Mega Lolz - מה העניין

../images/Emo41.gifMega Lolz - מה העניין ../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

מה זה מגה לולז
החולצה החדשה של לוסטפרופטס, הרשמית. איאן ושאר חברי הלהקה לא מפסיקים לשים אותה בכל פעם. למה הם שמים אותה
אין סיבה מיוחדת. הם המציאו את החולצה הזאת, לא ידוע למה, ונכנסו אליה לאובססיה. הם מבקשים מכל המעריצים לרכוש את החולצות האלה. ג'יימי גילה שבעתיד נדע מה זה מגה לולז, וזה אכן התקיים. באלבום החדש ככל הנראה יהיה שיר בשם "Mega Lolz!!!" וכדאי לקנות אותה
כנראה שכן. עם האובססיה הנוכחית, לוסטפרופטס עוד ישמו את שמם למגה לולז. סביר להניח שהחולצה תשרת את הלהקה כמה שנים. כמה עולה ? 128 כולל משלוח לישראל. יש אפשרות לשלם ברגיל, ולשלם ב-PayPal. החולצה לבד עולה 88 שקלים. תחשבו אם ברצונכם לקנות. איפה אפשר לקנות את החולצה ? http://www.bandstores.co.uk/artists/lostprophets/

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לי ומתן כבר יש את החולצה P:

תקנו גם D: חחחחח מתן, אתה בא עם זה למפגש? אני באה עם החולצה שקניתי בהופעה.. המגה לולז שלי כבר הרוס ומולכלך לגמרי וגם בכביסה עכשיו ><" ניראה לי אני חוסכת כסף וקונה עוד אחד XDD

oshriti123

New member
כל הכבוד על ההשקעה ../images/Emo45.gif

הלוואי שהייתי יכולה לקנות אותה

oshriti123

New member
ממ האמת שבעיקר בגלל שצריך כרטיס בינלאומי

כדי להזמין מאתרים מחו"ל, לא? ואין אצלי מישהו שיש לו.. אולי אח שלי יעשה כי הוא גם רוצה להזמין כמה דברים, אבל זה יכול לקחת זמן. גם כסף זה קצת בעיה כי אני צריכה אותו, אבל אם יהיה לי איך להזמין אני אוכל לסדר משהו.. הכרטיס הזה דופק הכל ):

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זה לא כזה מסובך..

קודם כל אני חושבת שזה מקבל כל כרטיס. נווו ישרא-כרד וכאלה. וגם לוקח לזה בדיוק 4 ימים! את שלי שלחו ברביעי בערב - בשני בערב זה כבר היה בדואר.. ואצלנו בדרך כלל מביאים דואר בראשון או שני בבוקר.

odemn

New member
בארה"ב גם יהיה נכון?

אני מתכננת לקנות משם חולצות של לוסט אני רק מקווה שאמצא=\

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא חושבת שיש בחנויות..

מצאתי עד עכשיו שני אתרים שמוכרים את זה.. וזה שמתן הביא זול יותר ב50 שקל מהשני שמצאתי. חולצות כאלה נמכרות בדר"כ בהופעות ואחרכך יוצאות לאינטרנט.

odemn

New member
בעעע..טוב אני אעשה מה שאוכל כדי למצוא=\

אני אקנה חולצות אחרות שלהם אם אראה שם ומקסימום בסוף אני אקנה מהאינטרנט את מגה לולז..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif בטוח יש עוד חולצות שלהם איפושהו..

האא כן! בטח בהוט טופיק אומשהו.. יש מלא חנויות כאלה כמו "תומר" או UFO ואז בטוח יש חולצות של להקות.

odemn

New member
הייתי ב"תומר" בת"א ולא היה חולצות אבל קניתי

משם פוסטר שלהם ..ויש בסנטר עוד חנות שיש לה חולצות שלהם ואפשר להזמין והם מביאים

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif בחו"ל יש הרבה חנויות כמו שזה שיש שם

בטח הרבה יותר דברים שלהם מכאן XD ודברים פחות מוכרים בארץ. איזה פוסטר שלהם קנית? זה עם הרקע הכחול על הגג או הישן או איזה אחד שניראה לי איאן לבוש באיזה ג'קט לבן אומשהו..?

odemn

New member
חחח כן נכון..אני מקווהP:

אז הפוסטר עם הרקע הכחול כהה על הגג..וכתוב LOSTPROPHETS למטה בצד כמו שכתוב על האלבום האחרון שלהם.. חח איך ידעת?גם לך יש?

odemn

New member
חח יפה=]]

יש שם עוד אחד מהתקופה שהם הוציאו את TFSOP אז השיער של איאן שונה כזה.. וכל ה-6 שם .. מה שאנחנו קנינו יותר יפה לדעתי..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חח יוו את ההוא הישן

כבר מלפני שנה רציתי לקנות פוסטר שלהם אבל היה רק אותו וזה עיצבן אותי XD אבל לפני שבועיים היה שם עוד אחד
ואפילו כבר פיניתי לו מקום על הקיר ;; בעצם כבר כמה חודשים שיש על הקיר שלי מקום שמור לשני פוסטרים של לוסטפרופטס.. אוף.. איזה באסה זה..

odemn

New member
למה מה רע בישן?

אז כיאלו יש לך רק 1 בנתיים ואת רוצה עוד אחד אבל לא את הישן? (ראית אני קולטת מהר..כן?)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחח כן XD

כי הישן.. הוא.. הוא ישן ><" לא כזה יפה ולא רואים אותם ממש ברור. כבר היה שנה שעברה פוסטר שרציתי לקנות והתלבטתי אם לקנות את הלוסטפרופטס [אחד אחר עם תמונה מהחוברת של האלבום של ליבריישן טראנסמיסיון] או לקנות אחד של פיונרל פור אה פרינד. קניתי את פיונרל. ואז אחרי שבוע הייתי שוב ולא היה יותר לוסטפרופטס
נגמר. עכשיו הגיעו להם חדשים [מכרו אותם גם ביותר זול בהופעה.. אבל לא היה לנו יותר כסף שם וגם לא היה איך לסחוב את זה בטיסה] אחד קניתי שם לפני שבועיים [ואחרי שקניתי נשארו לי 5 שקלים לאוטובוס חחח כי פשוט הייתי חייבת את הפוסטר] וקיוויתי אולי מחר לקנות את השני. אבל אמרת שאין
בכל זאת אני אבדוק P: כמה חפרתי לך חחחחחחחחחחח

odemn

New member
חחח תאמיני לי אני הבנאדם הכי חופר

אבל לא איכפת לי.. זה בסדר[: אבל לא הבנתי מאיפה יש לך הפוסטר הראשון שלך..היית בהופעה שלהם בחו"ל?!?:O

למעלה