"Olsen dolls"

../images/Emo41.gif"Olsen dolls"../images/Emo41.gif

בובות אולסן! המשחק החדש! ~מקורי שלי!~
מה זה
המשחק "בובות אולסן", הוא משחק, שאני המצאתי, במיוחד בשביל הפורום. אני מקווה, שכאן, לא יהיו תלונות של "אין לי תוכנה","אני לא יודעת להכין", וכו'. במשחק הזה, אני חושבת שכל אחד יכול להצליח ולהשתתף, מה שדרוש הוא כמה צבעים, וכמה חומרים, קצת זמן, מצלמה, והרבה יצירתיות. מה צריך לעשות? בעצם, המשחק הוא תחרות בין המשתתפים. כל אחד צריך להכין, מכל מיני חומרים, בובה, או שתי בובות, של התאומות. עכשיו, זה לא צריך להיות מדוייק, זה צריך להיות התאומות אולסן כפי שאתם רואים. אפשר לעשות לעצב להן בגדים על-פי תמונה מפורסמת (לדוגמא התמונה המפורסמת מ"שפתינו חתומות"-עם השמלות האלו!). הזוכה הוא לא לפי החומרים שהוא הכין, אלא לפי היופי, העיצוב, כמובן, שזה צריך להזכיר את מרי-קייט\אשלי. אפשר גם להכין שתי בובות של שתי תאומות. כמובן, שכל מי שקורא את זה עכשיו חושב "אוי...נו...באמת..איך בדיוק אני יכין בובה???", אבל אם תמשיכו לקרוא קצת, ותנסו, תגלו שזה יכול להיות מאוד קל. ומאוד כיף. לאחר שמכינים את הבובה, מצלמים אותה, סורקים, ושולחים אליי לאיי-מייל שאני אשלח לכל המשתתפים במסר. במשחק, לאחר שכל המשתתפים שולחים אליי את הבובות בצירוף שם+כינוי, אני פותחת הודעה ואלייה אני משרשרת את כל הבובות עם השמות של מי שהכין אותם. אתם, כל המשתתפים והלא משתתפים, שולחים לי במסר את הצבעתם לבובה הכי מושקעת, יפה, מעניינת, דומה, וכו'.. אין לשרשר להודעה עם תמונות הבובות את הצבעתכם. אין להצביע לעצמכם. אני אתן לכם יום-יומיים בכדי להצביע, ולאחר מכן אני אפרסם את התוצאות, מי שהבובה שלו זכתה בהכי הרבה קולות, הוא המנצח, ואחריו מקום שני, ושלישי. עד מקום שלישי ישנם פרסים שאווים.
. כל מי שמשתתף, עליו לשרשר להודעה זאת בלבד את הסמל
. אפשר להוסיף הערות ושאלות בתוכן ההודעה. המממ...כל מי שמשתתף: יש לכם מהיום שבוע להכין את הבובות (מקווה שזה מספיק...תגידו לי אם לא). בהצלחה
(שרשרו תגובות, לקח לי 45 דקות לכתוב את כל זה)

אוי נו באמת...

ענבר, יש לך ברבי ישנה? אם לא, יש לך נייר טואלט? יש לך מגבת נייר? או אפילו נייר? יש לך טושים? הנה! את יכולה "לשפץ" את הברבי, לצייר על המגבת נייר\נייר בגד, ויש לך בובה! *שכחתי לכתוב, שאפשר לקחת בובות ישנות ולשפץ אותן*

../images/Emo42.gifשרון תקשיבי../images/Emo29.gif

אין לי כלום !! לא מצלמה, לא חומרים ולא תוכנות. So sory

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

טוב יש לי כבר רעיון
ועוד שאלה שלא קשורה לרעיון שלי... אפשר לצייר? ועוד משהו קטנטן אם יש לי ברביות אז אין לי ברביות אותו הדבר!!!!!

הממ...

בקשר לברביות-פ'סדר, הן לא חייבות להיות בדיוק. ובקשר לציור-לא. אי אפשר. אפשר לשרטט איך היא תיראה, אבל אי אפשר רק ציור. חייבים בובה.

../images/Emo10.gif

בבקשה תגיבו, לקח לי המון זמן לחשוב+לכתוב+לעשות תייקית פרסים במיוחד בשביל זה!

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif סוריי...

אני לא כל כך טובה בבובות והשבוע יש לי עומס רציני... אני מצטערת

../images/Emo128.gif../images/Emo80.gif../images/Emo149.gifיוווווווווווווווווו

שרונוש איזה השקעה
והרעיון כל כך כל כך שאווה
קבלי ח"ח ענקי ענקי
עכשיו תקשיבי..... אני ממש רוצה לעשות את זה... אני יכולה לעשות בממחשב
כי זה נראה לי ממש משחק שווה.... אבל אני ש=ו=נ=א=ת לסרוק..... ואין לי מושג איך מצלמים במלמה הדיגיטלית...
...
..... אז אני יכולה לעשות מחשב

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

מז"א 'את לא יודעת איך מצלמים במצלמה דיגיטלית'??? פשוט מצלמים!

../images/Emo128.gif../images/Emo80.gif../images/Emo149.gifכאילו...

אנ'לא יודעת איך מעבירים את התמונה למחשב...
..... ואני יודעת ששלחתי את זה פעמים... פשוט אני ילדה קצת טיפשה.......

Alexis14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo148.gif../images/Emo113.gif

זה ממש אדיר, ואל תדאגי- אני אעשה משהו שאווה! יש לי כבר רעיונות... מותר לעשות שתי בובות, נגיד אחת מחימר ואחת מבד?

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo127.gif...

אבל אין לי ממש חומרים לעשות את זה... את יכולה לתת לנו עוד זמן

למעלה