שלום לכל חברי הקהילה

livi600

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo79.gif שלום לכל חברי הקהילה ../images/Emo41.gif

יש לי בלוג ממש פרטי כי אני לא אוהבת שמחטטים לי סתם.. כאילו, אני מעדיפה שיגיעו אלי כאלו שבלוגיזם זה קטע אצלהם לא מתוך חטטנות מגעילה.. ודווקא חברה שלי מצאה אותו ועלתה עלי ישר ואני ממש מתפדחת ממנה! וכל הזמן היא רוצה לדבר על מה אני חושבת על ההוא ועל ההיא למרות שאני לא מציינת שמות היא יודעת במה מדובר, ואני מנסה להסביר לה שיש לי סיבה שאני שומרת את זה לעצמי וזה כמו להסביר לקיר למה הוא לבן. מה אני עושה איתה תגידו לי!
ושאלה כזו כי תמיד רציתי לשאול- מה הקטע שלכם בבלוג-לקרוא אחרים או שמגיבים לך (כמו שהמורה שלי לספרות אומרת- "הסבר פרש נמק והדגם- בנשימה אחת כמובן. חיק חיק)
תודה לכולם ואנחנו (הבלוגרים) אחלה של עם! נכון? יופי.

שלינקה

New member
אז ככה

החברה שלך לא מבינה למרות שאת מבקשת פרטיות?! אין לך ברירה אלא להתנער ממנה בעצמך, ולא לחכות שהיא תתנער ממך. אם הבלוג שלך בישראבלוג, את יכולה להפוך אותו לפרטי, ולתת לאנשים ספציפיים רשות לקרוא. אם את לא בישראבלוג, או לא רוצה להפוך את הבלוג לפרטי, את יכולה למחוק את הבלוג שאת כותבת, ולהתחיל מחדש בשם אחר. קשה להאמין שהיא תעקוב אחרייך ותעלה עלייך גם בבלוג חדש. (כמובן, אל תספרי בבלוג הקודם שלך שאת פותחת חדש... פשוט תפסיקי לכתוב). ולתשובה: גם וגם. לקרוא בלוגים של אחרים זה נחמד, במיוחד כשמתפתחים קשרים בתוך "עם הבלוגים", כמו שקראת לזה, ואז זה הופך להיות ממש מעניין לדעת מה קרה עם ה"ידיד/ה הוירטואלי/ת".חוצמזה, יש בלוגרים שכותבים כ"כ יפה, שאי אפשר לא לקרוא. לקבל תגובות לבלוג זה נחמד, ועל זה בטח לא צריך פירוט. ובעצם, נראה לי שבכלל לא הבנתי את השאלה שלך...
, בכל מקרה!

למעלה