Shiny Happy People Holding Hands

NiGa

New member
../images/Emo41.gifShiny Happy People Holding Hands

תגידו מה נסגר איתכם? אמרתי לעצמי - אני אשתלט על הפורום, אקרא את כל השרשורים ויהיה סבבה... התייאשתי אחרי 4 או 5 שרשורים... זה כמו לחיי האהבה פה, פשוט בלי קו עלילה ברור מראש שיודעים שהוא יסתיים אחרי 120 פרקים! אני אתן לכולם הצעת יעול: אנשים אוהבים להתחכם ולהיות חכמים... גם אני כמובן, זה בטח הבסיס התת-מודעי שלי לכתיבת ההודעה... אבל בכל זאת - אם תחשבו לעצמכם רגע, תשקלו את המצב - ותראו שאתם יכולים גם לא להתחכם (לא תמיד - רק כשאפשר) - אולי תנסו לא? שאתם עומדים להביא איזו יציאה... לא אסטתית... ואתם מרגישים שאפשר גם לא - אז אולי לא? (פורום שיט... עד פה בטוח הבנת את זה, ג´ף) הרי תגידו את האמת - אלה שעד עכשיו קלטו שההודעה תקפה לגביהם - כל ההתחכמויות וזה - זה היה משהו שבאמת הפריע לכם ורציתם להגיב עליו - או סתם להתחכם? אני גורס שסתם... אז די! (או *אל*, אם בא לכן) טוב זהו וכל מי שבא לו, כל מי שמכיר אותי ולא מכיר אותי, כל מי שאוהב אותי או שונא אותי או יש לו דיעות קדומות עלי או שסתם אוסף אנשים שהוא לא מדבר איתם באיי סי קיו אבל הם עדיין ברשימה - שיבוא אלי לאיי סי קיו: 6911523 זהו

Uv Kruvi

New member
חחחח...

פורום שיט טוטאלי!!! פותם סקוטם... יש לי רק דבר אחד להגיד לך...

NiGa

New member
../images/Emo41.gif תנו לי גם להוסיף... ../images/Emo41.gif

פלי כזאת ממי חמודה, ועאלק חברה שלה מיה כל הזמן יורדת עליה! היא באה ואומרת עכשיו אני אתחיל דיאטה ומיה ישר מביאה לה "התחלת כבר 300 דיאטות"... איזו ש*מוטית סנובית! פקצה לא נורמאלית! עכשיו, יש עוד קטע שמריצה לדוגמא - אני מת עליה... מיה היא שמוקית, פבלו הוא שמוק, מרקוס הוא חנון... מריצה היא בנאדם! היא דמות שכיף להתחבר אליה... ואז היא ופלי נפגשות וישר הערות על "שחכו לסגור את השער של הפרות" ובסגנון... וזה עושה לי רע, כי היא אמורה להיות טובה, ואז היא יוצאת רעה... דווקא ממריצה הייתי מצפה ללכת ולהסתדר עם פלי כי היא בנאדם טוב, והיא מאכזבת... besame chiquito dame un besito

Uv Kruvi

New member
W-T-F

איך זה מתקשר להודעה הקודמת??? וחלש... פלי זה... flea ?

NiGa

New member
לא,

זה feli קיצור של פליסיטס שזה הטייה של המילה שמחה אם אני לא טועה...

NiGa

New member
סליחה...

שמחה זה פליסידד, פליסיטס היא אלה רומנית כלשהי של מזל טוב או משו כזה

NiGa

New member
דאבל סליחה -

זה גם שמחה, וגם האלה הרומאית...

NiGa

New member
מה את מאושרת?

זה לא אשמתי שיש לאותה מילה 4 הטיות!

Absolut May

New member
מיה הכי יפה בעולם..

פלי סתם שמנה.. מריצה בסדר - יש לה קול מכוער.. אמא שלה פוסטמה! החנון - לא יודעת מה שמו - יפיוף!! והבת של המנהל וויקו - פוסטמות אבל יפיפיות..

NiGa

New member
טוב מאי - אחת ולתמיד!

מיה אס הוריבלה!! פלי חמודונת ולא מגיע לה שתרדי עליה! למיה לא מגיע חברה כמו פלי... החנון זה מרקוס פילר חמודה מוות (הבת של המנהל) וויקו סתם פוסטמה נוטפת סקס... ועכשיו, לרגע שאת ידעת שיבוא בשניה שכתבת את ההודעה: מריצה RULEZ!!! אחת הטובות! איזה שיער יפה... איזה סטייל מגניב... ראית אותה עם הפיג´מה שלה?! איזה חמודה יואו אני מתחרפן!! והקול שלה... טוב ניתןו לויכוח בפרק הבא של "יותם ומאי": לוחן, לונה, גידו, פבלו, תומס והכי חשוב - מנואל!

Hell ad

New member
חחחחח

=\ לא הבנתי על מי אתם מדברים =\ ומה זה קשור פה גם לא הבנתי... וגם למה אתם מדברים על זה? עזבו...משמם לי...

NiGa

New member
אולי אם נדבר על המורדים,

לא נריב אחד עם השני... כלומר אני אריב עם מאי עד שהיא תבין שמריצה יותר שווה ממיה, אבל זהו... אז למיה יש חזה... סו פאקינ וואט?

למעלה