חדשות שאקי

• פותח הנושא MikeR
  • פורסם בתאריך

MikeR

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif חדשות שאקי ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

בקרוב ייצא בגרמניה סינגל לשיר: "Un Poco De Amor" אבל יהיה אפשר גם לקנות את הסינגל בארצות אחרות באירופה ואולי גם בארה"ב, אצלנו בארץ, רוב הסיכויים שלא יגיע..
MTV Video Music Awards 2003 - השנה שאקירה לא מועמדת לאף פרס וגם היא לא תופיע, עדיין לא ידוע אם היא תהיה נוכחת בטקס.
יש שמועה ששאקירה מתכננת לצבוע את שערה לקראת האלבום החדש..
היה כתוב במגזין כלשהו שיכול להיות ששאקירה תשחק בסרט שייקרא: "Love That Hurts"
15 בספטמבר - התאריך הסופי בו יצא הDVD של סיבוב ההופעות של שאקי "Tour Of The Mongoose“
ועוד שמועה, שאקירה עשתה קעקוע.
חוץ מטקס הגראמי הלטיני, שאקירה מועמדת גם ל"פרסי פאולי". שאקירה מועמדת בקטגוריות "אמנים" ו"זמרת הבלדה הטובה ביותר".
שאקירה נמצאת כרגע בספרד, לכל מי שרוצה לדעת.
בקרוב יצא ספר חדש על שאקירה בצרפתית, הספר יקרא פשוט "שאקירה". הספר יעלה 9.41 יורו.

shakiiii

New member
בובת שאקי

במוזאון השעווה שבמנהטן מתכוונים עד סוף השנה לבנות בובת שעווה של שאקירה שאקי- האחת והיחידה, אין עליה בכל העוווולם!!!!!!!

perrinat

New member
../images/Emo127.gif וכבר לפני חצי שנה../images/Emo103.gif

לקחו ממנה את המידות לבניית הבובה. וכנראה שהבובה תוצב ליד הבובה של אלביס פרסלי. איזה מגניב זה

../images/Emo2.gifוגם בין הבובה של סאדאם ../images/Emo105.gif

לא
או שזה היה עראפת ...

perrinat

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif

יאאאאאא, תודה על העידכונים
בקשר לקעקוע- אני לא מאמינה שהיא עשתה... ומעניין באיזה צבע היא תצבע את השיער... בטח חום בהיר עם פסי פלטינה...

taltal girl

New member
היא בטוח לא עשתה קעקוע... ../images/Emo25.gif

היא אמרה שהיא לא תעשה קעקוע, כי ההורימ שלה יהרגו אותה
ילדה טובה

MikeR

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifעוד חדשות...../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

שאקירה כתבה מילים לשיר של זמרת בשם איינוה, לדיסק החדש שלה שנקרא "תמצית טבעית" (Esencia Natural). לשיר קוראים Resignacion. המילים נכתבו ע"י שאקירה ואמיליו אסטפן. המילים: No quiero hablar si no estás lo más simple me suele afectar me confundo entre el bien y el entre el mal y me vuelvo torpe cuesta entender tanta insensatez vivo entre el desorden resignación para un amor infiel pido resignación para saber perder y renunciar a él, ya nunca lo tendré hallar voluntad no retroceder buscar dignidad aunque muera sin fe vendo un amor que tuve en alquiler un manantial con lágrimas de ayer hoy prefiero mi mundo irreal y sin ti saco fuerzas de cada pedazo de mi ven con valor, resignación hoy por honradez, con dolor te olvidaré renuncio a creerme culpable otra vez merezco alguien más que me vuelva a querer resignación para un amor infiel pido resignación para saber perder encubrir una rasa en la piel por temor a volver a perder hoy prefiero mi mundo irreal y sin ti saco fuerzas de cada pedazo de mi el desamor, no es deshonor ven con valor resignación
שאקירה הודיעה שהיא דורשת לא פחות מ2 מיליון דולר מזמרים ערבים אשר ירצו לעשות איתה דואט. שאקירה הכריזה שכל אחד שירצה לשיר איתה חייב להסכים לתנאים.

perrinat

New member
../images/Emo127.gifיפה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אני אתעמק אחרי זה במילים... 2 מילון דולר.......
הסתדרנו.......

../images/Emo2.gif וואוווו מי+י+י+ק ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

יאפהה על ההשקעההה
אה ותודה על החדשות

MikeR

New member
היום..

למי שראה היום בספרד את התוכנית, אחרי שהיא נגמרה הייתה פרסומת לאלבום החדש של 'אינוהה', הזמרת ששאקי ואמיליו אסטפן כתבו לה את השיר החדש שלה "Resignacion"

ברונו לא ידעת ../images/Emo2.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

מייק האמרגן של שאק...
חוחוחו

MikeR

New member
חח.. ../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

פשוט כפי שאתם יודעים אני מעריץ שרוףף על שאקי
וכל המחשב שלי 'מוצף' בה, בתמונות, שירים וכל מיני. אני לא לוקח את החדשות מאתר אחד ספציפי.. יש לי הרבה הרבה אתרים שאני נכנס אליהם..מכל העולם..ושם כתוב את זה

perrinat

New member
../images/Emo132.gifזה מזכיר לי משהו ...../images/Emo103.gif

העטיפה של Grandes Exitos....

למעלה