ROTTF-עונה שנייה פרק 11

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo41.gifROTTF-עונה שנייה פרק 11../images/Emo41.gif

אוקיי אמרתי לכם כבר כמה פעמים שיש פרק מסויים בעונה השנייה שאני מאוד אוהבת. הנה זה הפרק שלדעתי יצא הכי יפה.והכי אהבתי אותו. ובבקשה אל תהרגו אותי בגלל הסוף. __________________________________ באותו זמן ביבשת אחרת מישהו ארז מזוודה ועזב מוקדם מהרגיל,זאת לא הייתה פרידה שמחה אלא פרידה עצובה וקרה מהרגיל. דאגי לקח אותי לגלגל הענק-ענק בלשון המעטה.הגלגל ניצב לגובה של בניין ממש גבוה,אפשר לראות משם את כל אנגליה.ואת דאגי. רגע לפני שהראש שלנו ממש גירד את העננים,ממש שנייה לפני הנקודה הגבוהה ביותר נעצרנו. "כמה זמן את חושבת שתישארי איתי?"הרוח העיפה את השיער שלי אחורנית והפנים שלי נחשפו מול דמותו של דאגי שאני אוהבת. "אני לא יודעת" "את אוהבת אותי?" "מאוד!יותר משאני יכולה לתאר" אני חושבת שזה היה רגע טרום נשיקה,דאגי חייך. "היית מתחתנת איתי" אני חושבת שלא שמעתי טוב. "היית מתחתנת איתי ונשארת איתי לתמיד?" דאגי הסמיק ואני חושבת שגם אני. "אני מדבר באופן היפותטי,אבל אני יודע שאני אשאר איתך לנצח" "מה זה אומר עלינו עכשיו?" דאגי הוציא טבעת יפיפייה ואני איבדתי את הנשימה "שאנחנו מאורסים,אם את מסכימה...כמובן" ברגעים שכאלו יכולתי לברוח,זה נראה כמו קומדיה רומנטית סטייל ארה"ב,אבל מי היה יכול להתנגד לטיפות האושר האלה. "סליחה,אני אהיה יותר מדויק ומותאם למסורת" דאגי עשה חיקוי של המבטא הכבד של הארי ובינתיים היינו כבר בסיבוב השני על הגלגל המיוחס. "צ'ן,אהובתי, התנשאי לי?"דאגי לא כרע ברך,רק חיבק אותי ועמד קרוב,האמת שכך העדפתי. "ברור!זאת אפילו לא שאלה!אני אוהבת אותך!" אתם בטח מנחשים את התהליך שעבר ב10 דק' לאחר ההצעה.נשיקה-חיבוק-נשיקה-נשיקה-דמעות-חיבוק שלא תטעו,החתונה לא מתוכננת לקרוב,יש עוד זמן לכל זה. דאגי קנה לי גלידה,ריבת חלב,סירופ שוקולד,וקצפת.אושר אישי בתוך ואפל. באותו זמן בסלון של הארי היו מזוודות ארוזות,מאוהב אובססיבי אחד וטום פלצ'ר מיוחד. "תחזור שוב על התוכנית דון ז'ואן בריטי שכמוך" "אני אסע לישראל מחר" "מה התאריך מחר?" "לא זוכר" "כמה ימים זה לפני הטיסה למלטה?" "2 ימים" "מתי אתה מודיע לה?" "עכשיו" "מה אתה אומר לה?" "אממ..." "אני לא מאמין ששכחת!" "יש לי בלאק אאוט" "אתה מתקשר ואומר..." "אה אני זוכר!" "נו תגיד" "שמעי אני מעדיף שנפגש קודם בישראל לפני מלטה,אני מתגעגע למקום ואני מעדיף שנדבר לפני" "כל הכבוד,ומה אח"כ?" טום נעצר באמצע הדיבור והארי בלע את המשפט הבא. "מה קורה?"אני ודאגי נכנסנו לדירה שהייתה מלאה מזוודות,בעצם רק 3. "אני מזהה משהו שונה" "יכול להיות" דאגי ענה וצחק. "איזה טבעת יפה,תראי לי!"קפץ טום ונרתע כשזיהה את סוג הטבעת. "אתם מתחתנים?!"שאלו במקהלה. "יש עוד זמן" אחרי הילולת הברכות מישהו נכנס בוכה בדלת. "דני מה אתה עושה פה??" טום שאל. "זה סיפור ארוך..."

or karady

New member
מ-ד-ה-י-ם

קראתי את הפרק שוב ושוב וואי את מוכשרת אני ממש מתרגשת פה.. אולי פעם הבאה שני פרקים ??? פליז.. יאיי מוכשרת שכמותך אני גם רוצה!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיואווווווווווווווווווווו

איזה פרק מעולה !!! איזה חמודים הם יוו
חחחח איך טום עוזר להארי אני מדמיינת את זה D:: מחכה להמשך פרק אחד הטובים!!

McFly rullz

New member
אני במתחחחחחחח

*גיליתי לאחרונה שאני קוראת פיקים ללא הפסקה חחח* עוד פרק?|פאפיפייס| הידד!!!דאגי וחן מתחתנים!!!!!!!!!!!איזה כייףףף:)))

m o r 1 0 2

New member
במילה אחת...וואווו../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

קודם כל מזל טובב לזוג היונים
חן ודאגי...
לדעתי זה אחד הפרקים הכי יפים ומרגשים... כמובן שהמתח אוכל אותי...ואני מתה לדעת מקרהה..לדעתי יקרה משו עצוב
..כי דני בוכה... אמרתי לך שאת כותבת מדהים נכון?...

Lex 1

New member
גאדדד! איזה התרגשות!../images/Emo13.gifחח זה כ"כ יפה..../images/Emo99.gif

דאג וצ'ן מתחתנים יואו איזה אושר
<< מזילה דמעה של אושר. אווו ג'יזס **כוססת ציפורניים מרוב לחץ** לא יכולה לחכות לפרק הבא!

m i c k e y 15

New member
יאא...חלק יפה חלק עצובב

למה דנוש בוכה?? אחח דאגי הרומנטי הזה
תמיד ידעתי שיש לו את זה חחח זה בהחלט אחד האהובים..

lilosh1212

New member
מדהים!!!!

אני מנחשת שבעונה הבאה יתרוצצו להם 3 דוגים ודוגיות קטנים

DoLi it is Me

New member
אני לא יודעת איך להגיב

מישו יכול לעזור לי O.O פרק יפה
יאמממממממממממממ ריבת חלב עם קצפת וסירופ
למה דני בוכה
כמו לדבריה של פארגי: BIG GIRLS DON'T CRY XDD

m i c k e y 15

New member
XDD

יותר מתאים לדאגי השורה הזאת..חחחחח כי תמיד מתייחסים אליו כבחורה חח

DoLi it is Me

New member
צודקת אבל לפעמים גם דני עושה

כל מיני פוזות של כוסיות [ראי ערך בתמונות של רד בול]

just chenis

New member
ממש יפה!!../images/Emo99.gif

את כותבת ממש טוב! מתמכרת לפיק שלך.. למה דני בכה?): *ואת זאת נדע בפרק הבא*

Sivan McFLY

New member
אעאעאעאעא רגע אובר התרגשות!!!

הוא הציע לה נישואיםםםםםםםםםם???????!!!!!!!!!!!!!!!!! צ'ן ודאגדגון מתחתנים????????!!!!!!!!!!!!!!! היא תהיה מיסס צ'ן פוינטר???? יאיייייייייייייייייייי מה קרה לדניי????? נופייר הכלבה זרקה אותו???? ביץ'.... תביאו לי אותו!!! נונווווווו מה אני כבר במתח פהההההההההההההההההה אעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעא

Charley XD

New member
וואי איזה יפה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם מתחתנים ...!! איזה חמוד הדאגי הזה אוח...!! למה דני בוכה ??? מחקה לפרק הבא... ובאמת אחד היפים !!

M C F L Y 1

New member
מקננאאה !

דאגגי שליי ! שליי ! שלי !
סתםםם D:: הלוואאי ~מתפללתת~ אייזה פרק מרגגשש ! אהבבתתי [ מאווד ]

למעלה