INVISIBLE - הקליפ בסניק פיק נראה אחלה קליפ
C CoolBoy16 New member 11/6/06 #1 ../images/Emo41.gifINVISIBLE - הקליפ../images/Emo41.gif בסניק פיק נראה אחלה קליפ
W West Doll New member 12/6/06 #3 זה באמת נראה קליפ מהמם!!../images/Emo99.gif אהבתי שזה בשחור לבן...היא נראית ממש טוב בקליפ....אני כבר לא יכולה לחכות שיצא הקליפ..!! תודה רבה...
זה באמת נראה קליפ מהמם!!../images/Emo99.gif אהבתי שזה בשחור לבן...היא נראית ממש טוב בקליפ....אני כבר לא יכולה לחכות שיצא הקליפ..!! תודה רבה...
• •silly• New member 13/6/06 #8 בהתחלה, כשיש קלוז אפ עליה והשיער שלה נראה קצת רטוב, היא נראית כמו ג'סיקה נ-TBAMFW
פ פשוט נילס New member 13/6/06 #9 הניתוח עשה אותה דומה לגסיקה... הוא ממש עושה אותה דומה לגסיקה... ועוד הבלוד הזה עושה אותה יותר דומה לגסיקה וגסיקה יש רק אחת!
הניתוח עשה אותה דומה לגסיקה... הוא ממש עושה אותה דומה לגסיקה... ועוד הבלוד הזה עושה אותה יותר דומה לגסיקה וגסיקה יש רק אחת!
N NoOop New member 14/6/06 #12 ../images/Emo28.gifחחח איזו חמודה ../images/Emo9.gif וואיי היא ממש יפה שם!! אה בתי איך שהראו אותה בשחור לבן שם, היא נראית מהמם!
../images/Emo28.gifחחח איזו חמודה ../images/Emo9.gif וואיי היא ממש יפה שם!! אה בתי איך שהראו אותה בשחור לבן שם, היא נראית מהמם!
N NicksMyFirstLove New member 14/6/06 #13 סוף כל סוף שמעתי את שיר החדש Invisible ולפי דעתי אני ממש אוהבת אותו , הוא כזה רוקי/פופי כמו שאני אוהבת טוב , עכשיו השאלה מתי הקליפ השלם יגיע ל-MTV ומתי אנחנו נראה אותו ...
סוף כל סוף שמעתי את שיר החדש Invisible ולפי דעתי אני ממש אוהבת אותו , הוא כזה רוקי/פופי כמו שאני אוהבת טוב , עכשיו השאלה מתי הקליפ השלם יגיע ל-MTV ומתי אנחנו נראה אותו ...
T the swan12345678 New member 17/6/06 #16 יאאאאאאיייייייי נראה קליפפפפפפפפ מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואיזה חמדוהההההההה הייייייייאאאאאאאאאאאא
יאאאאאאיייייייי נראה קליפפפפפפפפ מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואיזה חמדוהההההההה הייייייייאאאאאאאאאאאא