ROTTF-עונה שנייה פרק 14

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo41.gifROTTF-עונה שנייה פרק 14../images/Emo41.gif

קישור לפרק הקודם:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=103538775 אני יודעת שאתמול הייתי צריכה לשים פרק,אבל לא הייתי כמעט על המחשב אתמול. והלכתי לניצנים וכאלה... אז אני מצטערת. והיום שמתי פרק. אל תהרגו אותי שהוא כל כך קצר =/ אולי אח"כ אני אוסיף כאן עוד פרק. תהנו. ___________________________________________________ "עזוב,סתם עוד שטויות" "חח,גירד לי בעין והם צילמו וכתבו שאני בוכה" "עד כמה דפוקים הפפראצי האלה יכולים להיות?!" "צ'ן?" "אה?" "תבטיחי לי שלא תתייחסי יותר למה שכתוב או מצולם בעיתונים" "בטח" "מה שקורה באמת זה מה שאנחנו עכשיו ולא איזה עיתון למעריצים משועממים" "כן,אני מבינה" עלינו למעלה לחדר שינה והתיישבתי על המיטה,עכשיו כבר בוקר-צהרים ואני עייפה כאילו לא ישנתי. "חצופה!מה את יושבת?!" דאגי צעק וצחק "אתה לא תגיד לי מה לעשות!" שיתפתי פעולה. "אז תצטרכי להתמודד עם זה!" מלחמת כריות. זה כיף לחזור להיות ילד פתאום,למרות שאני כבר מאורסת. טלפון. ג'ואי התקשר "היי צ'ן מה קורה?" "הכל טוב ג'ואי,איך איתך?" "בסדר,למה את לא בחזרה?!" "אוף,שיט!שחכתי" "תבואי מהר,יש לנו ישיבה חשובה" "ביי ג'ואי-אני בדרך אליכם" "ביי" השיחה הסתיימה ואני מהר עפתי לחזרה,דאגי הבין. אחרי 10 דק' נסיעה לחוצות הגעתי לחזרה,כלומר באיחור של 30 דק'. "צ'ן,שמעי אנחנו,הלהקה צריכים לדבר איתך" לפי המשפט של ג'ואי הרגשתי כאילו אני חלק נפרד מהלהקה ולא חלק בלתי נפרד ממנה. הלהקה עמדה בשורה מולי ומאחורי כלי הנגינה של כולם,זו הייתה סיטואציה מפחידה למדי,חיכיתי שמישהו יתחיל לדבר,זה היה ג'ואי. "תראי צ'ן..." ג'ואי גמגם. "אתה עושה צחוק?!אני אגיד" אמרה גוון הבסיסטית "תראי צ'ן,אם איך שאנחנו אוהבים אותך והכול נמאס לנו מהזלזול שלך כלפי הלהקה,עד הודעה חדשה,את בחוץ!"

McFly rullz

New member
איך היא הגיעה ללהקה?

חח פיספסתי משו? אנלא זוכרת..
ועשית טוב עם דאגי!הוא לא מאמין!חחח אחלה פרק!!

MoVe AlOnG

New member
בקשר ללהקה

את לא זוכרת שבעצם צ'ן נכנסה ללהקת חימום של מקפליי?

talosh1234

New member
קצררררררררררר :[

זה ממש ממש יפהה |כמו תמיד|
אבלל קצר :[[ - עוד פרק |פטפיפייס| :]]]

talosh1234

New member
רררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

פאפיפפס ********* יו המקלדת שלי התפגרה

יש לך קטע כזה שכל פעם שאני קוראת פרק שלך

יש לי כזה sudden urge לדפוק את דאגי, חזק >< לא שלא בא לי תמידית, אבל כאילו, הפרקים שלך, ודאגי, את מייחמת אותי סדריק. ><

Sivan McFLY

New member
כן פופקי.. מה עם הקוקטייל אורגי' שלך??

והסיבוב שיצאתם אליו?? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Charley XD

New member
נמנמ... קצר !!!

איזה חמוד הוא אוף !!
למה את עושה אותו כל כך חמוד ?? זה לא טוב לי ..!!
אהבתי ... ומה את צריכה את הלהקה הזאת ... ואולי עוד פרק ?? זה היה ממש קצר !!

butbut

New member
הולי שיט!הייתי מעיפה לה עכשיו בוקס!!

>< מחכה לפרק הבא,זה היה פרק ממש קצררר..^^

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקקי עליה =0

אא איזה פרק O:

m o r 1 0 2

New member
הולייי שיטט../images/Emo2.gif....../images/Emo168.gif

אוףף....מסכנונה
.. אהבתי ת'התחלה
מוכשרת

just orr

New member
יאא D:

תראי, איכשהו (ואל תשאלי אותי איך, כי אני ממש לא זוכרת XD) לפני כמה זמן הגעתי לבלוג שבו פרסמת את זה וקראתי את ה-כ-ל-! וזה מדהים. ממש אהבתי
רק חבל שהפרק הזה קצר. נו, מילא ><

m i c k e y 15

New member
הייתי אומרת לה....

את לא יכולה לפטר אותי!! כי אני מתפטרת! XDDD סתם איזה חוצפה... אבל כנראה שזה בגלל האיחור חח מחכה להמשךך

M C F L Y 1

New member
../images/Emo99.gif

ממהההממם ! ^_____^ [ כאיילו שאני מחדשת משההו
] וואאי הדאאגגי הזזה כ"כ עוששה לי את זזה
תממשיכיי ככה ! D::

Lex 1

New member
../images/Emo12.gif מאד'ר אוף גאד! גוון ד'ה ביץ'! >< חחח לא.

פרק מעולה וואנס אגיין
מה עם הקצרצרות? יהיה לי קשה לחכות...

למעלה