הדיסק המלא - להורדה

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo9.gifהדיסק המלא - להורדה../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

אני מעלה את כל השירים שבדיסק לקישור! (אני מקווה שלא יהיו בעיות) ושזה יוריד בלי בעיות! כי זאת המון עבודה! אבל העיקר שתהנו! נתחיל עם השיר-Porque (הורדת השיר בקישור למטה)

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo9.gifVen a mi../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

בקישור למטה...

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif Chaval chulito ../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

בקישור למטה...

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo9.gifY asi sera../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

בקישור למטה...

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif Kikiriki ../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

בקישור למטה...

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif Y la vida ../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

בקישור למטה...

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif זהו!!! כנסו כולםםם ../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

זהו אני סיימתי!!! (אלה הם כל השירים של הדיסק ה-1 של פלוריסיינטה-מקווה שזה לא יעשה לכם בעיות בהורדה)! כמו שאתם רואים זה לקח לי שעה וחצי לעשות את הכל! אז מקווה שאהבתם ושתעריכו!!! והכי חשוב תהנו!!! אני סוף סוף פרשתי לישון
תהנו!!!
כדי להוריד ת'שיר יש להיכנס לקישור ואז ללחוץ על האפשרות הראשונה!
שמיעה נעימה

Miss Rojas

New member
ממממ מצטערת להודיע לך

אבל זה לא חוקי להוריד דיסקים מהאינטרנט כעיקרון ונראלי שיצטרכו למחוק את זה

Cm 2004

New member
זה קבצי mp3 שהורדתי אחד אחד והעלתי

כל קובץ לקישור ושמתי אותו פה! (עבודה שלקחה לי שעה וחצי) אז במקום לבוא להגיד תודה או לא יודע מה אתם באים בטענות! (מה שחלקכם עשו) תודה באמת!!!

Cm 2004

New member
ועוד משהו (חשוב)

היו פה כמה פעמים שאנשים העלו הורדה של שיר לקישור! אז מה זה משה כמה שירים מעלים! אני פשוט העלתי את כל השירים כדי שיהיה לכל מי שחסר איזה שיר ולכל מי שאין בכלל! אבל כנראה שיש פה כאלה שלא ממש יודעים להעריך

למעלה