MCWEEKEND

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחחח כתבתי "מישהו" לא רציתי להישמע

ביצ'ית
ותודה לאב
אוהבת אותך

just orr

New member
חחחחחחחחח התמונה XDDD

Robert Pattinson - I Was Broken..?
יש מצב שאת מעלה לי? ^^

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gifבאמת תמונה מלכית../images/Emo6.gif

ותתחדשי על הפלאפוןD: איזה?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תנקיו../images/Emo9.gif נוקיה 7210 סופרנובה חחח

אני כבר מאוהבת בו
ובגלל שכל העולם שאל אותי איזה אז כבר שמרתי תמונה שלו, הנה
חחח

../images/Emo108.gif היה לי אותו ,

עד לפני חודש [ ? ] עד שהוא נפל לי מהמרפסת
חחחחח ואז היה מוגזם לבקש עוד אחת . אז בנתים ישלי את הסוני אריקסון K610

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח איך דבר כזה קרה?../images/Emo6.gif

הוא טוב? כי אני ממש מתחילה להתאהב בו.. חח לא רוצה להתאכזבXDD

../images/Emo108.gif חחח אצלי הכל יכול לקרות .

לי בכלל יש סיפורים מופלאים על פלאפונים ואני לא יודעת איך להורים שלי לא נמאס ממני
חח פעם אחת שכחתי תפלאפון בבית מלון פעם אחת נפל לשירותים המון פעמים כייסו אותי . פעם שכחתי במונית .......... חחחחחח

../images/Emo65.gifשליי =] (קצת באיחור XD)

שיר השבוע של מקפליי:Only The Strong Survive שיר השבוע לא של מקפליי:sum 41 - won't let go , Three Days Grace - Animal I Have Become. אומן/ית/להקת השבוע:mcfly , tree days grase, simple plan , sum 41, אלבום השבוע:איןן קליפ השבוע:sum 41 - won't let go. תוכנית הטלוויזיה של השבוע:לא נפסיק לרקוד , איש משפחה , סקרבס ועוד כמה..=] סרט השבוע:יעד סופי 3 , שחקי אותה מותק. עיצבן השבוע:אממ לא זוכרת P: העציב השבוע:נכשל במתמטיקה =\ שימח השבוע:95 בהיסטוריה , 97 בלשון , יומולדת לחברה . ציטוט השבוע:חחח זה לא ציטוט אבל זה משהו מצחיק שקרה XDD היינו ביומולדת של חברה וכזה באנו לסלון ופתאום ראינו מלא שוקולדים ופונדו וכאלה ואני ועוד ילדה כזה שעה מחפשות את לילך כי היא מתה על דברים כאלה ושעה צועקות בבית ומחפשות אותה פתאום אנחנו קולטות אותה עומדת בתוך כל הילדות שם וטוחנת את כל הדברים שהיו שם XD , והיא כולה כזה "מה מה אתן רוצות?" עם כל השוקולד מרוח לה על הפנים!! XDD היא יצאה כזאת בהמה!!! חחח שמנה! XD (לילך אל תדאגי אנחנו עדיין אוהבות אותך P: ) מתנגן בראש/בפלייליסט:"they tell me that only the srong survive.." המלצת השבוע:... התמונה הכי חמה:
תראו יצאה לי גומה כמו של טום..XD (רק בצד השני P: )

McLife135

New member
../images/Emo94.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif את לא קראת לי כרגע סתומה!!!!!

חכי חכי...חכי!! חכי!! חחח סתם

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifXDD זה שאת סתומה ,

לא אומר שאני לא אוהבת אותךך
חיחיחי

למעלה