רענון פינות הפורום ^_^

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif רענון פינות הפורום ^_^

על מנת לרענן קצת את הפורום ולהחזיר דברים שנעלמו ^_^ לפניכם רשימה מחודשת של הפינות :] כמו כן הוספתי מספר פינות שלא היו קודם ושכחתי להוסיף ^^; אם למישהו ברשימה זאת שבעל פינה, יש בעיה עם ניהולה, או שהחליט שזמנה עבר, שיודיע לי ^_^.
יום ראשון - ביום הראשון, נתחיל את השבוע בהכרת גולשי הפורום, בפינה:
פינת: הכר את המשתמש
פירוט: בפינה זו, תוכלו לשאול כל שבוע משתמש אחר מהפורום, שאלות לגביו וכך להכירו יותר לעומק. ניהול: כרגע בניהולי :]
- בהמשך היום, נהנה ממשחק Rpg, בפינה:
פינת: משחק Rpg
פירוט: בפינה זו, כל שבוע תעלה עלילה חדשה, ועל פי אותה עלילה חברי הפורום יבחרו לשחק דמויות, במשחק תפקידים על גבי הפורום, או בצ'אט של הפורום, על פי אותה עלילה. ניהול: Goggle Girl.
- ובסיומו נתכתב בפינה:
פינת מכתבים
פירוט: מכתבים שחברי הפורום יכולים לכתוב בפורום, גם בתור דמויות מהאנימה, גם בתור עצמם, והם יכולים "לשלוח" אותם לדמויות מהאנימה וגם לחברים בפורום. לדוגמאות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1371&msgid=69657650 ניהול: Vivi Sparrow.
יום שני - ביום השני, נתחיל את היום בהכרת סדרה חדשה, בפינה:
פינת: המלצה על סדרה
פירוט: בפינה זו, אני אמליץ על סדרה שונה כל שבוע. ניהול: שוב בניהולי S:
- בהמשך היום, נמשיך עם כמה עצות, בפינה:
פינת: עצות מדמויות
פירוט: בפינה זו תוכלו לבקש עצות שונות מהדמויות בסדרה. ניהול: Violettecat.
יום שלישי - ביום שלישי, נתחיל את היום בחיפוש דברים שונים, בפינה:
פינת: "החיפושייה"
פירוט: בפינה זו, כל האנשים שמחפשים תמונה מסויימת, או פיק או פנארט וכו' יכולים לשאול את חברי הפורום האחרים ומישהו ינסה למצוא לו. ניהול: Takashi Tomoko.
- בהמשך היום, נדון בזה או זה, בפינה:
פינת: דיון: זה או זה!!
פירוט: כל פעם אני יוצג לכם שני קונספטים שתצטרכו להסביר עבור כל אחד מהם למה כן או למה לא. שימו לב, במקרה כזה תוכלו לבחור בשניהם או לבחור באף לא אחד מהם, אבל כל בחירה\\פסילה חייבת להיות מנומקת ואני לא מתכוונת בצורה של "איייכס היא אישה אסור לה לחיות" כמו כן יינתנו נקודות לעונים (כן גם נקודות רעות) ובסיכום של כחמש פינות ניתן פרסים לאנשים שהתנהגו יפה, ויוענשו אנשים שלא. ניהול: Google Girl.
- ובסיום היום, נסיים עם פגישה קטנה ללילה, בפינה:
פינת: פגישה לילית
פירוט: בפינה זו, כל שבוע תרואיין דמות אחרת מהסדרה והראיון יפורסם בפורום. ניהול: KiaritChan וSakura K.
יום רביעי
ועתה הגענו ליום הפרק השבועי *________*, ביום זה יש מספר פינות :] - בהתחלת היום, נתחיל עם מספר שאלות, בפינה:
פינת: אתם שואלים
פירוט: בפינה זו תוכלו לשאול את הדמויות מהסדרה, שאלות שונות. ניהול: אלונית 2006.
אחר כך, נמשיך עם דיון על הפרק היומי (אין לחלק זה פינה, הראשון שרואה את הפרק, הוא כנראה הראשון שיפתח את הדיון :]). - בהמשך היום, נקרא מודעות דרושים, בפינה:
פינת: לוח מודעות
פירוט: כותבים בתור דמויות מהסדרה מודעת דרושים. ניהול: Vivi Sparrow.
- ובסיום היום, נענה על סקר, בפינה:
פינת: הסקר השבועי
פירוט: המנהל שלכם די סנילי ושוכח להחליף סקרים S:, לכן יהיה פינה שבועית בה תוכלו להצביע על סקר שיעלה. ניהול: karyn.
יום חמישי - ביום חמישי, נתחיל את היום בציורים, בפינה:
פינת: הציור השבועי
פירוט: ציורים שבועיים שאתם מציירים יפורסמו בפינה. ניהול: Neon Taichu.
- נמשיך את היום, בשאלון בפינה:
פינת: השאלון השבועי
פירוט: בפינה זו, כל שבוע יתפרסם שאלון ארוך, ובדרך זו הפורום יוכל להכיר אחד את השני ולהתגבש. ניהול: Sakai Shana.
- ונסיים את היום, בסקירה על מה עברנו השבוע, בפינה:
פינת: הסיכום השבועי
פירוט: סיכום אירועי השבוע. ניהול: Keep Smiling.
מקווה שתהנו מהפינות השונות ושיהיה לכולכם המשך יום נעים וגלישה מהנה בפורום, בתפוז ובכלל =] ממני מנהלכם (אני אוהב להגיד את זה D:), אור ^-^

shui chan

New member
../images/Emo23.gif

טוב לראו שוב הודעות כאלה טאיצ'ו :) תודה רבה על העדכון ^__^~ ושבוע נעים שיהיה לכולם.

Fay Wood

New member
XDDD ../images/Emo99.gif~ ../images/Emo168.gif

הו, לגמרי שכחתי כבר מהפינות האלה~

../images/Emo15.gif ההלו את אור!

המנהל הכי הכי חאאאאאאמוד בתפוז (בהתחלה כתבתי מאאאאאחמוד, כמעט שלחתי כשקלטתי... אלוהים. שוב נחתתי באטומוספרה הקטנלית של כוכב טירלולו, הסמוך לזרג הלוא הוא כוכב הבית שלי ^.^)

למעלה