../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif
ציטוט השבוע
אוסף ענק של הציטוטים XD
בשיעור תקשורת
בעתיד יהיה באמת אפשרות להריח בקולנוע ואז באמת יכולו להגיד 'איזה סרט מסריח'
עדיין בשיעור תקשורת
הוא א': איזה מבט של במאי הוא ב': זה יותר מבט של קופיקו
במסעדה סינית ביומולדת שלי
היא: מה זה פוטו מאקי? הוא: מצלמים אותך כשאת אוכלת
בחדר העריכה
הוא: אם הסנביצ'ים של יונתן היו בחורה, הייתי יוצא איתם אני: ואז באמת היית יכולה להגיד שיצאת עם פרגית, או שעשית נקניק
החוכמה של ידיד שלי
הוא: נווו.. את מתי יש לך 17? אני: עוד יומים הוא: ב29? אני: לא הוא: ב28? אני: לא, ב30 הוא: רגע, היום זה לא ה27? אני: ואווו אתה גרוע במספרים
אני ואח שלי בנסיעה
הוא: תגידי, את חגורה? אני: לא, אני כובע
ידיד שלי מנסה להסביר לי קצת על הצו ה1
הוא: כשאת מגיעה לראיון בצו הגיוס תגידי שאת רוצה להיות פ"מ, מאמנת פוקימונים
שיחה עם ידיד אחר בעקבות הנושא
Casus Belli אמר/ה: אלמוג מה צריך לעשות בשביל להפוך לפ"מ? << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: אמממ.. לעשות תסרוקת לא הגיונית בשיער, לא לפחד להתחשמל וללמוד יפנית Casus Belli אמר/ה: זה נשמע הגיוני Casus Belli אמר/ה: אבל ללמוד יפנית?! Casus Belli אמר/ה: זה כמו לנסות לגרום למרגלית להצטלם XD
שיחה עם ואנסי
[c=55]
Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: היה אמור להיות לי שעור פרטי בערבית << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: הרשי לי להגיב.. [c=55]
Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: שתקי [c=55]
Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: תיזהרי << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: איכסססססססססססססססססססססססס ערביתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת [c=55]
Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: אני יודעת שאת לא לומדת [c=55]
Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: XDDDDDDD << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: אני כבר סיפרתי לך איך עברתי בערבית החטיבה? XDDD [c=55]
Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: לאXDDD נונו << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: העתקתי הכל מחברה שלי ובזכותה קיבלתי 80 ומעלה << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: וגם בגלל שהמורה הייתה מפגרת XDD [c=55]
Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: אבל לא היתה לך בגרות, כלבה XDDD << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: ותודה לאל שאני לא עושה [c=55]
Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת:
<< RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: אבל אני עושה אגרואקולגיה.. זה משתווה [c=55]
Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: OO' [c=55]
Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: אבל אתם מגדלים חיידקים! << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: לאאא << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: אנחנו מגדלים עגבניות << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: אני ועומר לפחות.. חברה שלי מגדלת תותים [c=55]
Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDD [c=55]
Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: נו אדיר! << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: אדיר?! זה עגבניות! עם הייתי רוצה עגבניות הייתי כבר קונה אותם לבד, לא עושה עליהם בגרות ><"
עוד תמונות מפגש