ROTTF-עונה שנייה-פרק 21

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo41.gifROTTF-עונה שנייה-פרק 21../images/Emo41.gif

קישור לפרק הקודם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=104681510 אוקיי הפרק של היום נורא נורא נורא נורא קצר. אבל בכל זאת...הוא סוג של מלא דברים... אני בהתלבטות עוד אם לשים את הפרק הבא גם או לא. גם הוא די קצר. אז אולי יותר מאוחר אני אעלה עוד פרק...תלוי אם יהייה לי זמן. אנג'וי,ובבקשה לא להרוג אותי. ____________________________________________ עליתי מהר לחדר שלי ושל דאגי והוא רץ אחרי. "מה יש לך?" "מה שתיהן עושות כאן" "אמרתי שאמא שלי מגיעה,ונופר חברה שלך-ממתי זה מפריע לך?" "מסתבר שזה מפריע,אולי במילא תישאר עם נופר,אמא שלך במילא מחבבת אותה" "כאילו שזה משנה לי,אני אוהב אותך" תוך כדי הריב המוזר אני אורזת לי כמה דברים בתיק,ודאגי עוקב אחריי עם העיניים היפות שלו. "אני במילא רק התערבות לא?!" "צ'ן,מה..." קטעתי אותו "זהו,ניצחת בהתערבות שלך,התאהבתי בך!עכשיו אני יכולה ללכת!" סגרתי את התיק ועפתי לקומה למטה, נופר נשארה אדישה לעצמה ולגברת פוינטר ואני מיהרתי לכיוון הדלת כשאליסון ודני נכנסו מחובקים. "תישארי עם הבלגנים שלכם פה לבד!מזל שהארי וליהיא לא פה לראות את כל הגועל הזה" יצאתי מהבית כשדאגי אחרי,לא בכיתי-יותר מדי כעסתי בשביל זה. "אני רוצה לדבר" "לדבר,תדבר כמה שאתה רוצה אבל לקיר" הלכתי,נסעתי לגלגל הענק. בתוך הבית,הייתה מלחמת נקבות בין נופר לאלי על ליבו של דני שכבר לא רצה אף אחת מהן,דאגי רב עם אמא שלו על ההתנהגות שלה כלפיי,ועל זה שתתחיל לקבל אותי. טום בדיוק נכנס הביתה וסיפר לדאגי על מה שקרה קודם.דאגי השתגע וכל הבית נראה כמו ספארי ביום רע. חזרתי הביתה להודיע על עזיבה לישראל,כשנכנסתי סם כבר הלכה הביתה בכעס,דני עזב מהר ואליסון נעלמה כלא הייתה,נופר ודאגי ישבו על ספסל הנדנדה בחצר,הם לא שמו לב שנכנסתי. "יש לו חברה חדשה וחן הזאת אפילו לא סיפרה לי!" "אולי היא באמת צריכה להיות עם טום" זאת הייתה שיחה שכזאת,כל אחד מדבר בלי להתייחס לשני. "אולי אני לא צריכה להיות עם דני" דאגי ונופר התקרבו אחד לשני,נעמדתי מולם הם היו כ"כ עסוקים בעצמם ובכלל לא שמו לב שאני שם,נופר נישקה את דאגי! דאגי מיהר להסתכל אליי ולקום שנייה לפני שהוא צורח "אני אוהב אותך" בסגנון מתנצל מהר הסתובבתי לכיוון ללכת והתנגשתי בטום שבתגובה חיבק אותי בין דמעה לדמעה יצא לי לצעוק. "תראו מה נהייה מאיתנו"...

DoLi it is Me

New member
../images/Emo2.gif סייב מי גאד!!!!!

$^*&&Y%#&*@*$*$^*&%)&#*#@)*%&*%#*@$*&%*)&)*&%*^$*^$*^&
מה ניהייהה מהםהם????????? מה ניסגר עם נופררר??.??..?.? ולמה הפרק כ"כ קצרר???? [אני נשמעת כמו פירסומת O.O] %*%&*%*%#)&%*Eאעאעאעאע

butbut

New member
XDDחח כעע,תמיד אני אומרת את זה..

זה כמו "הולי שיט" ו"בלודי הייל" רק בגרסה העברית ^^

Yu vi

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo85.gif

אני רוצה עוד פרק!!!!! עוד פרקקקקקקקקקק זה יותר מידיי מותח !@!!!!!! הסיפור מדהייים אבל זה מותחחחחחחח אעעעעע אני רוצה עוד פרקקקקקקק

McFly rullz

New member
ואואואואואאאאאאאאאאא

באמת מה נהיה איתם?!?!?! שהמצבב לא יחמיררררררר בעע שונאת שהמצב מחמיררררררררר 3>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומפגגגגגגגגגגגג

למה הכל מסתבך כלכך?;[[[[[[[ עוד פרק בבקשה !!!!!!!!!!1111111111

Charley XD

New member
וואו כמה סיבוכים !!../images/Emo2.gif

מדהים מדהים מדהים ... אוף בבקשה עוד פרק !!!

m o r 1 0 2

New member
אני יושבת פה בפה פעור../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif יו קרזי?../images/Emo168.gif

די,למה כל הסבטוחה הזאת
אני מעוצבנת קשות על טום,דאגי נפר הכלבה אמא של דאגי,קיצר על כולם
אבל אחלה פרקק

n 0 f a r

New member
די.. אני לא כזאת כלבה T-T!

סתם באתי לראות לאיזה פרק כבר הגעת P: חחח

Sivan McFLY

New member
הוווווו.. סוווו את נופר המפורסמת??

חחחחחח אני מקווה שצ'ן לא סיפרה לך על איומי הרצח שלי....אהמ... XDDDDDD

butbut

New member
בעלי?לכאן את מחוברת ולמסן לא?כנסייי=]]

את לא יודעת איך שלא שרדתי אתה שיעור מת'..ואת התפילה הזאתתתתתתתת התחרפנתי!!!!!

Sivan McFLY

New member
אשתי/בעליי!!!!! לוק לוק!! VV

~אני~ בקושי שרדתי את היוםםםםםםם!!!!!! כוסאמא של כל המורות הדוסית לתרבות ישראל!!!!! היא חפרה לי ברמותתת עאעאאעאעאעאעאעאעעאעאאעאעאעאעאאעע

butbut

New member
אל תתחילי בכלל לדבר על מורות דוסיות!לי יש הכי

הרבה מורות דוסיות בבצפר!! לא,סליחה! כוללל המורות בבצפר הזה הן דוסיות!!! ><

למעלה