זה נראה לי קבוע של כל התור. • We're So Starving • Nine In The Afternoon • But It's Better If You Do • Camisado • The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage • That Green Gentlemen • Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off • I Constantly Thank God For Esteban • She's A Handsome Woman • I Write Sins Not Tragedies • Build God, Then We'll Talk Encore • Time To Dance (Acoustic) • Mad As Rabbits איזה חמודה שאני ככה נכנסת לי לכל האתרים של סיון ומוציאה משם דברים D: כשחצי אני בקושי רואה XD [לא אשמתי שזה כתב 8
זה שירים עד שיצא הדיסק החדש, כי אי אפשר להופיע בלי שאף אחד ידע את המילים. נראה לי רק בהונדה סיוויק טור הם יתחילו להופיע עם השירים החדשים, כי זה לא שווה בלעדיהם
הוא דווקא נראה לי הטיפוס...לא? וואי כשחושבים על זה הם הלהקה היחידה שאני לא יודעת על כל חבר פחות או יותר מהו נגיד טוקיו הוטל כולם יודעים שטום קאוליץ סוינגר, ביל קאוליץ סוג-של-סוינגר-שלא-יצא-מהארון, גיאורג אין לי מושג וגוסטאב ביישן אז לא נראה לי אהה נו לריאן יש חברה אבל ברנדון...סוינג או לא?