ROTTF-עונה שנייה-פרק 20

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo41.gifROTTF-עונה שנייה-פרק 20../images/Emo41.gif

קישור לפרק הקודם:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=104543148 עוד 5 פרקים,הסוף. אוקיי אז ככה הפרק של היום אולי קצת קצר...אבל הוא מלא בהרבה דברים. תקראו ותבינו. מקווה שתאהבו. ובבקשה אל תהרגו אותי או תאכלו אותי או תעשו לי משו רע אחר אהמסיוןאהמ ________________________________ מצאתי את עצמי כמו מפגרת ברבע ל12 בלילה מסתובבת סביב השעון הענק הזה. לא יכולתי להישאר בשיחות בנושא אליסון בבית אז העדפתי לצאת מוקדם,לעבור בקניון וללכת לשתות איזה שוקו חם. הסתובבתי פעמיים כבר סביב השעון-מגדל הזה ולא ראיתי שום דבר. התייאשתי. התיישבתי על ספסל ריק שפתאום אני מקבלת עוד הודעה: "לכי לדוכן הנקניקיות" הסתובבתי ובאמת היה שם דוכן של נקניקיות,זה היה טום. "מה כל החשאיות?" שאלתי. "רציתי אותך לבד,בלי דאגי" עוד פעם. "מה העניין?" "אני רוצה אותך" "אתה יודע שיש בעיה" "לא אכפת לי" "אבל לי כן אכפת" "אני אוהב אותך" "ואני אוהבת את דאגי" "אולי ננסה?" "אני מאורסת לחבר הכי טוב שלך,אתה יודע מה זה אומר?" "גם הוא בהתחלה לא רצה אותך!" "סליחה?!" "לא משנה!" "אתה יודע שאני שונאת כשאומרים לא משנה!" "כי זה לא חשוב" "אז למה אמרת את זה?" שמתי לב שאנחנו צועקים ובנס רפואי לא מצלמים או מקליטים אותנו במצב כזה,אלוהים אולי לא הכי מחבב אותי לאחרונה,אבל מזל שהוא לא שונא אותי,רק עכשיו חסר לי שזה יצולם. "תסביר לי עכשיו!" "אני לא יכול לעשות את זה לדאגי" "ולהתחיל עם ארוסתו ולבקש ממנה לנסות להיות ביחד,זה אתה יכול לעשות לו?!" "אין לי ברירה,אני אוהב אותך" "אז תתחיל לשפוך הכול" "אני לא יכול" התחלתי ללכת לכיוון המכונית כששמעתי את טום צועק "זאת הייתה התערבות" טום רץ והגיע מולי, "או שאתה מספר לי עכשיו או שלא יהיה טוב" טום בלע אוויר בשביל להתחיל לדבר ועצרתי אותו "תדבר בשקט!" "דאגי ואנחנו התערבנו מי הראשון שמשיג אותך,כולנו התערבנו" לא ידעתי למה להאמין. "כשדאגי ואת בהתחלה הייתם בחדר שלך במשך שעה זה היה זמן קצוב שבו כל אחד יהייה איתך שעה שלמה,ודאגי היה הראשון בתחרות והוא גם ניצח" הסתכלתי לטבעת הנישואים שעל ידי,ומהר הרמתי ממנה את העיניים. "אז הוא באמת נשאר איתי בגלל התערבות" נזכרתי במה שאליסון אמרה וצדקה. "אבל הוא התאהב בך בכל זאת" "וגם אתה" הלכתי לכיוון המכונית ונסעתי הביתה. נכנסתי בסערה הביתה,התכוונתי להטיח בדאגי את כל האשמות הקשות אבל לא יכולתי. נכנסתי הביתה ובסלון אני רואה את דאגי עם סם,אמא שלו,ונופר שלמרבה הצער נראו כ"כ מיודדות. יותר ממה שאני וחמתי נהייה אי פעם!

butbut

New member
אוו אחד הפרקים האהובים עלי..דיי הטום #$%@#$%@

הזה! ידעתי שהסיפור הזה לא יכול להימשך ולהיות טוב><.

Sivan McFLY

New member
חן מרי**!! התיייצבי מייד!.. מה קורה לך???!!!!

אני יעשה לך דברים יותר גרועים מאשר לאכול אותך!!!!! אעאעאעעאאעאעאע למההההה?????? הייתם כ"כ חמודים.. אבל לאאאאא היית חייבת להביא איזה טוויסט חולני ולדפוק את זה נכון?! נכון??!! *דופקת על המקלדת הצורה מטורפת* למה היית חייבת לעשות את עניין ההתערבות הזה שגורם לי לשנוא אותך ואותם עכשיו??? [נו במובן מטאפורי ><] טוב אני [אנסה מאוד] אתאפס על עצמי... וכדאי לך לסדר את זה... אחרת את תהיי כלבה לדאגי!!! [את יודעת איפה].. אני יכולה קשוחה ואפלה כשאני רוצה.. אל תשכחי את זה
ואני אוסיף שזה יפה.. ואני מכורה לפיק הזה בצורה מטורפת... אני עדיין עצבנית ><

just chenis

New member
ואוו.. קצר אבל קולע..../images/Emo99.gif

עוד עוד עוד! וטום!@$%$#^%& כועסת. טוב נו אני לא כועסת עליו זה טום
אואו ואני עכשיו בעבודה וגולשת מאוהאה!

m o r 1 0 2

New member
ווואו,פרק אחד הטובים בעונה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

כל הכבוד,אהבתי ת'כתיבה
או,,, טוםם
...&&^%^$%$ מחכה בקוצ-ר רוח

Yu vi

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif

כשהגעתי לקטע שהוא הסביר לה על ההתערבות עברתי למצב כזה- =OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO יואוו זה כלכך מעניין, אני רוצה כבר פרק הבא !!!!!

rachel malasa

New member
אהההה!

איזה פרק.!! התערבות?? אוי ואבוי! לא הגבתי בפרקים הקודמים כי המחשב שלי קצת נדפק.. אחלה פרק !

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפאאק איזה פרק טוב!!

מזכיר קצת את טב"ע פרק מעולההההההההה

just orr

New member
חע! ידעתי! ../images/Emo3.gif

שזה היה טום, ולא אליסון XDD אוף, אני לא מאמינה שאני אומרת את זה... אבל טום מעצבן
ו.. התערבות?!?!?! למה??? =/ אווו פרק ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש [...] יפה!!!
(ועכשיו אני מאוד מקווה בשביל התפוז הזה שזה לא שלח פעמיים, כי מקודם הייתי בעיה. ><)

McFly rullz

New member
בהחלט הרבה דבריםםם../images/Emo12.gif

אני לא מכירה את טומי ככה!:O אחלה פרקים!

Lex 1

New member
פריקין הל, טוויסט מטורף! אבל מעולה כרגיל..../images/Emo9.gif

למעלה