../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifSo take my strong advice
Just remember to always think twice
שיר השבוע של מקפליי
Falling in love not alone
שיר השבוע לא של מקפליי
Lady Gaga - Love Games forever and always - taylor swift so far away - jonas brothers hello goodbye - jonas brothers dream big - david cook bily jean - david cook אפונה וגזר de cabeza - casi angeles Jesse McCartney - The Best Day Of My Life Lady Gaga - Poker Face Kevin Rudolph ft. Lil Wayne - Let It Rock T.I. ft.Justin Timberlake - Dead and Gone Nickelback - I'd Come for You Nickelback - If Everyone Cared
אומן/ית/להקת השבוע
האחים ג'ונאס, דיויד קוק, ניקלבק, מטרו סטיישן
אלבום השבוע
--
קליפ השבוע
חחחח יואו זה אחד הדברים הקורעים שראיתי בחיים שלי
חובה לראות http://www.youtube.com/watch?v=NAQyVHMgliQ גם מי שלא אוהבת את האחים ג'ונאס חייב לראות את זה כי פשוט אי אפשר להפסיק לצחוק
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
האנטומיה של גריי על טבעי כמעט מלאכים דם אמיתי הישרדות איי הפנינה ארץ נהדרת איש משפחה שני גברים וחצי הישרדות 14 המכשפים מווברלי פלייס סיפורי הוליווד
סרט השבוע
הבת של הבוס שלי
עיצבן השבוע
אח שלי חברה סיגלית המעצבנת והלא מבינה המזג אוויר מורה טיפשה לתנ"ך שיש לי מלא עבודות ומבחנים שאין לי כח אלייהם ואני שוקלת לקפוץ מאיזה בניין בגללם ><
העציב השבוע
שהייתי חולה
שימח השבוע
שלא באתי לבצפר שנועם ומשה חזרו להישרדות למרות שזה דיי גרוע ועלוב, כי ערוץ 10 עושים הכל בשביל קצת רייטינג שההורים נסעו לצימרים לסופשבוע שמלא ילדים שונאים את הילדה שאני שונאת מוחעחעחעחעחע
ציטוט השבוע
הו יש ים
בטאטוס של הפייסבוק מישהו כתב:"ילדים של אבאלה מה עושים היום?" אז מישהו הגיב לו :"הולכים לזיין את אמא"
יואו כמה צחקתי מזה XDDD ישבנו ביום ארוך כמה ילדים ודיברנו על מישהי שישבה איתנו והיה לה מחזור.. ועוד כמה דקות היה אמור להתחיל שיעור למטה צח: טוב אחי ירדנו דורין:לאן? צח:לך בן:אבל אחי היא במחזור צח:נו אז ידמם לך קצת על האף תתמודד XDDDD דבילים מאמירקן איידול- סיימון: זה היה ביצוע גרוע, את לא תעברי לשלב הבא פאולה: זה לא נכון כי אמריקה מצביעה ובוחרת. סיימון:כן אבל הם מקשיבים לי ! בשיעור ערבית- אלוש: זיידר אם את עושה החלקה איזה צבע שיער יהיה לך? היינו בהצגה של מגמת מדעי החברה ודיברנו על החברה וסטריוטיפים וכו' אורלי (המורה): בנים מעדיפים יותר מפרטנר מיני אחד. נכון או לא נכון? אנחנו: נכון !! אורלי:אז למישהיו יש רעיון למה זה ככה? אופיר: כי טובים השניים מן האחד XDDDDDDDD מהישרדות- משה,כבר לא מלצר, חולון
---- נועם:"הבחורה בלונדינית הזאת, אני לא יודע מה היא רוצה ממני. רק הגעתי" ---- איתי:"כמו שאומרים אתה יכול לעזוב את בת ים, אבל בת ים לא יכולהל עזוב אותך" שיעור מתמטיקה- דינה (המורה):"הם המשולשים חופפים? לא..." רעואל:"דחפי קצת סיליקון והם יהיו שווים" ----- רעואל:"דינה קבלי ח"ח על הקו הישר !! רועי: מה זה ח"ח? גל: חומר חיטויי.... --- היה לנו משולם עם הקודקודים C,O,B,M והיינו צריכים למצוא כמה שווה קו OB גל(בן):"רגע... OB זה לא הטמפונים האלה!?" --- אביתר:"רולי למה אתה תמיד עצבני?" רעואל:"אני בחור עייף אני לא עצבני" אביתר:"נו אז אתה ג'ינג'י מזוייף.." אור:"הסרגל שלך מכוער" אני:"לא הוא לא, הוא יותר יפה משלך" אור:"לא...הוא מזוייף" אני:"הוא לא מזוייף, שלך מזוייף!! שלי made in china " נועם ממשש את צח.. צח:"למה אתה שולך ידיים לבית שחי שלי?" נועם:"נורא חם שם...." דיה באמצע שיעור:"הגעתי למסקנה שאני ימניה קיצונייה !!"
מתנגן בראש/בפלייליסט
maroom 5 - goodnight goodnight
המלצת השבוע
תאכלו פיצה תהיו חולים ותישארו בבית תעשו עבודות ותתכוננו למבחנים בזמן
התמונה הכי חמה