Saviour

lollapalooza

New member
../images/Emo41.gif Saviour ../images/Emo41.gif

שאלה לי אליכם, חברי פורום יקרים שלי. אתמול, בעודי עוסקת בנקיון החדר (פסח חג החירות, ממש, נסו חג העבדות לאמא
) הקשבתי לקליפורניקיישן והתחלתי לתהות לגבי השיר Saviour. למישהו יש מושג על מי ועל מה הוא נכתב לעזאזל
נדמה לי שקראתי איפושהוא פעם שזה על ג'ון (|קירח|) אבל אני לא בטוחה, למרות שזה מסתדר לי עם חלק מהמילים. פתרונות יתקבלו בברכה. (דפנה
)

dafnaleh

New member
לול!!!

יש כמה סברות, אך אני תומכת בזאת שאומרת שהשיר נכתב על ג'ון. התיאוריה השניה מספרת שהשיר למעשה נכתב אודות אביו של אנת'וני, בלאקי דמט, ש"הציל" את אנת'וני בנקודה מסויימת בחייו, בה הוא כתב את השיר. בראיון כלשהו אנת'וני סיפר שהשיר הוא על ג'ון, שזו ראייה די חותכת. וזה גם מסתדר עם המילים של השיר. לדעתי, מדובר על חזרתו ללהקה של ג'ון שבכך הוא "הציל" אותם. dusting off your saviour- יש לי תיאוריה נחמדה המתארת את אנת'וני כמו מוציא חפץ ישן מהארון ו"מאבּק" אותו לשימוש חוזר. אבל זאת רק אני. ואני לא יודעת *כזה* הרבה :).

lollapalooza

New member
את כן ../images/Emo13.gif

וזו אחת הסיבות המרכזיות לאדמומיותך. בלאקי הציל אותו
מתי
חצוף כזה, חשבתי שלדרדר את הבן שלך לסמים כשהוא עוד ילד קטן זה דווקא להרוס לו את החיים. הו וול. אני אוהבת את התאוריה שלך. אני צריכה לקרוא שוב את המילים של הדבר הזה.

dafnaleh

New member
קיבלת את ההודעה באייסיקיו?

ואני חשבתי שאני אדומה כי את אוהבתותי :(

lollapalooza

New member
נאמ

האייסיקיו סגור כבר שנים כי אני בטו גו בגלל איזו בעיה וזה מעצבן, אני נכנסת לשם פעם בשנה, אבל אניח תכף אבדוק. וברור שאני אוהבת אותך. אמרתי שזו רק סיבה אחת, יש עוד סיבות (כגון: אני אוהבת אותך
)

dafnaleh

New member
את זה נעשה

רק במסרים הפרטיים! אנחנו לא אקסהיביציוניסטיות! הממ... נכון, הדס?

fleaflea

New member
אני חושב..

אני שעתי שאנת' כתב את זה כל אבא שלו... לאיודע יותר מזה ולמה והכל..

למעלה