Medulla לייב

Seasonal Beast

New member
../images/Emo41.gifMedulla לייב../images/Emo41.gif

בזמן הקלדת הסקר החדש[ומתברר-היותר מידי גרופי], קלטתי שאין סיבוב הופעות למדולה[מלבד הופעה פה ושם בצרפת ורוסיה], ודי התבאסתי. אתם חושבים שזו הייתה טעות לא לעשות סיבוב הופעות כזה? זה היה מעייף אותה מבחינה קולית? זה לא היה עובד? אני סתם ממורמר, כי זה אחד הפספוסים היותר גדולים של הגברת. וידיאו לדוגמה מחכה לכם למטה

אני נפעם כל פעם מחדש

מהביצועים של ביורקי בלייב. כל אחד על הבמה מנצל עד תום את היכולת הווקאלית שלו, זה פשוט מדהים. השימוש האבסולוטי בקולות אנושיים אצל ביורק פשוט גאוני. וכן, אני כמובן שאני מסכים איתך שמדובר בפספוס. ברור לי שיש בו קושי ווקאלי, אבל לא בטוח שאי אפשר להתגבר עליו. בכל אופן - זה מאוד מאוד חבל.

Seasonal Beast

New member
לא DVD,

דיסק Live. יש לדביוט, פוסט, הומוג'ניק ווספרטיין. יצאו במסגרת הLive-Box[או שהוא יצא במסגרתם?]. למדולה לא יצאה דיסק live[אודיאו] רשמי.

plants and rags

New member
בטח שזה פספוס

אבל היא די מסבירה בראיון שם למה זה לא התרחש בסופו של דבר, וזה חבל גדול אבל אני מניח שכבר אין מה לעשות עם זה. מה שכן, הביצועים שם באמת מעולים, אני זוכר שראיתי את זה כבר והספקתי להיות נפעם. נפעמתי שנית. אה כן וזה כזה מצחיק שהיא גם מתבלבלת במילים באיסלנדית, לצערה אני יודע את המילים של ווקורו בעל פה אז תפסתי אותה. תלמדי את המילים של השירים שלך, אישה. אבל אני אוותר לה, היא ממש יפה שם.

סריט

New member
זה מה שאני אמרתי

קודם שתלמד את המילים, אחרי זה נדבר. [למרות שאני לא רואה שהטענה הזאת הפריעה לה מתישהו בקריירה שלה, מילים זה ממש אוביירטד
]

סריט

New member
למה תראה את הטאגאק המסוּבבת הזאת

חופשי צריכה פרוזק זאתי. שונאתאותה.

למעלה