שירשור חברתי

../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifשירשור חברתי../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

לדעתי צריך לעשות שירשור חברתי כזה,בו נספר איש איש על עצמו ונכיר אחד את השני יותר

../images/Emo41.gifפינה ראשונה לשירשור:5 עובודות../images/Emo70.gif

לפינה קוראים 5 עובדות,כאן תכתבו 5 עובדות שמאפיינות אתכם,שלא ידענו בכם,שאתם הכי אוהבים\שונאים בכם שאתם הכי מתגאים...
הבנתם

תחשוב...

על חמש עבודות שאתה שונא בך או חמש עובדות שאתה אוהב בך או חמש עובדות מצחיקות לגביך וכשתחליט מה תכתוב בכותרת "חמש עבודות שא ידעתך עלי\שאני שונא בי\שאני אוהב בי"

5 עובדות שלא ידעתם עליי../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

1.אני ילדת מבחנה 2.יש לי משפחה בקנדה 3.אני מתכננת עתיד בקנדה נראה מה יהיה
4.תיפקדתי כתשעה חודשים כסייעת גננת ועשיתי את כול המטלות שהגננות עושות,הייתי ממש גננת קטנה
5.אני נמוכה

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifאני../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

1. אני מטר וחצי
2. יש לי אח תיאום ושנינו ילדי מבחנה 3. אני פרנואידית 4. מכורה למסטיקים 5. לא יוצאת מהבית בלי דיסקמן ואני מחוברת אליו כמו אינפוזיה
עע ניסיתי..

dilan angel

New member
אני אנסה../images/Emo110.gif

כששני אנשים לא מצליחים להביא ילדים לעולם בדרך רגילה(יו נואו) כשיש להם בעיה בפוריות בצורה מסויימת הם פונים לשיטה די חדשה שהומצאה רק ב30 שנה האחרונות זה הולך ככה- לוקחים זרע מהגבר ביצית מהאישה עושים ניסוי כלשהו ובו מפרים את הזרע בתוך הביצית בדרך מלאכותית. בסופו של דבר מכניסים את הביצית המופרית בניתוח לרחם של האישה ושם כבר מתפתח העובר ואז הוא נולד... מגניב נכון?
אני בין החמישים הראשונים בארץ

למעלה