הסיכום השבועי

12ShakirA12

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo85.gifהסיכום השבועי../images/Emo70.gif

לפני הכל, הצטרפו אלינו 2 חברי פורום חדשים Golden apple, ומושיק 20.
ב ר ו כ י ם ה ב א י ם
משחק התלבושות, נערך סדיר במהלך השבוע וכרגיל הצליח מצוין
.
ברונו הציע משחק חדש ונעננו- המשחק נערך בהצלחה
.
שרשור 40 תמונות שערכתי.. יהיה עוד שרשור בקרוב
.
הצבעה לאישה הסקסית בעולם 2005.. מי שעדיין לא הצביע.. מוזמן להצביע ולהשפיע
.
סקר חדש- הדיסק החדש בפתח ``מה תעדיפו? אנגלית או ספרדית?`` מי שעדיין לא הצביע מוזמן להצביע
.
פינת הדוליז עושה קאמבק! מי שעדיין לא הכין.. מוזמן לנסות
.
אלן חזר אלינו עם חדשות על המצעדים בשנת 2002 , תודה
. ומה חוץ מזה? * לעידן נשברה היד
.. בסופו של דבר הוא חזר אלינו בריא ושלם
. * colombiana77 הראתה לנו תמונות מצחיקה של שאקי.. לדברי ברונו "היריון מתקדם" חח
. * pringles1 חזרה אלינו מהגדנ"ע- שמחים שנהנת, שמחים שחזרת
. * Golden Apple שאל מה קורה עם שאקירה.. אז מתוכננים לצאת שני דיסקים במרץ אחד בספרדית ואחד באנגלית
טו
שיהיה לכם שבוע טוף
, חורף נעים
, ותשמרו על עצמכם
ממני 12shakira12
.

לאה14

New member
אחלה סיכום...

היום בערב בסביבות 8 תדעו מי היא התלבושת הזוכה

perrinat

New member
../images/Emo45.gifשבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

[תיקון קטן בקשר להצבעה לאישה הכי סקסית, לא ניתן להצביע יותר]

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif

אחלה סיכום
, ושיהיה שבוע טוף לכולנו...

כל הכבוד על הסיכום../images/Emo70.gif

דרך אגב אני עדיין לא שלם כי היד שלי עדיין שבורה
יש לי גבס אני צריך להישאר איתו עוד חודש וחצי פשוט אני מרגיש יותר טוב

brunu

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד

תודה על העזרה שבוע טוב שיהיה לכולם

מושיק20

New member
אחלה סיכום../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שבוע טוב../images/Emo13.gif

היום בתפוז ../images/Emo43.gif - 21.11.04

הערב ב-21:00 יגיע לאולפני תפוז לא אחר מאשר אמיר פיי-גוטמן, כוכב המחזמר "מרי לו" וסולן להקת "היי פייב" לשעבר. שרשור הערצה ושאלות נמצא כבר ברגע זה בפורום מרי לו.
היום ב-21:00 תתארח הגרפולוגית קרן רווה בפורום זוגיות ותייעץ בנושא זוגיות לפי כתב היד שלכם. לא לשכוח להכין כתב יד סרוק. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו.

12ShakirA12

New member
ערב טוב לכולםםם ../images/Emo70.gif

מה שלומכם? מה אתם מתכננים לעשות השבוע? מבחנים, טיולים משו.. לי יש ביום שלישי מבחן בהיסטוריה.. שוב.. בעעעע הסרט גריז ביום רביעי אם מישו היה פעם.. תגידו לי איך הסרט... ויום חמישי, מבחן במתמטיקה..

היום בתפוז../images/Emo43.gif - 22.11.04

הערב ב-18:00 יתארח הזמר והיוצר אהוד בנאי בפורום "ישעיהו ליבוביץ- הגותו" שם הוא יענה על שאלות בנושאי יהדות (תפיסתו הדתית והשפעת הגותו של פרופ' ליבוביץ עליה), חזרה בתשובה, החברה הישראלית, התרבות הישראלית, האופן בו הוא רואה את מקומו ויצירתו בהן. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.
ב-20:00 יתארח live ב- blogtv במסגרת רצועת הספורט של תפוז אנשים וערוץ ספורט 5 ארז אדלשטיין,מאמן הפועל ת"א בעונה שעברה ופרשן הכדורסל בהווה. השאירו שאלות בפורום כדורסל.
פורום חובבי תעופה מחפש לוגו חדש. יש לכם הצעות? בואו להשתתף בתחרות בפורום!

היום בתפוז ../images/Emo43.gif - 23.11.04

הערב ב-19:30 יתארחו ב- blogtv של תפוז והאתר הרשמי של הפסטיגל, אורנה ומשה דץ, שיבואו לענות לשאלותיכם. ניתן להשאיר להם כבר עכשיו שאלות בפורום הפסטיגל
עכשיו גם אתם יכולים לזכות בדיסק להיטי הדאנס שיעשה לכם את החורף- NOW DANCE. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכנס לקישור הזה ולהגיד לנו איזה שיר לא מופיע על הדיסק (רמז: לא תוכלו למצוא להיט דאנס שלא נמצא שם!). בין הגולשים יחולקו 10 דיסקים של האוסף החדש!

היום בתפוז../images/Emo43.gif 24.11.04

הערב ב-19:00 יגיע לא אחר מאשר הראל סקעת, כמעט כוכב נולד ועכשיו כוכב בפסטיגל. הראל יענה לשאלותיכם ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום פסטיגל.
באותה שעה בפורום הורים לתינוקות נארח את הפסיכולוג פרופ' אבי שדה, מומחה לילדים ותינוקות, שיענה לשאלות הגולשים. שרשור השאלות נפתח
ישראל סגל, כותב הספר "וכי נחש ממית" מגיע לשיחה בנושא יציאה בשאלה ועוד בפורום יוצאים בשאלה. הכינו שאלות מראש.
וב-21:00 תוכלו לפגוש גם את ד"ר רבקה הלל רביאן, שתענה לשאלותיכם בפורום הפרעות קשב- ADHD בנושא זכויות ילדים במערכת החינוך

למעלה