סיכום שבועי!

omer719

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo75.gif סיכום שבועי! ../images/Emo41.gif

33 ימים עברו על הפורום והוילה, ואפילו עוד לא הגענו לחצי, עוד 67 ימים עומדים לפנינו בהם ניפרד אחד אחד מדיירי הוילה, אבל בינתיים השבוע נפרדנו מג'ני, ראינו את קטעי משימת השינה וכול מה שעבר עליהם תוך כדי, עבר עלינו ערב חג ראש השנה ואתמול בלילה - לילה סוער במיוחד בוילה, במיוחד לאיתי וונסה
גם השבוע הרגשתי השתפרות על חבריי הפורום מבחינת הדיונים והשפה, דבר אחד שהציק הוא הפירסומים על גביי הקומונה, אז בבקשה שימו לב לזה, אנחנו מקפידים על השירשוריי אוף ורק שם מותר לפרסם בכיף! השבוע גם התחדשנו בחודש חדש, והספירה של ההודעות לא מתאפסת אלא סופרת רק 30 ימים אחורה, כול הודעה שלכם שנכתבה לפני 31 ימים לא נחשבת. אז עם זה נעבור ל... 12 האנשים שכתבו הכי הרבה הודעות
** ושימו לב לשינויים שנעשו, למשל שאני ירדתי מהרשימה
ויניבל1 ירד בגלל שהוא החליף משתמש** (306) אנטיבס300 (328) קמבילי (330) איתי בל (342) קפרי (345) ליאורי13 (380) משגרת המחשבות (426) שם אחרון (490) droriko (492) מאמי ללא צנזורה (538) ShukyD (643) הריאליסטי (863) יNOT
השאלון
:
הקטע שהכי אהבתם מ"האח הגדול": האיש שהכי הצחיק אתכם באח הגדול השבוע ולמה? האיש שהכי עיצבן אתכם באח הגדול השבוע ולמה? משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: משהו מפדח שקרה לך השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: מאכל השבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: משהו להוסיף: שתיהיה לכולנו שבת שלום וסוף שבוע נעים!

טלטוש

New member
מה הקטע עם מי כתב כמה?

אתה מקבל משכורת לפי כמות ההודעות? לדעתי צריך להזכיר כאן לאנשים לשמור על תרבות דיון ודיבור ולשמור קצת על הלשון - לא צריך לקחת את הכל אישית ובטח שלא להכנס לזה כל כך חזק. אל תשכחו מדובר רק בתכנית טלויזיה זה הכל.

יNOT

New member
../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

אני לא מקבל כלום
אבל יש לזה תרגום לכסף גם. ואת צודקת גם בקשר לשאר.

ady18

Well-known member
השבוע...

הקטע שהכי אהבתם מ"האח הגדול":השיחה בין רנין להדורבן אחרי העזיבה של ג'ני הכי הצחיק ונסה שהיא הייתה שיכורה האיש שהכי עיצבן אתכם באח הגדול השבוע ולמה?אשר הכפייה ,שי שכרגיל שמעצבן משהו טוב שקרה לך השבוע:התאומים\ים משהו רע שקרה לך השבוע: משהו מפדח שקרה לך השבוע: סרט השבוע:זמן שקוף סדרת השבוע: מאכל השבוע:ופל בלגי שיר השבוע:כול מיני ציטוט השבוע: תמונת השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא:יום הולדת לידיד משהו להוסיף:

עונה...../images/Emo94.gif

ח"ח לכל הכותבים...
הקטע שהכי אהבתם מ"האח הגדול": כל המנדרג' שהיה אתמול (היין והסוטול)
האיש שהכי הצחיק אתכם באח הגדול השבוע ולמה? לא היו הרבה צחוקים...אבל כרגיל יוסי/לאון
האיש שהכי עיצבן אתכם באח הגדול השבוע ולמה? שי|פטיש |כי הוא מנצל כל דבר לטובתו
משהו טוב שקרה לך השבוע: פעם ראשונה חגגנו עם אחיינית שלי את ראש השנה
היה כל כך כיף איתה
משהו רע שקרה לך השבוע:
משהו מפדח שקרה לך השבוע:
סרט השבוע: "היפה והמכוערת"
סדרת השבוע:
מאכל השבוע: בורקס עם בשר של אמא - יאמי!
שיר השבוע: Rihana - Disturbia
ציטוט השבוע: "קשה לומר מהו הבלתי אפשרי, כי החלום מאתמול הוא התקווה של היום והמציאות של מחר"
תמונת השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: שיהיה קצת יותר
באח הגדול...ובדחיפות
משהו להוסיף: סופ"ש קסום ומקסים...

סאמוואן

New member
זה היה ברור שרק

זמן קצר יהיה עד שNOTי יהיה במקום הראשון.... נראה לי עדיף שאני לא אענה השבוע על השאלון של האח הגדול כי בקושי ראיתי...אז אני אענה על מה שלא קשור משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ היום עשינו יומולדת 19 לחברה שלי במקס ברנר...היה כיףףףףף... משהו רע שקרה לך השבוע: הרבה דברים...החל מזה שהמחשב שלי נדפק משהו מפדח שקרה לך השבוע: אממ אממ אממ שום דבר... סרט השבוע: רעם טרופי..אחלה סרט סדרת השבוע: הפיג'מות מאכל השבוע: פנקייקס שעשיתי...יצא טוב (לשם שינוי) שיר השבוע: smile- מקפליי ציטוט השבוע: - תמונת השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: שיום כיפור יעבור בטוב משהו להוסיף: אממ לא... שתיהיה לכולנו שבת שלום וסוף שבוע נעים!

Come Alive

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo3.gif

הקטע שהכי אהבתם מ"האח הגדול": מממ, שג'ני הלכה
האיש שהכי הצחיק אתכם באח הגדול השבוע ולמה? יוסי בובליל, עם איך שהוא הגיב לשיפרה כשהיא הציעה לו ארוחת בוקר, ושי, שהתגלח ביום ראשון, ובשלישי כבר חזר לו הכל
האיש שהכי עיצבן אתכם באח הגדול השבוע ולמה? קרן, שנהייתה יבשושה מעצבנת
משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי עם החבר שלי כל הזמן והיה מדהים
משהו רע שקרה לך השבוע: החבר שלי חזר לצבא חח
סדרת השבוע: גוסיפ גירל, Ugly Betty
מאכל השבוע: סלט
שיר השבוע: Mama Who Bore Me
ציטוט השבוע: מה שיוסי אמר על הארוחת בוקר, אני לא זוכרת מילה במילה
משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: שיחזור להיות מעניין
משהו להוסיף: בלה.

מיקאלה1

New member
../images/Emo66.gifעונה

הקטע שהכי אהבתי השבוע - ששי הוריד פרופיל אחרי ההצבעה כשנשאר אחרון ביחד עם ג'ני הקטע שהכי הצחיק אותי הקטע של ונסה ואיתי האיש שהכי הצחיק אותי השבוע - לאון תמיד מצחיק אותי האיש שהכי עצבן אותי - שיפרה לפני שהתחילה לסרוג - דיברה ודיברה שרה ושרה כמה אפשר? משהו טוב שקרה לי השבוע - שיחה נפלאה עם הבן שלי שלומד בחו"ל משהו רע שקרה לי השבוע - עשיתי הלחמת שיער והצטערתי על הרגע, אז הורדתי אותן ונשארתי עם שיערי היפה יותר בלי.
סדרת השבוע - האח הגדול מאכל השבוע - בלינצס ציטוט השבוע - על שיפרה סבתא יכנה משהו כזה משהו שאני מקווה שיקרה השבוע - שיראו את התינוקת של אשר ושהוא גם יוריד פרופיל משהו להוסיף - אולי באמת ג'קוזי יהיה נחמד להוסיף שם בוילה.

הוא התכוון ש...

שאת רוצה להגיב להודעה הראשית את צריכה ללחוץ "הוספת תגובה" להודעה הראשית שאת רוצה להגיב לתגובה אחרת...את לוחצת "הוספת תגובה" לתגובה שאליה את רוצה להגיב.

למעלה