Sivan McFLY
New member
../images/Emo41.gifROTTF- פרק 22../images/Emo41.gif
אוקי... אז.... כנראה שהבנות פה החליטו שאני המפרסמת המשנית!!! נוגה..צ'ן... עדי מה איתך? לא באלך איזה סלרמת [סלרי+מפרסמת] אחת משלך?XDDD טוב אז צ'ן ביקשה ממני לפרסם היום כי היא לא בבית ולא יכלה לפרסם... אז לא להרוג אותי!! בבקשהה אני רוצה לחיותת
וגם נשארו עוד איזה 3-4 פרקים עד שהעונה מסתיימת.. לאאאאא זה כ"כ עצובב... מה יקרה עם צ'אגי?!! [כן זה צ'ן+דאגי] טוב אני אפסיק לחפור ואתן תתחילו לקרוא.. ביי אנג'וי! [תהיו חמודות ותגיבו
] פרק 22 מצאתי את עצמי עם תיק גב בדלת הבית של גוון הבסיסטית של הלהקה.במהלך השבוע חזרתי ללהקה בדרך מאוד מקורית-שרתי להם. גוון פתחה לי את דלת ביתה ואני פתחתי בפנייה את הלב,גוון בחורה שהאמינה במינימאליות,היה אפשר לראות את זה בבית שלה,בדירה שלה. דירת שני חדרים עם ספה במה שנקרא סלון,שולחן קפה,3 גיטרות בסלון,קלאסית,אקוסטית ובס אקוסטית (איפה ליהיא שתראה את זה) הגיטרה בס שלה הייתה בחדר שלה. בניגוד לריהוט המינימאלי בדירת המוזיקאית,היא לא חסכה בפרחים.למרות שזו הייתה דירה בלי גן,הפרחים הפיצו בבית מראה שכזה. "תראי מה את צריכה לעשות" אמרה גוון "תישארי לישון פה הלילה,זמן מחשבה לך ולהם" "אני באמת יכולה להישאר?" "בטח,דאגי אוהב אותך,אתם תתחתנו.נופר לא התכוונה היא נפגעה מדני זה לא היה כ"כ חכם אבל היא לא בתקופה של יותר מדי מחשבות תביני." "מה זה אומר?" "תחזרי לדאגי,שימי זין על כולם. טום בסוף ימצא לעצמו מישהי וגם נופר. אליסון היא מחוץ לסיפור עכשיו ואם דני ונופר ירצו לחזור זה עניין שלהם. אני מכירה אותך כבר יותר משנה ולא ראיתי אותך פעם אחת עושה משו בשביל עצמך.כל הזמן את עסוקה בחברים שלך,ובחבר שלך ובאבא הקוקו של דאגי,והבנות מישראל" "וואי תודה" יצאתי מלאת השראה מהשיחה "רוצה לאכול ארוחת בוקר?" גוון הביטה בשעון "עכשיו 7 בערב!" "לא די מאוחר בשביל ארוחת בוקר" אחרי ארוחת הבוקר המאוד מאוחרת,גוון סידרה לי את הספה בסלון לקראת שינה. כרית,שמיכת פוך,ציפוי לספה ואז גוון הלכה לישון ואני בהיתי בטלוויזיה שמולי,לא יכולתי להירדם. ראיתי ג'י לנו,אופרה וונפיר,ניקולודיאון... גם אחרי שכיביתי את הטלוויזיה הראש שלי לא נכבה,המחשבות רקדו בראשי ורק הבנתי עד כמה גוון צודקת. בין מחשבה למחשבה כנראה נרדמתי והתעוררתי בספה כשמישהו יושב עלייה,במקום בו מונחות הרגליים שלי. זה היה דאגי. "בוקר טוב" דאגי אמר בצורה מהוססת,ואני חייכתי בתגובה "את לא הולכת עכשיו לזרוק אותי,להעיף עליי את הטבעת,להתחתן עם טום ולנסוע לגור איתו בצרפת נכון?" "האמת חשבתי על זה,אבל אני לא אוהבת רגלי צפרדעים במרק שלי" "אני אוהב אותך,אני מצטער!בבקשה תחזרי.גם נופר מבקשת סליחה,אבל היא לא יכלה לבוא" "קודם,אני אצחצח שיניים ואח"כ אחשוב על זה" קמתי לכיוון האמבטיה-שירותים. "דאגי!" "מה?" "התיק שלי במטבח,קח אותו ורד למטה,אני כבר באה"
אוקי... אז.... כנראה שהבנות פה החליטו שאני המפרסמת המשנית!!! נוגה..צ'ן... עדי מה איתך? לא באלך איזה סלרמת [סלרי+מפרסמת] אחת משלך?XDDD טוב אז צ'ן ביקשה ממני לפרסם היום כי היא לא בבית ולא יכלה לפרסם... אז לא להרוג אותי!! בבקשהה אני רוצה לחיותת