עוגת מייפל מדהימה

מירבלי

New member
ועוד../images/Emo91.gif../images/Emo41.gifעוגיות דבש הל קינמון

ופיסטוקים עוגיות מעולות
 

מירבלי

New member
מתכון עוגיות דבש הל קינמון ופיסטוק

עוגיות דבש, הל ופיסטוקים - קרין גורן חומרים ל-1 קילו עוגיות: 240 גרם חמאה רכה 1 כוס דחוסה סוכר חום 2 כפות דבש או סילאן 3 חלמונים 3 כוסות קמח 2 כפיות קינמון 1 כפית הל טחון (אפשר גם ג‘ינג‘ר) 1 כפית סודה לשתייה רבע כפית מלח 1 כוס פיסטוקים קלופים + מעבדים חמאה, סוכר, דבש או סילאן וחלמונים במעבד מזון. + מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים, חוץ מהפיסטוקים, ומוסיפים אותם לתערובת שבמעבד המזון. מעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים פיסטוקים וממשיכים לעבד רק עד לקבלת כדור בצק. + מגלגלים את הבצק לגלילים בקוטר 3 ס"מ (או למלבנים, על ידי לחיצתם בין שני סרגלים). עוטפים את הגלילים בניילון נצמד ומקררים כשעתיים-שלוש במקרר או שעה במקפיא, עד שהם מתקשים ונוחים לפריסה. + מחממים תנור ל-180 מעלות. + פורסים את הגלילים לעוגיות בעובי חצי ס"מ. מניחים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 12-10 דקות, עד שהעוגיות שחומות וריחניות. מצננים לחלוטין. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר. מקור המתכון: קרין גורן על השולחן
 

מירבלי

New member
מתכון עוגת מייפל

עוגה פשוטה ושווה מתכון: עוגת מייפל רכיבים: 2 אינגליש קייק 3 ביצים 3 שקיות סוכר וניל 1 שמנת חמוצה 1.25 כוס קמח תופח 1.25 כוס סוכר חצי כוס שמן רוטב מייפל לפיזור: קינמון פקאן קצוץ אופן הכנה: לערבב את כל החומרים לפי סדר כתיבתם. לשפוך התערובת לתבניות משומנות, לפזר מעל קנמון ואגוזי פקאן קצוצים - לאפות 30 דקות בתנור מחומם לחום של 180 מעלות (או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ סבה יוצא יבש). בעודה רותחת לשפוך מעל בנדיבות סירופ מייפל עד שנספג. הערה של ווין תו: טעימה הרבה יותר לאחר קירור מוחלט . הערות: ayeletba
 

נופר א

New member
בא לזלול את המסך של המחשב../images/Emo8.gif

בגלל העוגיות והעוגה שלך, כרגיל........... אני לא מכינה את מה שכתבת כי העוגיות של העדשים שלך לא החזיקו מעמד אפילו יומיים...... נטרפו!!!!!!!!!!!!!! יותר מידיי טעימים המתכונים שלך......
 
נראה מדהים, במיוחד הצבע../images/Emo79.gif

אין לי כח לצלם את העוגת גבינה. רק אומר שציפיתי אותה ושמתי תותים פרוסים במרכז.
 

נופר א

New member
מה זה אין לך כוח???????

קדימה רוצים לראות מה יצא לך כדי שיהיה עוד מה לזלול מהמסך...
 
והנה העוגת גבינה ../images/Emo26.gif

שתפחה מהמם וגבוה ופתאום נעלמה לי מהתנור
. פתחתי התנור אחרי שעה (לפי ההוראות) והיא במחצית התבנית
גם הציפוי "קטן עליה"- אולי להבא צריך להוסיף עוד שמנת או חלב ע"מ שיכסה יותר משטח פניה. כשCLCL הביאה פעם את עוגתה היא נראתה כל כך מקצועית, גבוהה, יפה ומרשימה והתמונה הזו רק עושה לה עוול אולי פעם הבאה. אגב, מה זה "גבינה רכה 9%"?? לא הבנתי מה זה אז שמתי יופלה ואולי בגלל זה היא ירדה?! טוב, לומדים מנסיון, לא?
 

נופר א

New member
מתי אפשר לבוא לאכול??????

הכל נראה ממש טעים, איזה צבע יפה יש לחמין, עכשיו אני רעבה..... והעוגה נראית ממש בסדר, לא נורא אם לא גבוהה העיקר הטעם...... וגבינה רכה אני חושבת שזאת גבינה לבנה רגילה 9% ככה גם אני עושה עוגת גבינה. איזה יופלה שמת? כל העוגה מיופלה?
 

dinora12

New member
שבת על הבוקר...../images/Emo95.gif

תענוג ניפלא ליראות משהו יאמי יאמי על המסך!,אימא שלי הכינה ג'חנון.
 

צוצונת

New member
גבינה רכה זה גבינה לבנה

שלי מתוקה, העוגה נראית טעימה ויפה מה שלא יהיה.
 
../images/Emo51.gif על ההארות והמחמאות- היופלה

היה בטעם ליצ'י ולא ממש הורגש... העוגה יצאה טעימה ולא מתוקה מדי כי לא היה לי מודד
. החמין לעומת זאת יצא אלוהי
- הבטטות ששמתי בבוקר היו רכות ומעודנות וחמין קיבל צבע דבשי כהה מהמם. ממש הופתעתי מעצמי
 
למעלה