Rock am Ring/Rock im Park

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gifRock am Ring/Rock im Park../images/Emo41.gif

בקלות אחד הפסטיבלים הגדולים באירופה. הפסטיבל הגרמני המצליח, שלושה ימים, 2 ערים שונות, שמחליפות בינהן ליינאפ מדהים שהשנה כולל בין היתר את הסמאשינג פאמפקינס, לינקין פארק, מיי כמיקל רומנס, ארקטיק מאנקיז, קייזר צ'יפס ומיוז (
) הוא ממש בעוד כמה ימים. MTV2 חוגגים את המאורע. חוץ מזה שהסופ"ש הקרוב (לפי מה שהבנתי..) יוקדש לכבוד הפסטיבל 2007, מחר (כתוב באתר יום שני אז אני מניחה שזה מחר) יהיו הופעות מהפסטיבל של שנה שעברה. הלוח הרשום באתר... תוסיפו שעתיים כדי לקבל את השעה הנכונה: (איפה שכתוב פשוט שם של להקה, זו הופעה משנה שעברה) 10:00 – Gonzo , featuring Linkin Park & Queens of the Stone Age 12:00 – Franz Ferdinand 12:30 – Placebo 13:00 – Metallica 14:00 – Streets, Lost Prophets & Jet 15:00 – Muse 15:30 – Top 40 Indie Anthems 19:00 – NME Chart 20:00 – Streets, Lost Prophets & Jet 21:00 – Korn 21:30 – Placebo 22:00 – Metallica 22:30 – Marylin Manson 23:00 – Velvet Revolver 23:30 – Muse 00:00 – Franz Ferdinand 00:30 – Linkin Park

CitizenErased

New member
אני תמיד רוצה להיות שם..

בעצם, אני רוצה להיות בכל הופעה אפשרית של מיוז.. אני כל כך מבואסת שפספסתי את ההופעה שלהם בלוקסמבורג אתמול
זונות. שיופיעו רק מתי שאני יכולה ללכת.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ת'כלס לא אכפת לי מאף אחד שם..

חוץ מלוסטפרופטס

Brianstorm

New member
אוו היה לי סיכוי ללכת לשם..;;

אם לאח שלי לא הייתה בגרות מפגרת;;

SainTonix

New member
אוף פיספסתי את פלאסיבו.. הייתי בחד"כ ולא

הספקתי לחזור בזמן (חח אז ראיתי עכשיו ביוטיוב חח) אני מחכה עכשיו למיוז ולוסטפרופטס .. תראו מה אני עושה במקום ללמוד לבגרות שלי מחר....

oshriti123

New member
אני לא אוכל לראות את לוסטפרופטס):

ואני גם לא מוצאת את זה ביוטיוב
יהיה מתישהו יום כזה שוב? בבקשה תגידו כן?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני טיפשה!!!! ../images/Emo122.gif

קראתי רק את הכותרת שזה פסטיבל רוק אמ רינג ואת הרשימת אומנים חחחחחחחחחחחחחחחחח יוווו אם הייתי יודעת שזה בטלויזיה ><" הייתי צריכה לפספס את לוסטפרופטס ושחברה תשלח לי SMS שהם מופיעים ושאני אראה רק את השיר השלישי והאחרון ;; וקצת מהשני. אבל שוב ב22:00 בלילה אני אראה D:

למעלה