My Radiohead 2 יוצא לדרך

V e g

New member
../images/Emo41.gif My Radiohead 2 יוצא לדרך ../images/Emo41.gif

כיוון שהיתה היענות סבירה לרעיון, אז הנה, אנחנו ממשיכים מסורת ישנה של הפורום: זו אכן אולי בקשה טיפה יומרנית ומוגזמת אבל מכיוון שכולם כאן אוהבים את רדיוהד, ולחלק גדול יש כשרון גרפי, אולי הגיע הזמן ל- My Radiohead II. המטרה היא שכל אחד ייצור את אוסף הרדיוהד שלו, כולל עטיפה. לא חייבים להיות הסברים והערות ליד השירים (למרות שזה יהיה נחמד אם כן) אבל כן חשוב להקדיש לזה מחשבה רצינית על מנת שכל אחד ירכיב את האוסף שהכי יסמל את מה שהוא אוהב ברדיוהד, כולל סדר השירים ודברים מהסוג הזה, ע"פ טעמו. האוסף עצמו: יכיל לא יותר מ 15-16 שירים. אפשר להכניס לזה הכל כולל שירים שלא שוחררו באופן רשמי, קאברים, שיתופי פעולה וכו'. סוג של פסקול רדיוהד שהייתם מרכיבים לחיים שלכם. יוצרים עטיפה + גב לעטיפה. אפשר גם ליצור EP, או סינגל. אפשר גם שהוא יהיה רק של ת'ום יורק, למי שמתעקש
העטיפה: אהה, זה הערך המוסף. אפשר לסרוק, אפשר לעבוד בפלאש, בתוכנת ציור הבסיסית או בכל דבר אחר. למי שלא נוגע ומתקרב לדברים האלה בכלל, זה יכול להיות ניסיון מעניין. שורה תחתונה: גם אם יש פה אנשים שמרגישים שאין להם כשרון גרפי, חובה עליכם להשתתף. בנוסף, הותיקים שביניכם, גם אתם מוזמנים להשתתף שוב אם השתתפתם בעבר. שם לאוסף: ולסיום, צריך גם לבחור שם לאוסף, וכמובן שרצוי לציין אותו על העטיפה. ולמה להוסיף מילים אם לא צריך להוסיף אחרי שרואים מה עשו פה בפורום בעבר. סופ"ש נהדר לכולם, ולמי שיש המלצות סופ"ש, מוזמן כמובן לספר לנו...

The Girl Who

New member
פרוייקט גדול..

אבל אין משהו שאני יותר אוהבת מלעצב לעצמי עטיפות לדיסקים ודברים אחרים. כמה זמן יש לנו?:]

kittycatbone

New member
ואוו נשמע מגניבבב ^^

אפשר להשתמש ברשימה שעשיתי בתחרות הזאת?XD (ולהוסיף עוד שירים אם אפשר כי ראיתי שבתחרות הקודמת עשו עד 20 שירים שזה כלכך יותר טוב
) ו..ו.. וול אני בלאדי צריכה כבר להתקין את הפוטושפ מחדש על המחשב כדי שאוכל לעשות עטיפה^^ ואני גם צריכה זמן בשביל זה. דאמ. מקווה שיהיה. כי אחרי הכל חנוכה עודמעט

kittycatbone

New member
ארר

**תחרות הזאת= שווה התחרות הקודמת הזאת לרשימת אוסף של רדיוהד.

FunkyMonk

New member
אה, אוקיי..

בגלל שלרדיוהד יש יצירות כל כך שונות זו מזו, יש בהם כל כך הרבה גיוון וכל כל הרבה יופי, אני לא מסוגל ליצור אוסף אולטימטיבי שלהם. לצערי אני גם כלל לא מכיר את הבי-סיידס שלהם, כך שאני לא יכול להכניס אותם.. החלטתי לאגוד אוסף מהחצי האהוב עלי ברדיוהד: Kid A Amnesiac Hail to the Thief אל תתייחסו לרמת העטיפה, כי זה לא ממש המקצוע שלי. ד"א, את השירים לא בחרתי וארגנתי סתם, יש איזו מחשבה (אם כי מועטה למדי) מאחורי הסידור והשירים עצמם. 1. Hunting Bears 2. 2+2 = 5 3. Idioteque 4. Morning Bell 5. I Might Be Wrong 6. There There 7. Packt Like Sardines in a Crushed Tin Box 8. Life in a Glasshouse 9. Where I End and You Begin. (The Sky is Falling In.) 10. Optimistic 11. A Wolf at the Door. (It Girl. Rag Doll.) 12. You and Whose Army? 13. I Will. (No Man's Land.)

למעלה