../images/Emo91.gif נוספת על הבראוניז
של לחם ארז שהופיע מתכון להם ב"לאשה". הוספתי אגוזים ויצא מ ע ו ל ה! יש לציין כי השוקולד שהשתמשתי היה מאד איכותי. הנה המתכון-בראוניז של לחם ארז 400 גרם שוקולד מריר משובח חתוך לקוביות 350 גרם חמאה חתוכה לקוביות 6 ביצים 1 כוס קמח 1 כפית אבקת אפיה 1/2 כוס קפה נמס חזק או אספרסו 1/4 כוס ברנדי 1. מחממים את התנור לחום הינוני 180 ומשמנים תבנית 2. ממסיסים את השוקולד והחמאה על בן מארי עד לקרם חלק, מורידים מהאש ומצננים קצת. 3. שמים את הביצים והסוכר בקערת המערבל ומקציפים לקרם בהיר. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומקציפים כדקה נוספת. מוסיפים את הקפה והברנדי, מערבבים ויוצקים את הקרם שוקולד. מערבבים היטב, יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות עד שקיסם יוצא לח. מצננים ומאחסנים במקרר לכמה שעות. חותכים לריבועים ומגישים.