About That Song

m i c k e y 15

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo82.gif../images/Emo73.gif About That Song../images/Emo79.gif../images/Emo77.gif../images/Emo218.gif

הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום ואחד האהובים עליי ביותר, הוא:
Nothing
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
שליייי
מה דעתך על השיר? שיר מדהים! והמילים שלו עמוקות כאלה ואחד האוהבים עליי
מהי השורה האהובה עלייך? "You'll never bring me down Cos i'm far above you You think you're strong But you're nothing to me"
למה בחרת אותה? כי זה מדבר יעני על התגברות של מישהו על מישהו, יעני את כלום בשבילי עכשיו...
מה דעתך על שם השיר? אחלה שם! לא שומעים שם כזה כל יום XD
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה
האם השיר דיכאוני? אמ תלוי מתי שומעים אותו
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? את המנגינה אני אוהבת, אני יכולה לרקוד אליה XDD
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא! לדעתי
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא עשיתי כלום
nothing
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: לודעת---

sweet shir

New member
עונהההה

מה דעתך על השיר? חמוד, אבל אף פעם לא התחברתי אליו יותר מדי. מהי השורה האהובה עלייך? You'll never bring me down Cos i'm far above you You think you're strong But you're nothing to me And i hope you will be happy This time around למה בחרת אותה? ככה. מה דעתך על שם השיר? מתאים לתוכן, לול. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לייף וויד'אוט יו. איכככ נורא. XD האם השיר דיכאוני? בערך. האם השיר שמח,קופצני,כיפי? קופצני, כן. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן... דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אוהבת את ההופעה של זה בוונדי. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את השיר לונליXD

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo99.gifעונה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

מה דעתך על השיר?כ"כ חאמודדד
מהי השורה האהובה עלייך? through this is misery Taking every memory למה בחרת אותה?הכי היתחברתי אליה
מה דעתך על שם השיר?אחלהההXD אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אולי Nothing fot me האם השיר דיכאוני?ממש לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי?כיפי אכן
שם השיר מתאים לתוכן שלו?יאפ דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כלום
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:אממ....זה מזכיר לי כמה ילדים שהייתי במריבה איתם.... שהם היו בשבילי כלום!

michalie XD

New member
And i can't remember falling in love with you

מה דעתך על השיר? אממ... השיר ממש ממש יפה אני חולה עליו עוד רק הייתי בחרישות עליוו
מהי השורה האהובה עלייך? מממ... You'll never bring me down Cos i'm far above you You think you're strong But you're nothing to me And i hope you will be happy This time around
למה בחרת אותה? בלי סיבה
מה דעתך על שם השיר? אין לי דעה
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה
האם השיר דיכאוני? ממש לא
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? חחח אני רוקדת לצלילי השיר XDD
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא.
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום.
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: אני מדמיינת אותם באולפן הקלטות שרים.

ענבז

New member
וואו אחד השירים האהובים אליי...

בין השלושה הכי הכי מה דעתך על השיר? מדהים מדהים מהי השורה האהובה עלייך? זה קטע מתוך השיר: That's why i forgot falling in love with you This is agony and you know you're putting me through this misery Taking every memory Just tell me why this misery won't go away How can we carry on this way? הוא כל כך יפה.. למה בחרת אותה? כי מבחינת המוזיקה יש לקטע הזה את הקצב הכי יפה בשיר וגם המילים מדהימות מה דעתך על שם השיר? מצוין. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אני לא יודעת איך לתרגם את זה לאנגלית אבל הייתי קוראת לו משהו כמו "אי השפעה", או "התעלמות " (חח איגנורנס) וכמובן שבאנגלית זה היה נשמע הרבה יותר טוב האם השיר דיכאוני? קצת, במידה טובה האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כן אבל יש בו גם עצב שם השיר מתאים לתוכן שלו?מאוד 3> דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: נאדה :) אהה חח פעם קרה לי שקראתי את הפיק של בוט וצחקתי בקול וההוריםש לי הסתכלו עליי כאילו נפתי ממאדים בזמן ששמעתי את השיר הזה XD (פעם = אתמול חח) השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שאני נטול השפעה בעולם הזה , ועם כמה שאני חושבת שיש לי כוח, אין לי חח בעיקרון בשיר המסוים הזה אני מקשיבה יותר למוזיקה ופחות למילים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif עונה ../images/Emo9.gif

מה דעתך על השיר?
סבבה, מהפחות מועדפים עליי אבל אני אוהבת
מהי השורה האהובה עלייך?
This misery taking every memory Just tell me why this misery won't go away How can we carry on this way
למה בחרת אותה?
הקול של דני..
וזה החלק הכביכול המדכא יותר של השיר
מה דעתך על שם השיר?
ממ בהתחשב בעובדה שהוא מופיע בבית הראשון יותר מדי פעמים זאת בחירה סבבה חח
מ.. This Misery אולי? לא יודעת
האם השיר דיכאוני?
אממ יש פה קצת דכאוניות
האם השיר שמח, קופצני, כיפי?
הלחן כן, המילים קצת פחות בחלקים מסויימים
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אממ כן כי זה על מישהי שכבר נחשבת מבחינתו nothing ><"
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
--- לא זכור כלום
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש:
הייתכן שדאגלס שר את החלק הזה: And I can't remember falling in love with you This is agony And you know you're putting me through ?

m i c k e y 15

New member
דאגי בשורה הזאת

ממש ברקע, בגלל זה זה נשמע ככה, גמאני שמתי לב
והקטע של דני בפזמון
ואו אני מאוהבת בקול שלו, במיוחד בסוף כשהוא מאריך את this way
פשוט ואוו והוא כמעט לא שר בשיר חוץ מהפזמון XD אבל אהבתי, זה מתאים לטום לשיר את זה

loli kiss

New member
אווו אני מתה על השיר הזה../images/Emo99.gif

הנה שלי
מה דעתך על השיר? שיר מ ה מ ם ! מכל הבחינות [:
מהי השורה האהובה עלייך? and you know you're putting me through this is misery" "Taking every memory You think you're strong" But you're nothing to me And i hope you will be happy "This time around
למה בחרת אותה? את הראשונה- כי היא נכונה לדעתי, כסובלים ולא טוב לך ממשהו או ממישהו, הסבל לוקח איתו את כל הזיכרונות הטובים מהמישהו הזה, אהה ואני גם אוהבת ת'חרוז- מיזרי- מאמורי XD ואת השנייה- כי היא ממש מסכמת ת'פואנטה של השיר. בגלל כל מה שקרה בינהם היא כלום בשבילו ושפשוט תהיה מאושרת בהמשך..
מה דעתך על שם השיר? זה שם מיוחד. כי כששומעים ת'שם לפני ששומעים ת'שיר קשה לנחש שהשיר מדבר על מערכת יחסים ואת המשמעות של נטינג בשיר.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? ממ.. לא נראלי שהייתי.
האם השיר דיכאוני? הוא היה יכול להיות כי המילים פחות או יותר עצובות אבל המנגינה משנה הכל..
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לדעתי- מאוד. המנגינה שלו היא מאלה שבא לרקוד ששומעים אותה
לי לפחות חח
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ יאפ אפ.
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ממ.. לא משו מיוחד P:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: לפני כמה זמן כשעוד הייתה שביתה [תמיד נחמד להזיכר בה XD], דודה שלי מארה"ב באה לישראל ונסענו איתה ועם משפחה די רחוקה שלי שאני לא רואה הרבה לטיול לנצרת (
אל תשאלו למה
), קיצר היה ממש כיף ובעיקר מצחיק, אני לא רוצה לחפור עכשיו אבל בכיף הייתי מספרת טונות של חוויות חח, וכל הדרך הלוך וחזור שמעתי ת'שיר הזה בלופים מטורפים XD אז הוא ממש מזכיר לי את זה
זהו D:

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מה דעתך על השיר? לא אהבתי כל כך
מהי השורה האהובה עלייך? אמממממ.... אין לי כוח להסתכל במילים XD למה בחרת אותה? ------- מה דעתך על שם השיר? קליט וחמוד
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לכלום האם השיר דיכאוני? לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כן שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממממ כן דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אני לא זוכרת השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את בית ספר

rox love BSM

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif שלי ../images/Emo13.gif

מה דעתך על השיר?
הוא חמוד
מהי השורה האהובה עלייך?
You'll never bring me down Cos i'm far above you You think you're strong But you're nothing to me And i hope you will be happy This time around
למה בחרת אותה?
כי זה די ממצה את הרעיון של השיר
מה דעתך על שם השיר?
מתאים לו
over you
האם השיר דיכאוני?
נופ
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
אממ כן זה משמח שהתגברת על מישהו
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
כן
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
לא קרה לי משהו כזה
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
הביצוע של זה בוונדרלנד

m i c k e y 15

New member
אוקיי כולם מדברות פה על ההופעה מוונדר

את יכולה לשים קישור להופעה אם יש?? XD

m i c k e y 15

New member
אומג../images/Emo99.gif

תודה!! הקטע של דני שר
והקטע שהוא מרים כזה ת'ראש... כ"כ סקסי
כל הקטעים שהוא שר
ויש שם קטע אחד שטום נשמע בכיין XDD אומג הופעה מדהימה!! חשבתי שראיתי אותה כבר אבל לא
oh well עדיף מאוחר מאשר אפעם XDD
תודה

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifרק משהו אחד בא לי להגיד

"You'll never bring me down cuz i'm do far above you you think you're strong but you're nothing to me now and i hope you will be happy this time around" אחד הבתים החזקים שעזרו להתגבר על אחת החוויות הקשות... זה הכל

גרבע

New member
../images/Emo45.gif את כל כך צודקת

גאון מי שכתב. זה בית כזה גדול שמבטא כל כך הרבה

למעלה