MeCweekend

../images/Emo144.gifאוווקי בואו נבהיר את זה חד וחלק ../images/Emo6.gif

רמה בן 23 . טאצו בן 20 טיאגו בן 18-19 בכלל . וסימון אמרו לי בן 21 . אבל כל השאר זה ודאי כיאילו . ישלי תחוברת המקורית של כמעט מלאכים ורשום תאריכים ושנות לידה .

../images/Emo144.gif כן עם 2 פוסטרים .

אחד של מר ואחד של כולם וזה גודל ענק .......... ותעודת של כל אחד .

../images/Emo144.gif יש את זה בקיוסקים והכל .

איפה שהעיתונים יש כל מיני מוספים וזה ... XDDDD אז היה של כמעט מלאכים והיה של הייסקול מיוזיקל וזה .. אז קנית כמעט מלאכים

../images/Emo39.gifהוווו ../images/Emo9.gif , גם לחברה שלי יש אותה^^

אני עוד צריכה ללכת אליה ולחרוש עליה

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאני לא מבינה מה כולם מוציאים בו ../images/Emo122.gif

הוא ממש ממש מכוער ..

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifמה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifהוא אחד השווים../images/Emo99.gif

רק שיסגור את הפה ולא יראה את השיניים שלו שלא שמעו על גשר בחיים.........|שורק| הוא פשוט חתיך.

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחחחחחח לא שמתי לב לשיניים שלו ..

והוא ממש לא חתיך , הוא מכוער ...
אבל זאת דעתי .. ואני לא הולכת להתווכח על זה
מי שבאמת חתייך בכמעט מלאכים זה סימון

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifזה נכון../images/Emo99.gifהוא פשוט.... וואו!

הוא כזה מתוק וחמוד וחתיך ובא לי שיהיה פה בסביבה מישהו כמוהו... הייתי מתחתנת איתו -נושך שפתיים- אבל הוא שעיר יותר מדיי.....הרבה יותר מדיי.. וואי ונכון שמראים מה יהיה בפרק הבא?! אז מה זה היה הקטע הזה שלו ושל מר שהם התחילו לצייר אחד על השנייה והוא מרים לה תחולצה ומצייר לה על הבטן והוא בכלל מורידה לו את החולצה... O__O WTF
כאילו ילדים בכיתה ג' רואים את זה......

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifמה?!?!?!?

לא ראיתי את הפרק של יום חמישי , היה לי ערב מגמות .. אבל מזה ?! הוא מרים לה את החולצה? גאדדד לאן הדרדרנו
חחחחחחחחח פרק אחרי זה הם שוכבים XD , סתם. ותכלס רשום לא לילדים מתחת לגיל 14 , לא שמישהו באמת מקשיב , אבל עדיין.. וואי שמת לב שלנאצו יש פווווווווווול חצקונים , ? רואים ששמים לו מלא מייק אפ .

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifלא אמרתי שהוא לא חתייך ../images/Emo3.gif

וברור שאין אפחד מושלם ^

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifוואי כל כך נכון... אצלו המייק אפ

הכי בולט מכולם.... ולפעמים גם אצל סיימון רואים את הפול מייק אפ ששמים שלו בגלל שהוא מתגלח ומנסים להסתיר את זה.... תגידו רק אותי סיילו מעצבנת מאז שהיא צבעה לבלונד

למעלה