LA גליל וראש פינה...

chicka

New member
../images/Emo41.gifLA גליל וראש פינה...../images/Emo41.gif../images/Emo91.gif

אחרי שכבר הזמנו מקומות ב-LA גליל והתלבטנו איפה אוכלים, מבלים ונהנים. מצאנו את עצמנו בחזרה במרכז. זה היה קצר ואני רוצה עוד!!!!!!!!! וואוו. היה פשוט מדהים ! נתחיל בצימר - LA גליל - אין מילים. אחד הדברים שאני הכי אוהבת - מצעים לבנים על המיטה...ונחשו מה ? נכון, היו שם ! וג'קוזי, ומיטה ע נ ק י ת וקמין וסאונה והכל מעוצב באופן מושלם עד הפרט האחרון! היה כ"כ כיף שביום שבת, שיצאנו קצת לטייל עשינו רוורס אחרי 15 דקות וחזרנו לחדר, פשוט רצינו לספוג את האוירה הקסומה כמה שיותר, היה מדהים. המסעדות - בגלל שהצימר לא כולל ארוחת בוקר (למרות שניתן להזמין ארוחות בוקר ממישהי שמכינה ישר לחדר) יצא לנו לאכול ב-4 מסעדות. * דוריס קצבים - כבר אמרו לי שאני לא אעיז להיות בראש פינה ולא לאכול שם, אז לא העזתי ואכלנו שם. הוא לקח נתח קצבים, אני לקחתי T-Bone ופשוט ללקק את האצבעות. אפילו המחיר היה הוגן. * ג'עוני - האמת? אכזבה...חוץ מאוירה וסיידר חם, אין שם כלום. השירות היה חרא עם דגש על חרא, לקח ה-מ-ו-ן זמן עד שניגשו אלינו ועד שקיבלנו את האוכל ועד שכבר רצינו לעוף משם - לקח שעה עד שלקחו מאיתנו כסף. בקיצור, פאסה. * אחוזת שולמית - אוכל טעים. נוף מרהיב. אוירה רומנטית. אממה, י-ק-ר נ-ו-ר-א! העיצוב קצת מיושן, חסר למקום איזה טאץ' יותר מעוצב, הלונגים על הקירות די הורסים את האוירה שאמורה להיות כאילו קצת יותר חדשנית. *שוקולטה - כשמה כן היא, מתוקה ומקסימה וטעימה! אכלנו ארוחת בוקר במחיר שווה נפש לזוג, קיבלנו שוקולטה מתנה מקופון והיה מקסים! אז זהו...חזרנו למרכז ואנחנו כבר מתכננים את החופשה הבאה שלנו. ראש פינה מדהימה ואם רק הייתה לנו עבודה באיזור הצפון,היינו עוברים אתמול. (אולי בעצם זה מה שכולם אומרים שהם חוזרים מחופש...) תודה לכולם על ההמלצות וחופשה נעימה!
נגה

למעלה