News Flash

TheCharm

New member
../images/Emo41.gifNews Flash../images/Emo41.gif

נתחיל מההודעה שכבר כתבתי בפורום. ביום ראשון הקרוב מסתיימת "סופרנני באמריקה", ובמקומה תעלה ביום שני "הרווקה 3" ב-22:00 (שידור נוסף ב-03:05).

TheCharm

New member
מתוך "פנאי פלוס" 1

נעבור לקטעים מתוך פנאי פלוס של השבוע: איחוד מרגש. "8 כללים פשוטים", הסדרה שהרגה את ג'ון ריטר עם הדיאלוגים האיומים שלה, שבה לעונה שלישית. במצב רגיל היינו מתעלמים, אבל הפעם צפוי איחוד היסטורי בין אד אוניל (אל בנדי מ"נשואים פלוס") לכוכבת הסדרה קייטי סיגל, הלא היא פג האלמותית.

TheCharm

New member
שוב פ"פ משמיטים

כן, היה מקום לכתוב לא רק "שבה לעונה שלישית". "שבה לעונה שלישית ואחרונה" היה הרבה יותר רציני ונכון לאמר. צר עולמינו?

TheCharm

New member
מתוך "פנאי פלוס" 2

ריאלטי ריאלי. לא, זה לא סיוט שנגרם אחרי צפייה מרוכזת בטראש אמריקאי. כלומר, זה כן - אבל מישהו הפך אותו למציאות. "קרב כוכבי הריאלטי" מעמת דמויות כמו שרלה הגמדה מ"המירוץ למיליון" ורייצ'ל לאב פרייז'ר מ"הברבור", בשלל משימות זוועה. הזדמנות לבדוק עד כמה חזקי התפרים של רייצ'ל. yesWeekend, שבת 21:30

TheCharm

New member
מתוך "פנאי פלוס" 3

אנה לא גומרת גם בעונה הרביעית של "בחור עם אופי" מנסים לשדך ליפהפייה - הפעם פולנייה מאל.איי - 18 ברווזונים מכוערים מה קורה כששמים במקום אחד דוגמנית יפהפייה ו-18 ברווזונים מכוערים? מקבלים כמובן עונה נוספת של "בחור עם אופי". במרכז העונה הרביעית ניצבת אנה חודובה (כן, פולנייה!), דוגמנית ואשת עסקים מתחילה מלוס אנג'לס, שעברה אודישן לתוכנית מציאות רומנטית. חודובה הפתיה סבורה שהיא הולכת לשחק אותה בתוכנית בנוסח עדות "הרווק/ה" ואין לה מושג מה מחכה לה. מתברר שלמרות הבאזז הגדול שעשתה העונה הראשונה של התוכנית, הצליחו המפיקים למצוא בחורה פיגוזית שלטענתה מעולם לא צפתה בתוכנית, כי היתה עסוקה בלימודי ערב לתואר במינהל עסקים בשנים האחרונות. כאשר היא מתחילה לקלוט לאיזה בור נפלה, מגלה חודובה רוח ספורטיבית ומסרבת להישבר. 18 הגברברים הכעורים (מעניין כמה אודישנים לקח כדי לאתר אותם) הם כנראה בחורים עם הרבה אופי והם נחושים למצוא פינה חמה בליבה של אנה, באמצעות טיפים משלושה ממשתתפי "בחור עם אופי: הוואי" וממלנה, הרווקה הנחשקת של העונה השנייה. כדי לא לקלקל נספר רק שיש הרבה טוויסטים, הפתעות וקטעים מדליקים בעונה המאוד מוצלחת הזאת, כולל סשן של שיפוצים (בסגנון "הברבור") שיעבור כל שבוע אחד המנופים, כדי שיוכל לשוב ולהתמודד על ליבה של אנה בהמשך. אבי אובליגנהרץ "בחור עם אופי 4: נקמת היורמים", yesWeekend 17:00

TheCharm

New member
מתוך "פנאי פלוס" 4

מלחמת הכוכבים אם חשבתם ש-15 דקות התהילה של ריצ'רד האץ', הזוכה הראשון של "הישרדות", ג'רי מנטי, הכלבה מספר 1 של עולם הריאלטי ו"הישרדות 2", ואוון מריוט, הלא הוא "ג'ו מיליונר", הסתיימו והם יצאו מחיינו עם תום שידורי סדרות הריאלטי בכיכובם - טעיתם בגדול. בערוץ בראבו החליטו לסחוט עוד קצת את הלימון החמוץ הזה והפיקו תוכנית ריאלטי נוספת בת שישה פרקים, המבוססת על הסדרה הפופולרית משנות ה-70, "קרב כוכבי הרשת". אלא שאת מקומם של פארה פוסט, בילי קריסטל, דייויד לטרמן ושאר הכוכבים החמים של אותה תקופה, ממלאים הפעם כוכבי סדרות הריאלטי החמות ביותר, שמתמודדים בינם לבין עצמם בשורה של תחרויות קבוצתיות הכוללות משיכת חבל, שיט בקיאק ועוד. מלבד השלישייה הלוהטת הנ"ל, נמנים עם המשתתפים הצמדים צ'יפ וקים ושרלה ומירנה מ"המירוץ למיליון 6", אדם מש מ"בחור עם אופי 3: אדם חוזר", רייצ'ל לאב פרייז'ר, הזוכה הראשונה של "הברבור", בריטני בראוור מ"הטופ מודל הבאה" ועוד שלל כוכבים, בין השאר מ"הברבור", "העולם האמיתי", "המתמחה", "הרווק" ועוד. את התוכנית מלווים הפרשנים בוב גיני ("הרווק 4"), אומרוסה ("המתמחה") וטרישל קאנטלה מ"העולם האמיתי". אבי אובליגנהרץ "קרב כוכבי הריאלטי", yesWeekend 21:30

TheCharm

New member
שיהיה ברור

לא אני זה שהכניס את צ'יפ, קים, שרלה ומירנה לעונה השישית של "המירוץ למיליון". הקטע הועתק בדיוק כמו שהוא בפנאי פלוס, וזה כולל את השורה הלא-נכונה בעליל.

TheCharm

New member
מתוך "פנאי פלוס" 5

מגרש לא ביתי לפעמים מאוד מתחשק לנו להגיד "אמרנו לכם", "ידענו שזה יקרה" או פשוט "ברור", אבל אנחנו מתאפקים יפה, בעיקר כי זה לא ממש יעזור (חוץ מלאגו שלנו כמובן). אז הנה, אנחנו לא אומרים שידענו שהנישואין של צ'אד מייקל מוריי וסופיה בוש, כוכבי "מגרש ביתי", לא ישאירו את חותמם של העולם הזה, ואכן עכשיו הם מסתיימים אחרי חמישה חודשי נישואין. לפחות עקפו את רנה זלווגר.

TheCharm

New member
מתוך "פנאי פלוס" 6

די.וי.די: מגרש ביתי. העונה הראשונה של סדרת הנעורים החביבה "מגרש ביתי". כולם התעקשו שאני מוכרח להתמכר לאחותה התאומה, "The OC", אבל משום מה התאהבתי דווקא בסיפור התבגרותם של שני האחים החורגים, לוקאס ונייתן. מארז העונה הראשונה מכיל שלל תוספות וחלק שלם של פספוסים קורעים.

TheCharm

New member
...אבל זה לא כל התוספות

שיש במארז האמריקאי, כי שם יש עוד דברים, קצת יותר שווים בין היתר

TheCharm

New member
באמת? חח, ביוש

לא יודע אם לאלה שאירגנו את המארז ותוספותיו או לזה שכתב את הקטע.

TheCharm

New member
אם כבר פנאי פלוס עסקינן (../images/Emo32.gif)

חפשו אותי בעמ' 20, הפעם על "מכל הבנות בעולם". כל רמז לכך שאני פאקץ/סנוב/גייזון נעשה אך ורק על ידי העורכים המעצבנים ששינו לי את כל העקרונות. וגם הוסיפו את המשפט על רענן שקד.

Aviad1987

New member
משנים לך יותר מדי משפטים אני רואה

שמח לשמוע שנהנת מהדבר העלוב הזה

TheCharm

New member
כן, שינו אינדיד יותר מידי

ובכלל לא אמרתי שזאת סדרה מעולה מדהימה קושקושית. הם פשוט הפכו את זה שייצא ככה.

TheCharm

New member
חדש בפורום ../images/Emo26.gif

כבר עכשיו (בערך) אתם יכולים למצוא על גבי הפורום את "הדיון השבועי", פינה חדשה (ושבועית). תשתפו פעולה, אני יודע שדיונים הולכים פה טוב.

למעלה