ROTTF-עונה שנייה פרק 9

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo41.gifROTTF-עונה שנייה פרק 9 ../images/Emo41.gif

קישור לפרק הקודם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=103001089 וכדי להיות נחמדה גם הוספתי פרק 10 _____________________________________ בבוקר שלאחר כל הבלגן כבר לא הרגשתי את מלאך המוות-ההנגאובר קורא בשמי. קמתי למיטה חמימה אבל משום מה היא הייתה ריקה.דאגי דאג לכסות אותי בשמיכה ולרפד לי את הכריות שמסביב כדי שיהיה לי נוח,וכך היה. אני כ"כ אוהבת את הריח של דאגי בבוקר,את הגוף היפה שלו שמחבק אותי בכל הזדמנות,כיף לי איתו למרות כל המכשולים. קמתי לריח מתוק של פנקייקס וריחות מתוקים עפו להם באוויר בנוסף לריח המושלם של מה שחיכה לי במטבח. דאגי לא היה שם. בוקר טוב ליפה שלי,לאהובתי, כמו שבטח שמת לב אני לא בבית, יצאתי עם טום לעיר הוא אמר שהוא רוצה לדבר איתי על משהו... תיהני מהפנקייקס,הם נעשו באהבה רבה! נ.ב:הארי רוצה לדבר איתך,הוא יהיה בבית על הבוקר. דאגי 3> נהניתי מהפנקייקס שרק הוסיפו לטובתו של הבוקר היפה הזה ואז צפו להם המחשבות על מה לעזאזל טום צריך דחוף את דאגי.אולי הוא רוצה לספר לו על העובדה שהוא מאוהב בי,אולי הם יריבו?!טוב צ'ן תירגעי,דאגי וטום הם חברים טובים,כאילו אסור להם לדבר אחד עם השני?!חוץ מזה טום אמר שהם עדיין ידידים ועצם העובדה שהוא רוצה אותי לא תפגע בקשרים של כולם כחברים טובים. הפסקתי לחשוב.חזרתי לחדר הזוגי שלי ושל דאגי שהיה שם את ריח הבושם שלו והאפטרשייב שלו וכל דבר שכלל את האהוב שלי,את חבר שלי שאני חיה איתו. התלבשתי מהר ונעלתי את האולסטאר המשותף שלנו ויצאתי לכיוון הבית של הארי שרצה לדבר איתי. הבית של הארי היה מסודר להפליא ובאמצע היו 3 מזוודות לנסיעה המשותפת שלו ושל חברה שלי,ליהיא. "למה 3 מזוודות,זה לא רק יומיים?!" "זהו,החלטתי להרחיב את החופשה לשבוע וקניתי גם לליהיא מתנה" "וליהיא יודעת את זה?" "לא,אבל נראה לך שהיא תשמח?" "אני לוידעת,אני מקווה" "נראה לך שהיא רוצה אותי?" "הארי אתה מפתח אובססיה,זה לא בסדר.אני יודעת שזאת ליהיא והיא אחלה בנאדם אבל אתה חייב להירגע.אם אתה תוהה ליהיא בחיים לא תעזוב את המדינה והיהדות אצלה גם חשובה.שלא תפתח יותר מדי ציפיות הארי,זה לטובתך." "הגיוני שהיא לא תרצה אותי" "הארי אל תיקח את זה ככה...""עזבי אותי" הארי הפך את המזוודות ויצא מהחדר. _________________________________ פרק 10- "אוף הארי!זה לא ככה!"צעקתי להארי אבל הוא לא ענה. 5 דק' אח"כ קיבלתי טלפון מישראל,זאת הייתה נופייר שהתקשרה לספר על השמחה שלה ושל דני שהם ביחד,ואח"כ העבירה לי לטלפון את דני שנשמע מאושר מאוד. סוף סוף מישהו מאושר,בכמה הימים האחרונים כולם נדפקו,וגם אני. נופר מסרה מליהיא שכדאי שאתקשר אלייה כי "יש בעיה" והיא צריכה עזרה. ישבתי בחצר ביתו של הארי והרמתי לליהיא טלפון. "צ'ן?" "ליהיא!" "מה קורה?" "הכל טוב...אמרת לנופייר שיש בעייה..מה קרה?"חתכתי ישר לנושא. "הארי" "כמה צפוי" "זה לא שאני לא רוצה אותו,אבל יש בעיה" "והיא....?" "אני בחיים לא אעזוב את המדינה בשבילו,והוא בכלל לא יהודי,אני מצטערת שזה מפריע לי..." "זה יותר מסובך מזה,הארי אובססיבי אני לא יודעת אם הוא מאוהב או שזאת אובססיה,הוא מתכנן את הטיול לשבועיים" "אני יודעת שהוא ככה,אבל מה זאת אומרת מתכנן לשבועיים?!" "לא יודעת אבל פשוט תסכימי להישאר איתו,שהוא לא יתנפץ לי,את יודעת..." "אין בעיה" השיחה הסתיימה ודאגי וטום נכנסו לגינה וקראו להארי לרדת למטה.הייתה שם יותר מדי דרמטיות,לא ידעתי איך להגיב אז פשוט וויתרתי.כך כינסנו שלות'רבע להקה וזמרת ליווי בחדר ביתו של מתופף. "מה כל הרשמיות?"שאלתי. "אנחנו צריכים לדבר,כולנו" דיבר טום. "אבל דני לא פה..."הארי הוסיף להבעת התמיהה שלי "זה בקשר לדני" דאגי אמר ובאיזשהו מקום נגולה אבן מליבי. "טום תתחיל" "נופר ודני.כבר ביחד בצורה רצינית.וזה לא שאנחנו נגד הקשר,פשוט אנחנו לא רוצים שהלהקה תתפרק." "שניכם מדברים שטויות" הארי קפץ וידע שבכיוון מסוים זה מופנה גם אליו. "עשיתם את השיחה הזאת כשגם אני נכנסתי לתמונה?זה ממש מפגר!" "מה מפגר,שאנחנו דואגים ללהקה ולחבר שלנו?" טום נעמד והרגשתי שהוא מחזיר לי על המקרה מהיום שלפני. "נופר לא נושכת,היא אוהבת אותו אז תצאו מזה,זה עדיין לא פוגע בלהקה" "עדיין" דאגי הוסיף אבל ידע שאני צודקת. הארי נעמד ודיבר בטון בוגר שכזה "דני ילד גדול ואם הוא עם נופר אז כנראה שטוב לו,אף אחד לא אמר לדאגי לעזוב את צ'ן ואף אחד לא יגיד דבר כזה בכלל!" ההפגנה התפזרה וחזרתי לדירה שלי ושל דאגי,לקחתי איתי ספר משהו להירגע. דאגי נכנס אחריי "צ'ן זה לא ככה!" "אז איך זה כן?" דאגי לא ענה. "אם זה היה הפוך,היית עוזב אותי?" "את צודקת,אני אוהב אותך" "וגם דני אוהב את נופר" "אני יודע,את צודקת" "יפה שאני צודקת,זה טוב לדעת,דאגי לפעמים אתה צריך ללמוד לשים את עצמך במקום אנשים ולנסות להבין אותם" סגרתי את הספר ושחררתי אנחה קלה. "בא לי קצת זמן לעצמנו" "טוב יפה שלי קומי מהמיטה" "מה?" "אנחנו הולכים" "לאן?" "את תראי" "יהיה שם אלכוהול?" "לא תירגעי זה יהיה בסדר" דאגי ואני התנשקנו כמו בפעם הראשונה,חיכיתי לנשיקה כזאת המון זמן,והיא באה להציל אותי לתת לי קצת אוויר לנשום.

butbut

New member
טוםם אררררר!! ../images/Emo190.gif

אני בעד לתת לו שילך לטיול עם ג'והנה לחודש ושלא יציע הצעות לשיחות ועידה חח..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיאאאאאאאאאאאאא

דבר ראשון תודה ששמת 2 פרקים דבר שני, פרקים מעולים!! אוח מסכן הארי ;[

m o r 1 0 2

New member
הארי המסכנוני../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif

טנקס על 2 פרקים
מאוד אהבתי...רק חבל לי על הארי...! מחכה להמשך

Charley XD

New member
אוי הארי ...!

יהיה לסיפור הזה סוף טוב נכון ?? חח אהבתי, ותודה על שני פרקים..!

McFly rullz

New member
אואואווווווווווו

פרקים מעוליייייייייייים! המשיכי כך!ושיהיה רק אושרר טחח:p

Lex 1

New member
אוו אהבתי כ"כ את הסוף.. ../images/Emo99.gif

תודה על ה-2 פרקים לא יכולה לחכות להמשךך!

Sivan McFLY

New member
אוווו.... אהבתי =]

וואיייי זה מזה מפתיעעע!! הסוף היה ממש יפה... אני שמחה עכשיו
איזה חמודים דני ונופר
... אפשר להתחלף איתה?? טוב תמיד ישלנו את ריייצ'ל =) תהני בטורקיה... לאביו

למעלה