הדיון השבועי

מ א י י ק

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo88.gifהדיון השבועי../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif

אוקיי,היום זאת פעם ראשונה,אז תיראו בידיוק איך מתנהל הדיון
ככה, הנושא של הדיון הפעם הוא...
מה אתם חושבים על התפקיד - שחר עדן,שגילם עפר במשחק החיים
ואתם צריכים לפרט:
התאים או לא התאים
האם התאים לו תפקיד אחר מהסדרה משחק החיים
מה אתם חושבים על צורת המשחק שלו באותו הזמן
אם אתם לא מסכימים עם משהו,ישר תגיבו ותדונו על זה,זאת המטרה,לדבר על הנושא
•בדיון אין להשתמש בקללות ובהעלבות כפלי שחקנים והשחקן אלא להסביר את עצמכם בשפה נאותה. דיון נעים

מ א י י ק

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

התאים או לא התאים
- אני חושב שהתפקיד התאים לו
האם התאים לו תפקיד אחר מהסדרה משחק החיים
- אני חושב שלא,שעפר מקבל תפקיד הוא מושלם בשבילו
מה אתם חושבים על צורת המשחק שלו באותו הזמן
- אני חושב שהוא לא היה מנוסה כ"כ כמו היום,הצורת משחק היא שונה ומרגישים את זה מאוד בהאלופה,הוא הצליח לרגש אותי

../images/Emo26.gif

התאים או לא התאים
כן. האם התאים לו תפקיד אחר מהסדרה משחק החיים
לא נראה לי, באותו זמן המשחק שלו היה שונה, פחות טוב או מרגש, אז אם הוא היה משחק דמות קצת יותר מורכבת לא נראה לי שהוא היה מצליח לרגש יותר מידי.. מה אתם חושבים על צורת המשחק שלו באותו הזמן
הוא היה רק בתחילת הדרך, זה לא היה כל כך טוב כמו עכשיו.

עונהה../images/Emo70.gif

התאים או לא:
האם התאים לו תפקיד אחר מהסדרה משחק החיים:
שחר עדן הכי התאים לו
מה אתם חושבים על צורת המשחק שלו באותו זמן:הוא שיחק טוב אבל הוא השתפר לטובה מאז..

בול הוא התפקיד

התאים לו בול באופי והכל ! והוא לא שיחק שם כ"כ טוב אבל התאימו לו בדיוק תדמות !

Dark chocolate

New member
יא-אללה.

אולי תפסיק להשתלט על הפורום? יש עוד אנשים שרוצים לקחת חלק בפעילויות, לא הכל אתה. ואתה יודע מה? עצם זה שאתה לוקח עליך את כל הפיקוד אתה לא מאפשר לאחרים לתרום את חלקם. לא התכוונתי לפגוע, זו בסכך הכל דעתי האישית.

esterosh

New member
לפי דעתי....

באותה תקופה זה הטייפקאסט שהתאימו לעפר אז מאוד התאים לו הדמות.. (הלבישו עליו את הדמות) יחסית לתפקיד ראשון בטלוויזיה הוא שיחק ממש טוב, בהתחשב בעובדה שלא היה לו שום רקע בתחום וגם לדמות שלו הייתה השפעה גדולה בסידרה . אני חושבת שהוא היה יכול לגלם את זיו כי הדמות הזאת מאוד דומה לתום גם הסיפור שם מאוד דומה והוא היה מסוגל לגלם את הדמות גם אז , כי הכל תלוי בבמאי שעובד איתך. עכשיו אחרי שלעפר יש יותר ניסיון במשחק הייתי רוצה לראות אותו בדמות של ארז ( רון שחר) של הלוזר. בכל מקרה האהבתי את הדמות היא הייתה משעשעת וממזרית . מה גם שבערך בתקופה הזאת (משחק החיים וחודשים אחרי תחילת אקזיט) ראיתי לראשונה את עפר בטלוויזיה.

baril

New member
אוקיי אז ככה,

התפקיד התאים לו בול, כי פעם הוא עוד היה הילד הרע והכל [ אבל בכלזאת - עפר
] הוא שיחק ממש טוב, יחסית לאחד בלי ניסיון במשחק. לא התאים לו תפקיד אחר במשחק החיים, התפקיד הזה של השובר לבבות התאים לו מצוין והיה לו שם שיער ארוך
בקיצור אני חושבת הוא היה מעולה כמו תמיד

עונה

התאים או לא התאים? התאים מאוד, גם הוא לא ממש היה צריך לשחק כי הוא שחק משהו כמו עצמו. האם התאים לו תפקיד אחר מהסדרה משחק החיים? לא, התפקיד הזה היה בסדר גמור. מה אתם חושבים על צורת המשחק שלו באותו הזמן? הייתה בסדר אבל כמובן עכשיו הוא עוד יותר טוב, עם הזמן משתפרים, תמיד פעם ראשונה לא הכי טובה...

למעלה