שאלון מוזיקה

HeNoOsH

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif שאלון מוזיקה ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

[נגנב מפורום שביעיסטים שגנב מפורום לא ידוע :) ] מה עושים ? עונים על כל השאלות לפי השירים שאתם שומעים בנגן באותו הרגע [אחרי כל שאלה להחליף שיר..] מקווה שהבנתם.. איך היית מגדיר את עצמך? אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? לשלמה ארצי? לוולדמורט? מה יהיה כתוב על מצבתך? מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? המטרה הראשית של חייך, היא: והמטרה המשנית? אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: למה אתה עונה על השאלון הזה? מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? מה הוא יאמר לך? אתה אוהב אותה, אבל: כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...:

HeNoOsH

New member
עונה =]

איך היית מגדיר את עצמך? חוטף מכות [אחת מהגירסאות של רוצה בנות..] אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... שקט - מורן קריתי מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? אוהבת'ך - 845 אקספרס [חחח שכחתי שהשיר הזה קיים..] הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? Kelly Clarkson - Walk Away לשלמה ארצי? Pussycat Dolls - Buttons לוולדמורט? יש בי אהבה - זהבה בן וליאת אחירון מה יהיה כתוב על מצבתך? באבי באבי - אילן בבילון מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) כמה חסר - איציק שמלי הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? DHT feat Edmee - Listen To Your Heart המטרה הראשית של חייך, היא: Shakira - Hips Don't Lie והמטרה המשנית? אתה חיי בחלום - שראל ויסמין סוויסה אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: Sean Paul - We Be Burnin למה אתה עונה על השאלון הזה? טורו - סאבלימינל, איציק שמלי ואלון דה לוקו מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? לילה לבן - עידן יניב מה הוא יאמר לך? לחיות בלי אמא - שימי מזרחי [חח שירים מכוערים של אחי...=\] אתה אוהב אותה, אבל: Paul Cless - Suavemente כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: בורחת מהכל - סיי לה וי חחח מצאתי שירים שלא שמעתי שנים..אבל יצא מעפן =\ יאללה תענו :]

עוווווווווווונה (ומאחרת לעבודה!!)

איך היית מגדיר את עצמך? "טיפה טיפה אני חוזרת לעצמי, טיפה טיפה אני אוספת את השקט שלי.." אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... "זמן קסם..." מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו? "זוז מצד לצד..." הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? "ואני יודע, שזכיתי לאהוב..." לשלמה ארצי? "תעשי, רק מה שאת אוהבת, מה שאת חושבת שיעשה לך טוב..." לוולדמורט? "בואי ותני לי חזק את היד, ונצא למסע מסתורי ונחמד..." מה יהיה כתוב על מצבתך? "וכמה שאני אוהב, אני רוצה גם משהו אחר... וכמה זה עושה לי טוב, אני אח"כ לא זוכר..." מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) "והיא עולה לגג, באמונה שלמה..." הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? "אני מפנה מקום בפה לנשיקות שלך..." המטרה הראשית של חייך, היא: "למה לי לקחת ללב? יש לי דברים חדשים בראש..." והמטרה המשנית? "קח אותו לאט את הזמן... העולם עוד יחכה בחוץ..." אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: "ואת תראי שהלילה יעבור..." למה אתה עונה על השאלון הזה? "עכשיו היום הזה מתחיל- וזה יום טוב..." מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? "זה הכל מן ג'ה..." מה הוא יאמר לך? "מה אכפת לציפור שהעץ הוא ירוק...?" אתה אוהב אותה, אבל: "אנ'לא יודע איך לומר בך..." כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: "העולם הזה מסריח, מניו יורק ועד רפיח..."

עונה :)

איך היית מגדיר את עצמך? i'm lost-knob אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו...sugar sugar-the archies מה הדבר הראשון שהיית אומר להארי פוטר אם היית פוגש אותו?lie-anna vissi הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון?כרטיסי אשראי-עברי לידר לשלמה ארצי?still got the blues-gary moore לוולדמורט?איש רע-אפרת בן צור מה יהיה כתוב על מצבתך?she-elvis costello מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...)ליצן קטן נחמד-עממי חחחח הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה?your'e making me high-toni barxton המטרה הראשית של חייך, היא:i wanna fall in love-chris isaak והמטרה המשנית?fly on the wings of love אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו: always-bon jovi למה אתה עונה על השאלון הזה?משעמם לנו-אריק אינשטיין מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום?tears in heaven-eric clapton מה הוא יאמר לך?time to say goodbye אתה אוהב אותה, אבל: "למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר?" שבתות וחגים-יהודית רביץ כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...:אין לו זמן-אריק אינשטיין חחחח איזה דברים לא קשורים רשמתי חח

למעלה