שיר השבוע

SummerNightCity

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif שיר השבוע ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

[הקודם עדיין בעמוד הזה ;[ אבל עבר שבוע :] ]. Alone,של עופרה, כל כך. אז מהם שיר\י השבוע שלכם?
.

ענת 181

New member
חדשה כאן...

אחלה פורום:) יש לי שני שירים מדהימים שחרשתי עליהם השבוע: offer nisim 2005 rework)angi stone-i wish i didnt miss you) וזה הזמן שלך-של אלעד אביב אדם ואי ורעננה

Lady T

New member
../images/Emo45.gif שיר טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

Lady T

New member
השיר שלי ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

הייתי ממליצה שוב על Diamond - Reason אבל די
אז הנה אחד לא חדש דנדש אבל סוף
Groove Coverage - God is a Girl תנסו ולא תתבאסו

sevelin3

New member
קבלו משהו לפנים

כרגיל, אלכס מגנה ומארק ואן דאמן לא מאכזבים... ולמרות שהרבה ניסו למקסס את השיר המפורסם לפני, הם הטובים בתחום, ללא ספק. Alex Megane Vs Marc Van Damme - Hava Nagila (Deepforces Remix)

השיר שלי

Deborah Cox - Easy As Life מומלץ בעיקר להוריד את הרמיקס של עופר ניסים הוא חזק הורדתי אלבום רמיקסים שלו שווה ביותר.

פינוקיו מגיע לגרמניה

לצופי ערוץ MCM (ה-mtv של שנות ה-2000 שבישראל נקלט רק ביס) הלהיט הזה כבר מוכר. אחרי ששבר שיאים וסיפק השנה את להיטי הדאנס הגדולים בצרפת מגיע פינוקיו גם לגרמניה. הלהיט הגדול הראשון שלו שהגיע למקום הראשון במצעד הסינגלים הרשמי של צרפת תורגם לגרמנית ונקרא Klick Klack Pinocchio. הגרסה הצרפתית מומלצת לאוהבי להיטי לוליפופדאנס (דאנס ילדותי משהו). בגרסה הגרמנית גם הקול של הילד ששר לא עושה את השפה הזאת נחמדה יותר.

RAZOSH

New member
touch of my hand המקורי ,אין עליוו

גם אם עופר יעשה לו מיקס זה לא ישתווה למקורי .. שיר כל כך מפופס מבחינה מסחרית

למעלה