא שמה סיליקון,ונהייתה חיקוי זול של אנהי ממש לא מטיב עימה כבן אדם ובכלל הקסם האישי שלה פעם היה יותר כובש.עכשיו היא סתם אחת שרוצה להיות בתהילה ובאור הזרקורים.

crazy girl2007

New member
אני לא בעד סיליקון וכול זה

והייתי ממש בשוק שמאיטה "הילדה הטובה" עשתה את זה,לא אמרתי שהניתוח היטיב עמה,התכוונתי שהשיער והשינוי הכללי שהיא עשתה(לא כולל הסיליקון,היה עדיף בלעדיו אבל בחירה שלה)שינה אותה.לדעתי עכשיו היא יותר יפה מאשר בתקופת רבלדה.

לדעתי היא יפה בלי שום קשר

אני לא מדברת רק על המראה החיצוני.למרות שלדעתי היא דומה לערבייה עם הפוני .אני מדברת על השינוי בכללי,בגדול. היא הפכה לעוד אחת מהשחקניות מן השורה שעושות הכל בשביל עוד קצת תהילה.הערך שלה ירד מאוד בעיני.והיא היחידה מהבנות שאהבתי.רק פונצו נשאר כמו שמאיטה הייתה בעבר.

crazy girl2007

New member
טוב

חבל שאת לא רואה את השינוי שלה בצורה טובה.זה טוב לשנות דברים מדי פעם.אחרת זה משעמם=\\.

לא שינויים דרסטיים כאלה

זה כאילו 2 אנשים שונים.שינוי חיצוני סבבה אבל זה הרבה יותר משינוי חיצוני.

../images/Emo45.gif גם אני בדעה שלך..לדעתי

השינוי אכן עשה לה טוב.. אומנם היא הייתה הילדה הטובה.. בלי הגדלה ובלי כלום אבל מבחינת יופי היא נראית הרבה יותר טוב היום

למעלה