משחקי הפורום! + הוראות

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo9.gifמשחקי הפורום! + הוראות ../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

כל משחקיי הפורום עם הסבר על כל משחק וסקר קטן בסוף!
המשחקים הם:
1.
מי אני?
הסבר:
(אחד מחברי הפורום הוא דמות מסויימת בסדרה ועל ידי שאלות של כן ולא צריכים לזהות איזו דמות הוא) 2.
החידה היומית:
הסבר:
(כל יום ישנה חידה מסויימת שקשורה בשחקני הסדרה כמו: איזה מהחלקים שייך לדמות מסויימת, איזו דמות מסתתר בתמונה? (כמובן שיש קושי בזיהוי) 3.
התמונה היומית:
הסבר:
כל יום מתפרסמות 4 תמונות שונות של שחקן מסויים מהסדרה וחברי הפורום קובעים איזו תמונה הם הכי אוהבים! 4.
חידות הפרק היומי:
הסבר:
בסוף כל פרק ישנם 5 שאלות על אותו הפרק! 5.
"נחש אותה":
הסבר:
עליכם לזהות על איזו דמות מדובר ע"י חידה עם תמונות שונות! (מקווה שהבנתם!) 6.
"הפוך":
הסבר:
אותיות הפוכות של דמות,שחקן מהסדרה או כל דבר אחר שקשור בסדרה ועליכם לנחש איזו דמות,שחקן מסתתרת באותיות המבולגנות! 7.
"ראש בראש":
הסבר:
כל יום מתמודדים 2 דמויות מהסדרה ואתם צריכים לבחור מיהי הדמות שאתם הכי אוהבים! בסופו של דבר תהיה פינה גדולה על הדמות שתנצח בסוף המשחק!
וסקר קטן..
דרגו את סדרו את המשחקים לפי הסדר! זאת אומרת : המשחק שאותו אתם הכי אוהבים יהיה רשום במספר 1! והמשחק שאתם הכי פחות אוהבים יהיה כתוב במספר 7!

Cm 2004

New member
אנשים ../images/Emo41.gifכנסו../images/Emo41.gif ו... ../images/Emo41.gifתגיבו../images/Emo41.gif

Cm 2004

New member
וואי נכון! שכחתי אותו סורי

אני יוסיף אותו יותר מאוחר!

../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif../images/Emo80.gifאופסס טעות שליי

לא ראיתי שיש תסקר הזהה
סליחההה

Cm 2004

New member
סליחתך התקבלה! תודה ../images/Emo9.gif

כמו שאומרים בהודעה קולית בפלאפון: בקשתך התקבלה תודה!

סולדד100

New member
עונה

1.הפוך 2.מי אני 3.נחש אותה 4.החידה היומית 5.התמונה היומית 6.חידות הפרק היומי 7.ראש בראש ורק שתדעו שאני אוהבת את כל המשחקים פשוט יש כאלה שקצת יותר וכאלה שקצת פחות...

למעלה