שרשור שירים על אחים

../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif שרשור שירים על אחים../images/Emo79.gif ../images/Emo41.gif

מה דעתכם על שרשור שיטוגלן (יכנס לטאגליינס של הפורום
) על שירים שנכתבו או פונים לאחים
כמו... "היה לי חבר היה לי אח"- לכתוב את השם של השיר והכותבים וחלק מהשיר, ולא את כולו כי לפי חוקי תפוז
אסור לכתוב שיר במלואו...

אני רוצה לציין שניים

אחד זה אחי הצעיר יהודה של אהוד מנור על אחיו הצעיר שנהרג והשני זה זאב על אחיו הגדול זאב שהתאבד לא מזמן. אחי הצעיר יהודה אחי הצעיר יהודה האם אתה שומע? האם אתה יודע? כל חבריך הטובים נושאים דמותך עמם, ובכל הטנקים על קווי הגבול אתה נמצא איתם אחי הטוב, אני זוכר את שתי עיניך, והן פותרות חידה. ובני הרך יפה כמוך בשמך לו אקרא - יהודה. זאב זאב אמרת שאין טעם להמשיך שהכל סביבך שוקע ומזמן החשיך תפסיק להתפרק להתפנק בעליות תלולות ידעת לזנק זאב, זאב.. אחי הגדול הכל יכול מה תגיד לאמא ולאבא כשתפגוש אותם במרחבי אין עד? אחי הגדול הכל יכול איך תסביר להם שהשארת את אחיך הקטן לבד מצטערת על השירים העצובים פשוט אהוד הוא המשורר האהוב עליי

הנה עוד שירים מקסימים

אחותי הקטנה היא כמעט בת שנה......של אהוד מנור ומתי כספי בערי היו שתי עלמות, שתי עלמות יפות ותאומות של שימרית אור ושלום חנוך.

s u s h i t y

New member
עוד שירים לאחים

השיר "עכשיו טוב " של גלעד שגב נכתב לאחיו : "עם היד באויר ציירתי את החוף רוח ים שני אחים יושבים שעות בחוף "... למרות שזה לא נכתב על אח אבל מוזכרת שם המילה "אח" זה השיר "לבכות לך" של אביב גפן :" לנצח אחי אזכור אותך תמיד ".... ובשיר "תחזור תחזור" של משינה :" אל תבכי אחות קטנה זה לא חשוב את מבינה" זה מה שאני זוכרת בינתיים :) כיף לחזור לכתוב פה

לי יש!

"רציתי להחליף" של מיקיאגי (נו פסטיגל...) "רציתי להחליף את אחי הקטן באח קטן אחר..." ויש גם שיר של חגית בנזימן שנקרא:"בגלל שאני אחיו" על ילד שאוהב ללכת למכולת עם אחיו הקטן כי האח מקבל כל מיני מתנות וגם הגדול מכיוון שהוא בא עם הקטן מקבל מתנה. חחחחחחחחחח...

למעלה