ROTTF-עונה שנייה פרק 23

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo41.gifROTTF-עונה שנייה פרק 23../images/Emo41.gif

קישור לפרק הקודם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=105062165 אתן קולטות? עוד 2 פרקים זה נגמר. ועדיין אין לי פרק אחרון. ראיתי בפרק הקודם שהמצאתן כינוי לצ'ן ודאגי...חחחחחח צ'אגי. או משו כזה לא? זה ממש חמוד. הפרק הזה נתכב על ידי חברה טובה שלי בשם ליהיא. היא כתבה אותו לפי השיר: http://www.mp3music.co.il/lyrics/680.html שתקראו את הפרק תדאגו שהמילים של השיר יהייו פתוחות גם. _____________________ חזרתי הביתה,רציתי רק דקה לנשום.לא היה לי זמן. הכול בא לי כ"כ פתאום,זה לא קשה להבין. בשבועות האחרונים היה לי קשה,אני גם לא כ"כ מתלוננת. אחרי הכול יודעת שגם לדאגי היה לא קל.וגם לכל השאר. הבנתי שרק אם נרצה אשאר פה גם מחר-לא צריך להתנצל,אחרי הכול,כעת שום דבר לא נראה חשוב,רציתי דקה אחת להתרגל לכולם ולדאגי שוב. לא יכולתי,בבית חיכו יותר מדי אנשים,ליהיא והארי חזרו להם מהחופשה שזופים וחמודים,ההורים שלי הגיעו לכעת,וגם אחי הגדול איתם. כל חברי פראש היו שם וגם מקפליי. עכשיו כשאני חושבת לזה,יותר מדי אנשים מחכים לי בבית קצת לקח לי את האוויר של הלבד. האוויר הזה שאני כ"כ אוהבת. אחרי חיבוקים לא-חיבוקים לחלק מהאנשים,אחרי השלמה עם נופר ואחרי שדני נרגע בשקט עם עצמו.טום כנראה ישכח ממני בקרוב,הוא חייב. אני עוד מעט מתחתנת. אלוהים!אני עוד מעט מתחתנת! לא חשבתי על זה ככה.הטבעת ישבה בנחת על היד שלי,וגם אותה הטבעת עיטרה את ידיו היפות של דאגי שקרא לי למטבח. "אני אדליק את התנור עכשיו ואעשה לך מאפינס,תראי יהיה בסדר" פתחתי את הפה בשביל לענות לו,להגיד שאני אוהבת אותו כ"כ-אבל דאגי לא נתן לי לדבר. "בואי לא נדבר עכשיו,עוד יבוא הזמן להסברים" אחרי זה הגיע חיבוק נחמה משכנע שהפך פתאום לחיבוק קבוצתי של כל הנוכחים בבית פוינטר.אבוי עוד מעט אני אהיה צ'ן פוינטר. אלוהים אדירים.אני מתחתנת. נראה לי שאחרי החיבוק עליתי עם דאגי למעלה,לשטוף את הפנים. זאת הייתה הדקה שלי,הדקה שלי להתרגל אליו שוב. התמונה של הנשיקה עם נופר עדיין לא יצאה לי מהראש,אבל אני יודעת שלא היה בה שום דבר. דאגי נישק אותי,נשיקה שהחזירה אותי להצעת נישואים של דאגי על הגלגל הענק הזה. כן,אחרי ההתרגלות המהירה שלי דני קרא לנו למטה,ראיתי שהלהקה שלי הייתה מוכנה על הכלים ורק הייתה חסרה להם עוד גיטרה וסולן,מילאתי את המשבצת הזאת כשהגיטרה שלי חיכתה ממש ליד. עלינו וביצענו את אחד השירים המדהימים שג'ואי כתב וגוון הלחינה. אני לא תמיד שמה לב עד כמה כל חבר בלהקה הזאת כ"כ מוכשר וכמה מזל זה להיות חלק מהם. אחרי שהשיר נגמר,מקלפיי עלו לשיר,מן חזרה\הופעה נעימה במרפסת הבית שלנו שגררה לשם מאות מעריצים שרק שמעו ולא הפריעו לנו לשלוותינו. "טוב זה שיר חדש" אמר טום. "לא סתם שיר חדש...טום אתה מפספס פרטים!" אמר הארי במבטא הכי מוזר שיש. "טוב זה שיר חדש שדאגי כתב.לבד.בעצמו-מספיק לך הארי" "יש מצב" "טוב...זה שיר שלקח לי לעבוד עליו במשך...אמ...5 דק'" אמר דאגי בחיוך ילדותי מעט. "רק 5 דק'" אמר דני וצחק על דאגי. "כן,כי יש לי השראה מעולה...." "חח בטח?! מאיפה היא באה?" דני חשף שיני ארנב. "מצ'ן.מה אני כמוך...מקבל השראה מכריות" "תתחיל לנגן לפני שאני מעיף לך כרית לראש" שיר מדהים,ברקע ראיתי מישהי לא כ"כ מוכרת לי. כששאלתי לשמה ועם מי היא הגיעה היא ענתה לי "קוראים לי שירלי,באתי עם טום".

just orr

New member
../images/Emo99.gif

פרק ממש יפה
וגם השיר יפהה!! חעחע נראה לי אני אחפש לשמוע אותו עוד מעט XD ובאמת הפרק כתוב כמו שיר כזה... לאדעת איך להסביר... חח או שזה רק אני ככה ^^ מוכשרות, שתיכן
(לא רוצה שעוד 2 פרקים ייגמררר
) אני מקווה שטום התגבר על צ'ן. ושלא יפריע להם. >< [גאד עכשיו זה נראה מזה לא קשור XDDD]

McFly rullz

New member
או!!!

אזז טום גם ירד ממנה!
עכשיו את ודאגי רשאים להתחתן!!!! אני השושבינה?

DoLi it is Me

New member
../images/Emo2.gif יאאא אהבתתתיי

רוצה המשך רוצה המשך עוד שני פרקים
?? לאאאא ייאיי אני חוללעעע על השיררר הזההההה השחקנית בסרט מישו לרוץ איתו שרה את זה כ"כ יפהה [\ולמרות שאין לה קול כ"כ יפה ] ואז יובל מנדלסון [הסולן של שייגעצ ] נכנסס עם החשמלית שלו |מאוהבבבבבתתת| סרט מ-דהים!!

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

לא ראיתי שגמאת כתבת על הגירסה ממישו לרוץ איתו XD אחד הסרטים היפיייים

Yu vi

New member
וואווווו ממש אהבתייייי../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

פרק כלכך חמודדדדדד
ואני מכירה תשיר הזה !!! במישו לרוץ איתו השחקנית הראשית שרה אותו ואז כשיובל מנדלסון [
] נכנס עם הגיטרה החשמליתתתתת זה כלכך יפה אני ממש התרגשתי בקטע הזה
ומה קורה עם טום ?! אני מקווה שהוא ירד ממנה באמת

m o r 1 0 2

New member
איזה פרק מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

יאוו,שיתחתנו כברXD דיי,למה הכנסת את שירלי?..
אחלה כתיבה ואלה פרק... ואגב השיר ממש יפה

Charley XD

New member
../images/Emo99.gif

לא לא לא לא !!!!!! למה רק עוד שני פרקיים ?? אהבתי ממש את הפרק הזה ..... ולא פתחתי את הקובץ של השיר בהתחלה (כי מיהרתי לקורא את הפרק !!) ואז אני כזה אומרת לעצמי אממ זה מזכיר לי משהו ... מה זה מזכיר ? אהה את השיר ממישו לרוץ איתו !! XFDDDDDDDDDD אהבתי מאוד ומספיק חפרתי ...

Sivan McFLY

New member
"המצאתן"?!"המצאתן"?!אני אראה לך מזה "המצאתן"!

חן מרי**!!!!!!!!!!!!!!!!!! תגידי לי... הגרמנים האלה דפקו לך תראש??!! ככה את בוגדת בסנדויץ' שלך שעברה איתך את כל הדרך?! לא.. לא.. לא מתקבל על הדעת... צ'אגי זה המצאה שלי!!! שלי ורק ש-ל-י!!!!!!!! זה צ'אגי פור דאגס [כן דאגס] סייק!!!!! [זה גם המצאה שלי..אהמ...רוני] מי עוד יכול להמציא שם כזה?!! למה 'המצאתן'?! צ'ן.. סליחה... חן איכזבת אותי..
טוב סיון... *קחי נשימה עמוקה* [ישלך מזל שנוגה מרגיעה אותי עכשיו בטלפון עם שירים של סוד.. אחרת לא יודעת מה הייתי עושה><] אני ארגע.... אבל... ישלנו עניין לא סגור... חוצמזה... אני נורא מתגעגעת אליך כי לא דיברנו כמעט בשבוע האחרון וזה לא בסדר... אז דברי איתי חנצ'י [כן אני עדיין מעוצבנת].. והפרק היה נורא יפה.. באמת ממש אהבתי.. חוץ מההתחלה במשפט שכתבת את המילה המצאתן... אז כך אני אשיים את ההודעת נאצה שלי.. זהו אני הולכת לבכות לי באיזה פינה חשוכה.. אל תחפשי אותי.. אל תלכי אחרי.. אני אחזור כשאהיה מוכנה.. שלום חן..
אאוץ'
זה היה דיי אכזרי
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD דונט וורי צ'ן אחרי הכל.. זה הכל מאהבה

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה

Lex 1

New member
מה טום צריך את שירלי? הלו! אני פה! דאס אניבדי

קרס..?
בלאדי הל, חתונה. זה כזה קריפי.
. ויש לי רעיון מרגש במיוחד לסיום עונה אבל או וול אני ישאיר אותו לעצמי..
טחחחח וחוצמזה פרק מדהים כמובן, כמו שרבות פה אמרו היה לי גם את הנסיון לזיהוי השיר ואז הקליטה איפה כבר שמעתי אותו בגרסה מעולה ומיוחדת. אהבתי מאוד!
אחד הפרקים היותר טובים של העונה הזאת.
יהיה עצוב בלעדי הפיק הזה..

O0NoNi0O

New member
יא כזה יפה!

אני אוהבת את הכתיבה שלך! אבל נכון כתבת את ההתחלה כשחשבת על השיר או שמעת את השיר שהוא כזה:"חזרת פתאום, הינה אתה בבית, תן לי רק דקה לינשון, באת לי כול כך כול כך פתאום....להלה"? נמ כי ההתחלה ממש מזכירה את זה וזה גם רעיון ממש יפה לשלב שיר לסיור כזה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאחד הפרקים היפים../images/Emo47.gif

בעונה הזאת, ובכל הפיק בכלל אני לא מאמינה שזה תכף נגמר ;[ אהבתי כלכך 3>

למעלה