Black Star
New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifההופעה הערב בי-ם - היה ענק!!!
טוב, אז לאחר (בדיוק) 3 חודשים שלומי (או שלומ... הסבר בהמשך) חזר לעיר הקודש להופעה נוספת בצוללת. נכנסנו בין הכי ראשונים והופתענו לגלות שהפעם מדובר במופע ישיבה. טוב, קצת מבאס אבל לא נורא. תפסנו לנו מקום מקדימה ליד הפסנתר, כמו שאני אוהבת...
וחיכינו. בערך ב-22:30 סוף סוף חלה תזוזה על הבמה אבל הפלא ופלא, זו דווקא הייתה בחורה דקיקה ולא מזוקנת בעליל, כלומר - לא שלומי, ככה"נ. היא הציגה את עצמה בתור לירון משולם והתברר שלשלומי יש מופע חימום
היא הייתה ממש לא רעה, שרה שיר אחד בעברית, 2 באנגלית, ועוד ביצוע מפתיע ביותר ל"דברים שעליי אהובים" מתוך "צלילי המוזיקה". סגנון קצת אלניס/פיונה אפל, מתוך התרשמות ראשונית שלי... פסנתרנית טובה מאוד ובעלת קול מוצלח. נהניתי אבל כמובן שבעיקר חיכיתי לשלומי... ואז הוא עלה. נו, אז בתור אוהדי שלומי ותיקים חיכינו לפתיחה הרגילה של "פעם שירים" אבל שלומי החליט להפתיע ופתח בביצוע (שלו לבד) ל"עברנו לצפון". הפתעה נעימה וכיפית
לקראת סוף השיר הלהקה עלתה והם התחילו לנגן פתיח שהיה לא מוכר אולם די מהר הנחנו (וצדקנו) שמדובר בפתיחה של new age women. איזה כיף! (זה השיר האהוב עליי, ללא ספק). שרתי את כולו יחד עם שלומי, אני חושבת שגרמתי לסוג של שוק לאנשים שהיו לידי, אבל מ'כפת לי, זה השיר האהוב עליי
אחרי ניו אייג' שלומי סיפר בדיחה... היא הייתה אפילו די מצחיקה
ואז הוא הכריז ש"ההומור שלנו מתדרדר..." ופתח בהומור. לאחר הומור כרגיל הוא ביצע את "גור חתולים" בליווי אותה לירון משולם שאף ניגנה בחליל צד, זה היה מעניין ולא רע בכלל. אח"כ, "בעיות אישיות", וכמובן "האזרח ה-1" עם הביצוע המדהים והמצמרר של ההופעה. אחרי "האזרח ה-1" הוא ביצע את "אני מצטער לראות שגם אתה נפלת" וכמו תמיד בקטע הזה קם לאמצע הבמה, כאן כבר ללא ספק היה ניתן לראות שהוא במצברוח מרומם (שלא לומר שתוי) מהרגיל. אחרי "מצטער" הוא התיישב חזרה לפסנתר ואמר "עכשיו שיר אהבה" ואז הלהקה שלו הודיעה לו שהוא התבלבל והשיר שהוא חושב זה בערך עוד חצי שעה. הוא התפדח ואמר שהוא דווקא שמח... ואז התחיל "וויז'נס אוף" והוא אמר שגם זה שיר אהבה.. לבחורה הכי מעצבנת בעולם. אחרי יעלה הוא עלה שוב לקדמת הבמה ע"מ לבצע את "דניאלה". האורגנית רמי-קלינשטיין-סטייל לא עבדה אבל החבר'ה כולם הפגינו מקצועיות וקור רוח וטיפלו בזה תוך כדי ביצוע לא פחות טוב של השיר (איזה שיר.. איזה שיר!) אחרי דניאלה הוא חזר לפסנתר וביצע את "שרמוטה פוריטנית" (אותו שיר אהבה עליו הוא דיבר קודם). אחרי שרמוטה אם אני לא טועה הוא עלה שוב לקדמת הבמה לביצוע מרגש (
) של "אני שוקעת.. תפוס אותי!" ואח"כ התיישב וסיפר סיפור קורע לב על הצד של אותו "חצי ידוען" וכמה זה קשה להיות חצי ידוען.. ואז הוא שר שיר לא מוכר שלו שנקרא "חצי ידוען" - מצחיק בטירוף. לאחר מכן הוא שר את "מותק" בביצוע ההופעה שאני מאוד מחבבת, משנה את השיר לגמרי... אח"כ הוא שר את עמוק והזמין את כל מי שמרגיש ככה להצטרף בקול רם לתפילה הקולקטיבית, ואח"כ כרגיל את הביצוע המדהים ל"כולם אומרים". ואז "אריק" בביצוע שהיה בעיקר מושפע מהרבה מאוד חומרים משכרים, כלל ריקודי עם והצליח להצחיק עד קוצר נשימה את הגיטריסט עידו אגמון... ובסופו הוא הודיע לנו שהיינו עדים לחוויית התגלות ורק עכשיו הוא הבין שכל הזמן הזה השיר הזה היה אמור להיות בעצם טרנטלה גרוזינית והוא יצר אותו מחדש...
לאחר מכן הוא ירד מהבמה כדי לגרום לנו לקרוא לו לשוב... הוא חזר ושר שיר חדש, לא מוכר בשם "החיים שלי טובים" (גם הוא מצחיק ברמות קשות.. - בין השאר יש שם גם שורה שהוא אומר בה שאביב גפן פונה אליו "שלומ..." ומכאן השורה שכתבתי בהתחלה). אח"כ ביצע את סיגריות, (אגב, יש מצב שאני מתבלבלת בסדר השירים, אם מישהו היה ורוצה לתקן אותי, אתם מוזמנים, כי לקראת הסוף אני כבר לא זוכרת בדיוק מה היה מתי), ואז עוד שיר חדש וחמוד שהוא ניגן על אורגנית ממש קטנה והשתמש במקצבים המוקלטים מראש שלה
כשהוא חזר הוא שאל איזה שירים אנחנו רוצים והקהל צעק "שגר פגר", "טליה", אני אישית צעקתי "כשהיית איתי את לא אהבת לרקוד" אז הוא פשוט אמר מהר את השמות של כולם וסיים ב"יחזקאל it is" ונתן לנו להבין שהוא מיצה ולא בא לו על השירים האלה כרגע.. (כן כן - לא היה יחזקאל!!!) וסיים עם הביצוע לאינטואיציה - הפעם הוא מיקם את הסיפור בגרוזיה.. היה ענק, שלומי הוריד שוטים במשך כל ההופעה ולהדרן האחרון גם עלה עם סיגריה ביד. הוא אמר שהוא נשבע לעצמו שהוא לא יעשן יותר בהופעות אבל מה לעשות. ועכשיו הוא צריך לצום פעמיים השנה. ואז הוא התחיל להתווכח עם עצמו שאי אפשר לצום פעמיים ביום , אפשר לאכול פעמיים ביום.. היו קטעים
בסוף ההופעה הוא קרא לכל הלהקה שלו לעלות ולהשתחוות איתו, ואז עשה עוד צעד תימני קטן. ראו שהוא ממש נהנה מההופעה הזו (לא יודעת אם בגלל הקהל או בגלל האלכוהול, אבל העיקר שאנחנו נהנינו). בקיצור היה מעולה, כרגיל ויותר מזה, הכניס אותי לאופוריה, ואיזה כיף לי שאני רואה אותו גם במוצ"ש הבא!
יעלי נ.ב. צילמתי במצלמה של ידיד שלי, אז תמונות יגיעו בהמשך.
טוב, אז לאחר (בדיוק) 3 חודשים שלומי (או שלומ... הסבר בהמשך) חזר לעיר הקודש להופעה נוספת בצוללת. נכנסנו בין הכי ראשונים והופתענו לגלות שהפעם מדובר במופע ישיבה. טוב, קצת מבאס אבל לא נורא. תפסנו לנו מקום מקדימה ליד הפסנתר, כמו שאני אוהבת...