MeCweekend

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifדווקא אנלא חושבת..../images/Emo4.gif

עדיף לה כבר את השטני... הבלונד הזה עושה לה פרצוף גברי יותר

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחחחחחחחחח הבלונד עלה לה לראש../images/Emo6.gif

והגזמת עם הקטע של מר וסימון , XDD זה לא היה כזה נוראי הוא בקושי הרים לה ת'חולצה .. אני נכנסתי לסרטים שהוריד לה לגמרי

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifאשמתי שהם מראים את זה בצורה

שגורמת לי לחשוב כל מיני דברים
או שאני סתם חרמנית מעצמי ועכשיו ממציאה סיבות מפגרות פשוט

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifתמונה||||

טוב יש הרבה תמונות כי לא עשיתי מקוויקנד כבר חודש וחצי נראה לי

McLife135

New member
../images/Emo94.gifאוי כמה צחקתי בהישרדות עם משה ונועם XDD

איך משה הדפוק הזה: אף אחד לא נוגע בכובע שלי..חוץ ממרינה..עהעהעהעהע!!!!! חחחחחחחחח הבנאדם דפוק בשכלל!!! XDDDD

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifחח יואו אני הייתי על הרצפה ממנו

אין , אין אנשים כאלה פשוט

../images/Emo39.gif ../images/Emo45.gif איך הוא עושה למיכל :

בת כמה את .? היא עונה לו , ואז הוא עושה לה יש לך חבר ? ואז הוא עושה לה בת כמה מירית ? היא עונה לו , ושוב : יש לה חבר ? חחחחחחחחח

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifXDDDDDDD הציטווטייים ../images/Emo6.gif

"אתה יכול לעזוב את בת ים, אבל בת ים לא יכולה לעזוב אותך"
לא נכון .. אני לא בתיימית
מעצבבן
ומשה האידיוט הזה XD קרע אותתי חחחח ונוועם
ס'חמווד

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gif"I'm not lost, not lost, undiscovered

And when we're alone, we're all the same as each other No we're the same See the look that's on my face You might think that I'm out of place I'm not lost, no no, undiscovered"
שיר השבוע של מקפליי
שיר השבוע לא של מקפליי
James Morrison - Undiscovered Good Charlotte - The Chronicles of Life and Death Gary Go - Wonderful The Veronicas - Burnin’ Up King Blues - Save The World Get The Girl Take That - Up All Night Incubus - Love Hurts Pussycat Dolls ft Missy Elliot - Whatcha Think About That
אומן/ית/להקת השבוע
James Morrison
אלבום השבוע
James Morrison - Undiscovered
קליפ השבוע
James Morrison - Broken Strings http://www.youtube.com/watch?v=cpXmWsVIGp8 Good Charlotte - The Chronicles of Life and Death http://www.youtube.com/watch?v=_P4zIYnJZ1Q Good Charlotte - I Just Wanna Live http://www.youtube.com/watch?v=YKEDZt0YNAw
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
אמריקן איידול גיבורים צ'אק סופ"ש כוורת ב24 DDD:
סרט השבוע
נער החידות מבומביי
עיצבן השבוע
חברים שלי ><"
העציב השבוע
הורדתי את כל הפוסטרים שלי מהקיר.. אני אתגעגע אליהם
שימח השבוע
סיימנו ראשונים את הסרט התיעודי שלנו DDDDDDDD:
מתנגן בראש/בפלייליסט
כוורת - יו יה [כוורתתתת]
המלצת השבוע
תקראו את "אלים משתוללים", זה אחד הספרים!!!
התמונה הכי חמה
העינים שלי ושל יעליס מהמפגש [באמת הגיע הזמן לקצת תמונות מהמפגש
]

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif

ציטוט השבוע
אוסף ענק של הציטוטים XD
בשיעור תקשורת
בעתיד יהיה באמת אפשרות להריח בקולנוע ואז באמת יכולו להגיד 'איזה סרט מסריח'
עדיין בשיעור תקשורת
הוא א': איזה מבט של במאי הוא ב': זה יותר מבט של קופיקו
במסעדה סינית ביומולדת שלי
היא: מה זה פוטו מאקי? הוא: מצלמים אותך כשאת אוכלת
בחדר העריכה
הוא: אם הסנביצ'ים של יונתן היו בחורה, הייתי יוצא איתם אני: ואז באמת היית יכולה להגיד שיצאת עם פרגית, או שעשית נקניק
החוכמה של ידיד שלי
הוא: נווו.. את מתי יש לך 17? אני: עוד יומים הוא: ב29? אני: לא הוא: ב28? אני: לא, ב30 הוא: רגע, היום זה לא ה27? אני: ואווו אתה גרוע במספרים
אני ואח שלי בנסיעה
הוא: תגידי, את חגורה? אני: לא, אני כובע
ידיד שלי מנסה להסביר לי קצת על הצו ה1
הוא: כשאת מגיעה לראיון בצו הגיוס תגידי שאת רוצה להיות פ"מ, מאמנת פוקימונים
שיחה עם ידיד אחר בעקבות הנושא
Casus Belli אמר/ה: אלמוג מה צריך לעשות בשביל להפוך לפ"מ? << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: אמממ.. לעשות תסרוקת לא הגיונית בשיער, לא לפחד להתחשמל וללמוד יפנית Casus Belli אמר/ה: זה נשמע הגיוני Casus Belli אמר/ה: אבל ללמוד יפנית?! Casus Belli אמר/ה: זה כמו לנסות לגרום למרגלית להצטלם XD
שיחה עם ואנסי
[c=55] Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: היה אמור להיות לי שעור פרטי בערבית << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: הרשי לי להגיב.. [c=55] Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: שתקי [c=55] Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: תיזהרי << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: איכסססססססססססססססססססססססס ערביתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת [c=55] Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: אני יודעת שאת לא לומדת [c=55] Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: XDDDDDDD << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: אני כבר סיפרתי לך איך עברתי בערבית החטיבה? XDDD [c=55] Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: לאXDDD נונו << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: העתקתי הכל מחברה שלי ובזכותה קיבלתי 80 ומעלה << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: וגם בגלל שהמורה הייתה מפגרת XDD [c=55] Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: אבל לא היתה לך בגרות, כלבה XDDD << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: ותודה לאל שאני לא עושה [c=55] Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת:
<< RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: אבל אני עושה אגרואקולגיה.. זה משתווה [c=55] Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: OO' [c=55] Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: אבל אתם מגדלים חיידקים! << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: לאאא << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: אנחנו מגדלים עגבניות << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: אני ועומר לפחות.. חברה שלי מגדלת תותים [c=55] Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDD [c=55] Vansi™ ('.') ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock[/c] אומר/ת: נו אדיר! << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: אדיר?! זה עגבניות! עם הייתי רוצה עגבניות הייתי כבר קונה אותם לבד, לא עושה עליהם בגרות ><" עוד תמונות מפגש

למעלה