MeCweekend

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif

ג'ייייייייייייייייייייייייימס

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif

PEACE, LOVE & MCFLY

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gifאז ברגע שתפסיקי לסננן אותי במסן ותרצי

את התמונות.. דברי איתי..

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifSo Good You've Got To Abuse It../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי
כל השירים
שיר השבוע לא של מקפליי
כל השירים של בלינקקק
Broken strings
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי, בלינק :)
קליפ השבוע
מכורה לשיר הזה
http://www.youtube.com/watch?gl=IL&v=aluwpslpygQ
תוכנית הטלוויזיה/סרט השבוע
דם אמיתי צחוק מעבודה המומיה 3 לרכוב אל החופש
עיצבן השבוע
שומדבר מיוחד, היה יחסית טוב :)
העציב השבוע
כנ"ל...
שימח השבוע
ההורים רוצים לאמץ מישהו...והוא היה אצלנו שישי-שבת.. ממש חמוד
ציטוט השבוע
יום חמישי היינו בטיול המדריך:אוקיי, אז ככה לכל הימנים שלא יודעים איך להחזיק בחץ ובקשת... ילדים:מה ימנים, ואם אנחנו שמאלנים?? המדריך (הוא דתי):אם יש פה שמאלני ניקח אותי והוא יהיה המטרה ~צוחק~ ילד:אהה...התכוונת לידיים... XDDDD סוטים...!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ חברה שלי:איפה כל הג'חנונים?? ~מסתכלת על קופסה ריקה~ מה סיימתםם?? ~כולם מהנהנים~ אנינראה לך שאני כ"כ מניאקית ואני לא אביא לך?! חברה:אז נשאר?! ~אני מוציאה את הקופסא השנייה~ ~היא מתנפלת ולוקחת את הקופסא~ ~ידיד שלי קם ומתחיל לרדוף אחריה ברחבי הקניון~ אחרי כמה דקות הם חוזרים מתיישבים ואני מחלקת את הג'חנונים ~ביציאה מהקניון~ חברה שלי(עם ג'חנון ביד) וואיי הוא ממש טעיםםם! אני:מזה? כמה לקחת?! ~היא מתחילה לשרוק~ אני:ולא הבנתי איך נגמר כ"כ מהר... חברה שלי:זו לא רק אני...גם העיראקי לקח ג'חנון..את מדמיינת לעצמך? עיראקי שאוכל ג'חנון?!... אני:ומה אני אגיד עלייך? צרפתייה שאוכלת מרק תימני עם חילבה....אפילו אני!!! תמניה שלמה לא אוכלת חילבה... חברה שלי:את עושה בושות לעדה שלך...עדיף שתשתקי ותביאי לי את שאר הג'חנונים... XDDDDDDD טוב...היה חלש...אבל אם אני מצליחה להצחיק את עצמי זה טוב...XDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ דודה שלי:מי הכין את האוכל הזה? אני:אמא...למה? טעים? ~צוחקת~ דודה שלי:לא..פשוט אני עכשיו מבינה למה האורז שרוף... XDD לא יודעת למה אבל ממש הצחיק אותי... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ סבא:אביב! (אח שלי...) לקחת את כל הכדורים היום? אביב:לא...מה...אני לא רוצה להתאבד... אני:הוא התבלבל עם הכדורים... סבא:אה..אז את לקחת את הכחולים?! משפחה של סטלנים :] XDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מתנגן בראש/בפלייליסט
James Morrison - Broken Strings
התמונה הכי חמה

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifס'חמוד דאגי בתמונהD:

ואיזה מאגניב שההורים שלך רוצים לאמץ מישהו!D:

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif בלינק../images/Emo99.gif

חח הציטוטיםXD..ובאמת מאגניב שההורים שלך רוצים לאמתץ מישו..בן כמה הוא?

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo79.gifThis place is so empty

My thoughts are so tempting I don’t know how it got so bad Sometimes it’s so crazy that nothing could save me But it’s the only thing that I have.
שיר השבוע של מקפליי
McFly – You’ve got a Friend
שיר השבוע לא של מקפליי
Faber Drive – Again Faber Drive – It Ends Faber Drive – Obvious Faber Drive – Second Chance Faber Drive – Sleepless Nights Faber Drive – Tongue Tied Faber Drive – When I’m With You A Fine Frenzy – Almost Lover Hedley – Old School Kanye West – Diamonds From Sierra Leone Kanye West – Love Lockdown Kevin Rudolf & Lil Wayne – Let It Rock The Killers – Human The Killers – Read My Mind Metro Station – Shake It Sum 41 – Pieces Survivor – Eye Of The Tiger Survivor – The Search Is Over
להקת/אלבום השבוע
Faber Drive
קליפ השבוע
The Laughing Quadruplets http://www.youtube.com/watch?v=7dj298NRTO8
תוכנית השבוע
Supernatural, Gossip Girl, Summerland.
סרט השבוע
אחוות הג'ינס 2.
משהו שעיצבן
סמייל.
שימח השבוע
הדברים ששלחנו לפה לפני שלושה חודשי הגיעו D: כל הכובעים שלי והלקיםD: והמחשב הישן D:
עיצב השבוע
הייתי קצת בדיכי. XD
ציטוט השבוע
I tried to be perfect, it just wasn’t worth it.
מתנגן בראש/בפלייליסט
Sum 41 – Pieces
תמונת השבוע
:)

למעלה