יפ:)
H Hip Hop star New member 15/4/06 #1 ../images/Emo41.gifJust MyLuck../images/Emo41.gif לא רציתי להרוס את השירשור של שחר,אז בקיצור כאן נמצאת רשימת השירים שיהיו באלבום של מקפליי שיצא בארה"ב.
../images/Emo41.gifJust MyLuck../images/Emo41.gif לא רציתי להרוס את השירשור של שחר,אז בקיצור כאן נמצאת רשימת השירים שיהיו באלבום של מקפליי שיצא בארה"ב.
T ThatGirl New member 15/4/06 #3 ../images/Emo9.gifתודה! אני חושבת שהבחירה של השירים מעולה! הלוואי ויצליחו שם
D dougie triple ex New member 15/4/06 #6 מה למה הם מוציאים עוד דיסק עם השירים שיש שהם הוציאו כבר??מה החוכמה?
M m i c k e y 15 New member 15/4/06 #8 הם מוציאים בארצות הברית עם השירים הכי טובים שהיו להם..כדי לנסות להצליח גם שמה.. אז זה שירים מהאלבום הראשון והשני ביחד..כדי לא להביא את שתי האלבומים ..
הם מוציאים בארצות הברית עם השירים הכי טובים שהיו להם..כדי לנסות להצליח גם שמה.. אז זה שירים מהאלבום הראשון והשני ביחד..כדי לא להביא את שתי האלבומים ..
M m i c k e y 15 New member 15/4/06 #7 יפה! וחשבתי שזה אלבום כאילו חדש..חח חדש לגמרי שהם יוציאו שמה.. אממ..הם בחרו די טוב ..אבל יכלו דווקא להחליף את ממורי ליין חח למה הם לא שמו את נוטינג..או Met This Girl..היה מצליח.. אבל בסך הכלל הבחירה מצוינת!! חחח הלוואי ויצליחו שם הלוואיייי חלוםם
יפה! וחשבתי שזה אלבום כאילו חדש..חח חדש לגמרי שהם יוציאו שמה.. אממ..הם בחרו די טוב ..אבל יכלו דווקא להחליף את ממורי ליין חח למה הם לא שמו את נוטינג..או Met This Girl..היה מצליח.. אבל בסך הכלל הבחירה מצוינת!! חחח הלוואי ויצליחו שם הלוואיייי חלוםם
פ פופי דו New member 16/4/06 #9 הו..נחמד..ועוד משהו!! שיהיה להם ב-ה-צ-ל-ח-ה ענקית שם. אני מקווה שהאמריקאים האלו יבינו כמה הם טובים!!! ואגב,זאת adida179,אותה גברת רק בשינוי אדרת!
הו..נחמד..ועוד משהו!! שיהיה להם ב-ה-צ-ל-ח-ה ענקית שם. אני מקווה שהאמריקאים האלו יבינו כמה הם טובים!!! ואגב,זאת adida179,אותה גברת רק בשינוי אדרת!
H Hip Hop star New member 16/4/06 #12 ../images/Emo41.gifרדיו BBC../images/Emo41.gif מקפליי משוחחים על משהו....
V vered131 New member 16/4/06 #16 ../images/Emo24.gif יאוו ב"ה שיצליחו. איזה שירים יפים הם בחרו לאלבום תודה