שרון המתוקה12
New member
../images/Emo41.gif"Olsen dolls"../images/Emo41.gif
בובות אולסן! המשחק החדש! ~מקורי שלי!~
מה זה
המשחק "בובות אולסן", הוא משחק, שאני המצאתי, במיוחד בשביל הפורום. אני מקווה, שכאן, לא יהיו תלונות של "אין לי תוכנה","אני לא יודעת להכין", וכו'. במשחק הזה, אני חושבת שכל אחד יכול להצליח ולהשתתף, מה שדרוש הוא כמה צבעים, וכמה חומרים, קצת זמן, מצלמה, והרבה יצירתיות. מה צריך לעשות? בעצם, המשחק הוא תחרות בין המשתתפים. כל אחד צריך להכין, מכל מיני חומרים, בובה, או שתי בובות, של התאומות. עכשיו, זה לא צריך להיות מדוייק, זה צריך להיות התאומות אולסן כפי שאתם רואים. אפשר לעשות לעצב להן בגדים על-פי תמונה מפורסמת (לדוגמא התמונה המפורסמת מ"שפתינו חתומות"-עם השמלות האלו!). הזוכה הוא לא לפי החומרים שהוא הכין, אלא לפי היופי, העיצוב, כמובן, שזה צריך להזכיר את מרי-קייט\אשלי. אפשר גם להכין שתי בובות של שתי תאומות. כמובן, שכל מי שקורא את זה עכשיו חושב "אוי...נו...באמת..איך בדיוק אני יכין בובה???", אבל אם תמשיכו לקרוא קצת, ותנסו, תגלו שזה יכול להיות מאוד קל. ומאוד כיף. לאחר שמכינים את הבובה, מצלמים אותה, סורקים, ושולחים אליי לאיי-מייל שאני אשלח לכל המשתתפים במסר. במשחק, לאחר שכל המשתתפים שולחים אליי את הבובות בצירוף שם+כינוי, אני פותחת הודעה ואלייה אני משרשרת את כל הבובות עם השמות של מי שהכין אותם. אתם, כל המשתתפים והלא משתתפים, שולחים לי במסר את הצבעתם לבובה הכי מושקעת, יפה, מעניינת, דומה, וכו'.. אין לשרשר להודעה עם תמונות הבובות את הצבעתכם. אין להצביע לעצמכם. אני אתן לכם יום-יומיים בכדי להצביע, ולאחר מכן אני אפרסם את התוצאות, מי שהבובה שלו זכתה בהכי הרבה קולות, הוא המנצח, ואחריו מקום שני, ושלישי. עד מקום שלישי ישנם פרסים שאווים.
. כל מי שמשתתף, עליו לשרשר להודעה זאת בלבד את הסמל
. אפשר להוסיף הערות ושאלות בתוכן ההודעה. המממ...כל מי שמשתתף: יש לכם מהיום שבוע להכין את הבובות (מקווה שזה מספיק...תגידו לי אם לא). בהצלחה
(שרשרו תגובות, לקח לי 45 דקות לכתוב את כל זה)
בובות אולסן! המשחק החדש! ~מקורי שלי!~