MeCweeKenD

../images/Emo41.gif MeCweeKenD ../images/Emo41.gif

פעם ראשונה שאני פותחת תמקויקנד
שיר השבוע של מקפליי
שיר השבוע לא של מקפליי
אומן/ית/להקת השבוע
אלבום השבוע
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
סרט השבוע
עיצבן השבוע
העציב השבוע
שימח השבוע
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה

../images/Emo108.gif ראשווווווונה להלהלה ../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

שיר השבוע של מקפליי
nothing
broccoli
not alone
Babys Coming Back
Easy Way Out ( אני כ"כ מאוהבת בשיר הזה )
ROTFF
שיר השבוע לא של מקפליי
All Time Low - Dear Maria Count Me In Alesana-Ambrosia Brokencyde – Freaxxx The All-American Rejects - Dirty Little Secret
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי
אלבום השבוע
מווושן
, ROTFF
קליפ השבוע
כמעט מלאכים
על טבעי
סרט השבוע
דמדומיייים
עיצבן השבוע
שהייתי חולה כל השבוע 
העציב השבוע
סבתא שלי נפטרה
שימח השבוע
קניתי מושן וROTFF יאיאי 
ציטוט השבוע
עם קרן – קרן שחושקת בטוסיק של דאגי D: אומר/ת: שמתי לב עכשיו בתמונות של ג'וי , שהיא שמנמנה !! שניננה * McFLY סקס :) אומר/ת: רק עכשיו שמת לב ?! קרן שחושקת בטוסיק של דאגי D: אומר/ת: אני מדברת , על , יש מצב ש.. ? שניננה * McFLY סקס :) אומר/ת: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הוא עוד צעיר !! מזה נראה לך ? הפיק של שירה ?!! ( חחחחחחחח , שירה אני מתגעגעת לפיק  ) אני ואחי אחי : " שני שמת לב שעל שלט חנייה לנכים רשום מימים א'-ה' ? אני :" כן .. " אחי :" איזה מפגר זה , ומה איתם ביום ו' ? הם הופכים לרמבו ?! " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא הבנתי מאיפה הוא יצא לי עם היציאה הזאת .
מתנגן בראש/בפלייליסט
מושן אין די אושן
המלצת השבוע
אם אתם חולים ? לכו ישר לרופא אל תחכו עם זה עוד 
התמונה הכי חמה

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifאהובתי , תחדשי ../images/Emo24.gif

את מוכנה להפסיק לשלוח הודעות שלנו ?! חוצמזה זה לא היה מצחיק ! זה היה עצוב

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo26.gifIf you feel so empty../images/Emo23.gif../images/Emo36.gif

If you feel so empty So used up, so let down If you feel so angry So ripped off so stepped on You're not the only one Refusing to back down You're not the only one So get up
שיר השבוע של מקפליי:
not alone walk in the sun corrupted pov
שיר השבוע לא של מקפליי:
Three days grace - Pain Three Days Grace - Animal I Have Become Three Days Grace - I Hate Everything About You Three Days Grace - Riot
P!nk - Sober Evanescence -Call Me When You're Sober Plain White Ts - Hey There Delilah Plain White T's - Hate (I Really Don't LIke You)
אומן/ית/להקת השבוע:
כווולם :)
קליפ השבוע
שירים יפים :) http://www.youtube.com/watch?v=IpBjJ0dp2mc&feature=channel http://www.youtube.com/watch?v=nC_Z-EPSVaI http://www.youtube.com/watch?v=FW6F_g3upKA
תוכנית הטלוויזיה של השבוע/סרט השבוע:
דמדומים בפעם המיליוןן ! XD אל תתעסקו עם הזוהן יש לה את זה אשת החלומות- קורע מצחוקק ! על הכוונת הג'וב האיטלקי
עיצבן השבוע
ציונים חראאא...
העציב השבוע
סתם כל מיני דברים קטנים
שימח השבוע
התמיכה של ההורים
חברות נחמדות XD והתחלתי סיפור חדשש :)
ציטוט השבוע
אין השבוע... איך אני אוהבת את השורות האלו בשיר של קינגס אוף ליאון...
I've been roaming around always lookin down at all I see. Painted faces fill the places I can't reach.
מתנגן בראש/בפלייליסט
http://www.youtube.com/watch?v=JCZfJ5ai07U
המלצת השבוע
לכל מי שלא ראתה, לכו תראו דמדומיםםם!!
התמונה הכי חמה
נראה מה נמצא... חחח איזה חמודיםם

McLife135

New member
../images/Emo94.gif McWeekend

שיר השבוע של מקפליי
אממ..נראלי עוד פעם כולם..אני פשוט לא יכולה להחליט
שיר השבוע לא של מקפליי
אממ..שיר של three days grace משו כזה אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו
babycakes חח..כל היום אני סתיו ושובל רק שרות את זה
no promises אם ככה כותבים את זה
live forever - oasis sunday morning call - oasis
אומן/ית/להקת השבוע
oasis נראלי שככה כותבים את זה אני לא בטוחה
אלבום השבוע
רדיואקטיב
קליפ השבוע
שיר ששני ילדים מהשכבה שלי עשו על המורה שלנו לאנגלית
http://www.youtube.com/watch?v=2rO7Lstkj4Y
איש משפחה
סקראבס פטיטו 2 לא נפסיק לרקוד / מלחמת העולמות איוויצה
$#%^$&$&^%&@$%!$
סרט השבוע
דמדומים קרוסרודס
עיצבן השבוע
אממ..כלוםם
העציב השבוע
אממ..74 בתנ"ך חח..אבל אפילו זה לא העציב
שימח השבוע
אממ..המבחן האחרון במחציתת!! D:
ציטוט השבוע
*בהופעה שלנו* המנחה (בן): הריקוד הזה הזכיר לי את שנות החמישים. המנחה (הבת): שנות החמישים? אבל אתה צוציק!. עדי: לא..זאת את פשוט זקנה! XDDD *בשיחה שלי עם שובל* שובל: באיזה גיל את חושבת שתעשי את זה?. אני: חח..לא יודעת נראלי בגיל 70!. שובל: אני יעשה את זה עם הנין שלי אני: חחחח..איך יהיה לך נין אם לא תעשי את זה?!
מתנגן בראש/בפלייליסט
babycakes
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה

../images/Emo65.gif לילך יקקה מה את מספרת?!!!!! סתומה אני

שונאת אותך!!!! וחוץ מזה שאני לא אגיד עם מה את רצית לעשות את זה!!!!! (אהמ אהמ בקבוק של שמפו , דאודורנט) XDD

LovE BuSTeD

New member
עונה

שיר השבוע של מקפליי: do ya שיר השבוע לא של מקפליי:- the pixis where is my mind אומן/ית/להקת השבוע: busted אלבום השבוע: אין ספיצפי קליפ השבוע: where is my mind תוכנית הטלוויזיה של השבוע: לא נפסיק לרקוד סרט השבוע: הענק הירוק וחומות של תקווה עיצבן השבוע: לא היה משהו מיוחד העציב השבוע : כנל שימח השבוע: שסיימתי סוף סו תמבחן הגדול שהיה לנו בלימודים ציטוט השבוע: Great powers come with great risponsibilye:) מתנגן בראש/בפלייליסט המלצת השבוע: הסרט חומות של תקווהסרט מדהים התמונה הכי חמה

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo163.gifMyMcWeekend../images/Emo163.gif../images/Emo95.gif

שיר השבוע של מקפליי
Lies Help Forget All You Know Ignorance Translveynia Baby's Coming Back
שיר השבוע לא של מקפליי
Red Hot Chili Peppers - Snow Perfect - SP Untitled - SP When I'm Gone - SP I Can Wait Forever - SP Look What Youve Done - Jet Green Day - Good Riddance Green Day - HollyDay Green Day - Wake Me Up When September Ends Green Day - Are We the Waiting Foo Fighters - Best of You Three Days Grace - 11 - Gone Forever Breaking Benjamin - The Diary of Jane
Breaking Benjamin - Here We Are Breaking Benjamin - Firefly Nickelback- Photograph Avril Lavigne - when youre gone 30STM - Attack Rise Against - Ready To Fall Dead Memories-Slipknot paramore - decode
אומן/ית/להקת השבוע
Breaking Benjamin
, מקפליי , סימפל פלאן :] , גרין דיי
אלבום השבוע
קליפ השבוע
נוסטלגיה של מקפללי, איזה חמוודיים
http://www.youtube.com/watch?v=vv_rLVVCRFw&feature=related תראוו איזה יפה הן שרות ומנגנות את טרנסלבנייה !! http://www.youtube.com/watch?v=RAvhrETZf7Y
ארתוור
לחיות עם דרק החיים על פי סיידי מלחמת העולומות בקושי ראיתי טלויזיה ><
סרט השבוע
אוף אין לי זמן
עיצבן השבוע
המורה לערביתתת עהעהאה אני שונאת אותה !!! היא כ"כ מעצבנתת !!
העציב השבוע
קיבלתי 80 במתמטיקה בתעודה
ובטח אתן אומרת זה ממש יפה מה את בוכה אבל .. אף פעם לא קיבלתי 80 במתמטיקה בתעודה
שוב נכשלתי במבחן באנגלית
שלא היו חתיכים בכלל במפגש של הצופים ]: שיש לי מלא דברים לעשות ואין לי זמן לכלום ]:
שימח השבוע
ייאיי קיבלתי בבוחן באנגלית 94 [שוב] XD קיבלתי בערבית 80 D: למרות שזה מוזר המבחן היה ממש קל .. עדיין לא ראיתי את הטעויות שלי בטוח היא טעתה \:
ציטוט השבוע
חחח אני כזה נוסעת בבוקר עם אבא שלי לבית ספר ואז אנחנו שומעים ברדיו את השיר הכי מטומטם ששמעתי אי פעם XD: "האהבה פשוטה פשוטה פשוטה כמו לחם" חחחחחחחחחחחחח XDDDDDD
מתנגן בראש/בפלייליסט
Breaking Benjamin - The Diary of Jane
המלצת השבוע
תתכננו את הזמן שלכם טוב כדיי שתספיקו לעשות הכל .. \: אל תאכלו יותר מדיי שוקולד .. אתן תשמינו בסוף ]: תכתבוו למקפליי תגובוות במייספייס גם אם זה לא יעזור !!
התמונה הכי חמה
ס'חמודים

למעלה