עשיתי קניות

../images/Emo41.gif../images/Emo77.gifעשיתי קניות../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif

אז ככה...היום עשיתי עם אמא קניות באזור נתניה חדרה וחזרתי מופתעת לטובה... התחלנו בחנות העודפים של מתאים לי באיזור התעשייה בנתניה אבל לא היו מציאות...המשכנו משם למרכז פולג (גנדן). במתאים לי שם היה מבצע על פריטי הקיץ- 3 פריטים ב-199 ש"ח ויצאנו עם שלושה ג'ינסים-2 לאמא ואחד בשבילי (מה לעשות אני אדם סלקטיבי וקשה :)). המשכנו לקרייזי ליין ומדדתי ג'ינס חמוד ביותר (עם הדפס של פרח\עלה בצד החיצוני של המכנס) אבל ה-XXL היה גדול מדי ולא היה קטן יותר. משם המשכנו לג'אמפ (בשלב הזה הצלחתי לעצבן קצת את אמי היקרה שקצת שכחה מה זה לעשות אתי קניות) מדדתי כמה דגמ"חים בירוק זית כהה ובהיר ואמא שלי ממש התלהבה מאחד מהם אבל אני סירבתי לקנות אותו בטענה שהוא יקר מדי (300 ש"ח ויש עליו 50% הנחה, כך שזה יוצא 150 שזה לא ממש זול לדעתי...וחוצמזה אין לי יותר מדי בגדים שמתאימים למכנסיים ירוקים) יש גם חולצות ממש ממש יפות- גם טריקו וגם חגיגיות יותר. אני קניתי גופייה בבז' עם ריקמה חומה שיצאה לי אחרי ההנחה 35 ש"ח. באוטו בדרך הבייתה רציתי לעשות חישוב של כמה חסכנו על הג'ינסים ושמתי לב שאמא שלי לקחה את שני הג'ינסים שלה במידות שונות והסתבר שהיא התבלבלה- היא מדדה את שתי המידות, רצתה את הקטנה ולקחה את הגדולה אז נעצרנו גם בקניון חדרה כדי לברר אם אפשר להחליף במתאים לי ששם. לא היה להם את הדגם הספציפי הזה אבל המוכרת הייתה ממש אחלה ושאלה אם אנחנו רוצים שהיא תתקשר וישלחו לנו את המכנס לסניף חדרה או משהו כזה. בסוף מצאנו דגם יפה יותר. אחרי זה נכנסנו לעונות ושם גילינו מבצע של שתי גופיות ב-99 ש"ח אז התלבטתי והתלבטתי ובסוף קניתי שתי גופיות בדוגמא צבאית אבל בצבעים שונים וגזרות שונות. החדשות הטובות הן שלמרות שגם אני רזיתי מעט המידות לדעתי גדלו...אני מידה 2 במתאים לי ועונות ומידה 46-48 בחולצות של עונות...הקולקציה החדשה של עונות מדהימה וגם זאת של ג'אמפ לא רעה בכלל...במתאים לי לעומת זאת די הזדעזעתי...מה פשר כל הנצנצים האלה סטייל עידן החלל? לי יש טעם של דראג קווין ואני התחלחלתי קלות...נו מילא. עוד משהו שרציתי להגיד הוא שביום חמישי בשוק בנימינה-זכרון קניתי שתי גופיות טריקו ב-15 שקלים כל אחת ויש עוד כמה שרציתי והייתי בדילמה אם לקחת או ואני חוזרת לקנות ביום חמישי בקרוב. באותו שוק ישנן גם חולצות וחצאיות למיניהן של אריסטו שמט גם במידות ממש ממש גדולות עם הדפסים מגניבים. החיבה שלי לטריקו ידועה אבל גם מי שמעדיפה בגדים מבדים נופלים יותר תמצא שם היצע לא מבוטל. עוד תגלית נרשמה בשוק ויתקין ביום שבת (אתמול) ישנן מעבר לחולצות הטריקו הפשוטות גם חולצות וגופיות מיוחדות יותר עם קשירות למיניהן במידות גדולות בחנות קבועה שנקראת קדוש מחסני אופנה. באותה חנות יש גם ג'ינסים ומכנסיים של חברה שנקראת קליפ קלאפ. המידות הן בין 1 ל-7 כש-7 מקביל לדעתי למידה 50. וזהו...עד כאן מן הכתבת בשטח...אל תשכחנה להחזיק לי אצבעות ב-3 וב-4 לספטמבר. אוהבת טל

LuNaTiC

New member
היי אנשים, אני ממש צריכה עזרה!!!!

אה, ותתחדשי.. לא היה לזה מקום בכותרת, חחחח. סבבה לך. אז ככה, אני נוסעת ביום רביעי לתל אביב... אני אהיה בעיקר בשנקין אני חושבת, דיזינגוף סנטר וכאלה. אני צריכה כמה בגדים חדשים לבית ספר, ולנסיעה לחו"ל שיש לי בקרוב... ובקיצור, בגדים חדשים! רק שאין לי מושג מהאיזור שם, והייתי מעוניינת בעיצות, אם יש לכן, לאן ללכת באיזורים הללו? צריכה פשוט חנות שהג'ינסים שם במידה גבוהה יותר מ- 42... זהו זה, לא ביקשתי יותר. משום מה, נראה לי שיהיה קשה למצוא.
. תודה מראש על כל עצה והכוונה, ענבל
.

DREAM111

New member
היי ענבל

יש באלנבי את אנה שלה יש גינסים של קומו והם מעל מידה 42 ובגזרות יפיפיות. יש המון חנויות על אלנבי צריך פשוט להיכנס ולראות. תציצי קצת במאמרים במעלה הדף ותראי שם כתובות של מה שיכול להתאים לך. קניה מהנה.

יש מלא מקומות בת"א , מי כמוני יודעת

בתור חיפאית, שעושה גיחות לת"א כמעט כל חודש בשביל קניות. בכל אופן, אני אישית בשנקין לא ממש מוצאת בגדים שהחמיאו לי ולמידתי ( אני מידה 46-48) בד"כ הביגוד שם לרזות מאוד. אבל ברחוב אלנבי ( שהוא רחוב ליד שנקין) יש חנות בשם "אנה" ושם יש כל מיני ג'נסים צעירים ואופנתיים , ניראה לי ממידות 40-52 . חוץ מג'נסים, יש שם עוד מלא אפשרויות כמו גופיות , חולצות וכו'. וכמובן יש את החנות "ג'אמפ" שתמיד יש בה דברים צעירים ונחמדים . שמעתי שיש בשוק הכרמל בת"א , חנות שיש בה מבחר ענק של טריקו במחיר של 15 ש"ח, אני לא ממש מצאתי אותה אבל שווה לך לשאול שם באיזור. כי טריקו לביה"ס זה הרי הדבר ! בכל אופן , אני בטוחה שתמצאי עוד מלא חנויות נחמדות בת"א, תהני מהקניות ותעדכני אותנו איך הלך...

Agalgala

New member
בדיזינגוף סנטר ממש, ישנה חנות

בקומה השנייה / שלישית (ליד "עגבניה" / מתנות לגברים) שנקראת מטושקה, היא מביאה למידות 42/44 +++. גל

רונצ'ה

ברחוב קינג ג'ורג' ליד הסנטר (לכיוון אלנבי) יש חנות שנקראת רונצ'ה יש להם יופי של בגדים גם במידות הגדולות יותר, בעל החנות-רוני איש מקסים שיודע להתאים בגדים כמו קסם. המחירים לא זולים אך גם לא שוחטים.

LuNaTiC

New member
תודה רבה על הנכונות לעזור ../images/Emo13.gif.

אני אעדכן אתכן כשאשוב
.

DREAM111

New member
טלטולה ברוכה השבה מה שלומך../images/Emo35.gif

ספרי איך היתה הנסיעה
מה קורה איתך הלאה
מבטיחה להחזיק אצבעות. וואלה איזה קאמבק עשית יקרתי אהבתי. תתחדשי על כל הקניות וכמובן תודה על העדכון הפורה והמעשיר. שמחה לראותך איתנו שוב.

ובכן...

הנסיעה הייתה נהדרת... גיליתי שאני אדם סתגלן הרבה יותר מהמצופה...כיבסתי, ניקיתי, למדתי, עשיתי קניות בסופר ואפילו רכשתי כמה חברים חדשים...אני המומה מעצמי... עוד מעט אני חוזרת (אם המטומטמים בשגרירות יפסיקו לנסות לעצבן אותי וייתנו לי כבר את הויזה שלי) לעשות את המבחן הגדול. אנחנו 8 אנשים על 5 מקומות מה שנותן לי סיכוי של 62% להתקבל שזה לא רע מאוד ולא טוב מדי...אני צריכה ללמוד ולהראות להם ממה עשו אותי. בינתיים עשיתי עוד קניות...של נעליים בעיקר. אחרי האכזבה מגזית (הנעליים שעלו לי יותר מ-300 ש"ח פשוט התפרקו תוך 3 חודשים) החלטתי שאני קונה כמה זוגות זולים במקום אחד יקר. הלכתי לתחנה המרכזית החדשה בת"א ובקומה התחתונה מצאתי כמה דברים: 1. נעל בסגנון בפאלו שקיימת בזמש ובעור בהמוני צבעים וגזרות. אני קניתי בשילוב של שחור ואדום מזמש עם סגירה מיוחדת כזאת (לא שרוכים ולא סקוץ'...משהו אחר) בדגם סגור והן עלו לי 99 ש"ח. 2. מגפיים עד הברך מזמש שחור עם לפטפורמה מכובדת אבל לא מוגזמת מדי כדי שאני אוכל גם ללכת בשלג הכבד שעלו לי 200 שקל...(מדהים הקטע הזה של להתווכח...אחרי שמדדתי אותן הבחור הודיע לי שהן עולות 850 שקל...פחחחח..מעור תנין הוא אמר ואני הודעתי לו שאני לא מוכנה לשלם שקל יותר מ-200...התפשרנו על מה שאני אומרת). 3.כפכף סגור מעור קלוע בצבע חום אדמה עם פלטפורמה שטוחה שעלה לי 50 שקלים. וזהו...חוצמזה יש שם באזור חנויות הנעליים חנות בגדים שבמבט ראשון לא נראית מבטיחה במיוחד אבל בין השלטים שמעטרים את הכניסה אפשר למצוא אחד שאומר מידות גדולות- עד מידה 7. נכנסתי וראיתי באמת אחלה ג'ינסים. מחירים בין 49 ל-129...דברים חמודים אבל לא לדמרי הטעם שלי...קצת פרחי מדי. עוד תגלית מצאתי בקניון אורות הקרוב לביתי יש חנות שנקראת פרימה קלאס וכבר כתבתי עליה לא פעם. בפעם האחרונה התלוננתי על צמצום המידות- ובכן עשיתי עוד סיבוב והמידות הוגדלו- עד מידה 50 בג'ינסים של החברה ועד מידה 7 (במקום 5) בחברות אחרות. אני מדדתי ג'ינס בהיר מתרחב עם חגורה שעלה לי 79 ש"ח...שווה סיבוב בכל מקרה. יש להם גם טוניקות שלדעתי הן מבוגרות אבל לאירועים מחייבים הן סבבה. אה כן..ו...תודה...(לא לשכוח ה-4.9)

DREAM111

New member
טלולה

קודם כל יקרתי אם את הולכת להשתקע שם בעזרת השם שתצליחי את יודעת את דואגת למחשב תואם עברית כן
יפה לך הקניות של הנעלים אהבתי את הפשרה של המגפים. לגבי חנות הבגדים מידות 7 יש לך כתובת ופרטים על מידות וכו'
לא אשכח את התאריך ואחזיק לך אצבעות ויאללה דר' טלולה שחקי אותה.

למעלה