עוגיות שוקולד צ'יפס

נופר א

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo91.gifעוגיות שוקולד צ'יפס../images/Emo41.gif

אתמול לא עבד לי האינטרנט וכדי להוציא את העצבים עד שיגיע הטכנאי הכנתי שוב את עוגת המייפל, ועוגיות שוקולד צ'יפס, הטכנאי תיקן ממש מהר ובזריזות מפתיעה אולי כי נתתי לו לטעום כמה מהעוגיות..... ממש אחלה שוחד לזרוז טכנאים
 

נופר א

New member
והמתכון הוא מהשקית של השוקולד צ'יפס

מקווה שעשיתי טוב ותוכלו לראות את המתכון ישר מהשקית שלהם.
 

נירהמ1

New member
המתכון הזה נהדר - הכנתי אותו../images/Emo91.gif

כמה פעמים. r66 בפורום מתכונים נתנה אותו בזמנו, וכל הפורום הכין אותם - אבל ממש כך, כל פעם מישהי אחרת דיווה שהכינה אותם. אם מישהו מעוניין אחפש אותו בפורום מתכונים.
 

נופר א

New member
מתכון של שוקולד צ'יפס

עוגיות שוקולד צ'יפס- מתכון משקית שוקולד צ'יפס של אופנהיימר חומרים: 1 חבילה מרגרינה 200 גרם סוכר לבן(ו כוס) 80 גם סוכר חום דחוס(חצי כוס) 2 ביצים 2 כפיות תמצית וניל 325 גרם קמח(1/4 2 כוסות) כפית סודה לשתייה קורט מלח שקית שוקולד צ'יפס הכנה: לחמם תנור לחום בינוני גבוה.(190 מעלות) לערב המרגרינה והסוכר. להוסיף ביצים ותמצית וניל ולערבב עד קבלת תערובת אוורירית. להוסיף את הקמח,המלח והסודה לשתייה.לבחוש היטב עד קבלת תערובת אחידה. להוסיף שוקולד צ'יפס(אפשר להוסיף 100 גרם צימוקים אגוזים או קוקוס)לערבב היטב ביד. ליצור גבשושיות מדודות בעזרת כפית אחת ובכפית שניה להניח על תבנית אפיי(לא משומנת)מלבנית גדולה ברווחים של 5 סמ"בין העוגיות,לאפות 10 דקות,מכמות זו ניתן לאפות כ-70 עוגיות. הערות : אני עירבבתי שוקולד צ'יפס לבן עם חום ועשיתי כדורים בעזרת ידיים רטובות. העוגיות גודלות ומתפשטות ולא לשכוח להשאיר רווח. מוציאים אותם מהתנור כשהן נראות רכות ולא אפויות, אחרי שהן מתקררות הן מתקשות וצריך להחביא אותן (כדי שישאר משהו ) כי הן טעימות מאוד מאוד מאוד!!!!!!
 

נירהמ1

New member
ועוד אחד-עוגיות שוקולד צ'יפס../images/Emo91.gif

של אמירה מפורום "מתכונים". העוגיות האלו נפלאות - אי אפשר להפסיק לאכול אותן עד שהן נגמרות. עוגיות שוקוצ'יפס/אמירה פורום "מתכונים" המצרכים: 200 גר' חמאה מרוככת ¼ 2 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה ¼ כוס סוכר 1 כוס סוכר חום 1 ביצה 1 חלמון 2 כפיות תמצית וניל ¼ כפית מלח 2 כוסות (שקית) שוקולד צ'יפס 2 כפות חלב אופן ההכנה: לערבב קמח + מלח + א. אפיה ולהניח בצד. בקערת המקסר לשים החמאה+ סוכר לבן+ סוכר חום ולהקציף במהירות בינונית, לאחר כ-2 דקות להוסיף הביצה, החלמון, החלב, והוניל, להמשיך עד שמתאחד. כשמוכן לעצור ולהוסיף ידנית את הקמח והשוקולד צ'יפס. לקרר במקרר 20 דקות. בעזרת כף גלידה, להניח גושים על תבנית מצופה בניר אפיה, במרחק 3 ס"מ זה מזה. בתנור מחומם מראש ל-200 מעלות, לאפות כ-10 דקות ו ל ה ש ג י ח, כי נשרף בקלות לקרר, ובתאבון המקור-אמירה
 
למעלה