SNL

jess r

New member
../images/Emo41.gif SNL

הנחתה: ג'וליה לואיס דרייפוס היה חביב ולא יותר. ג'וליה נראת כאילו היא פוזלת. הסידרה החדשה שלה בינתיים לא מצליחה ורואים שהיא יודעת את זה והיו רמיזות שם על העובדה הזאת ובאופן כללי היא נראתה עלובה ומסכנה ולא שיחקה טוב, כמו מישהי שיודעת שהיא גרועה. לא היה שום מערכון מוצלח ממש, אבל ה"וויקנד אפ דייט" היה מאוד נחמד והפירסומות היו נחמדות. מה אתם אומרים?

גלׁ

New member
חלש...

הדיגיטל שורט בינוני כמו תמיד, המערכון פתיחה היה פשוט פתטי והוויקנד אפדייט גם די חלש

jess r

New member
הו, פתטי זאת המילה שחיפשתי! ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

hen chen

New member
אהה... אתם קצת קשוחים

מדי לדעתי. דווקא חשבתי שזה היה חביב פלוס. חייבים לאהוב את העובדה שג'ייסון וג'רי באו בשביל לצלם את הקטע למונולוג (הם כמובן לא היו שם בשידור חי... אבל אותו עיקרון)... ג'וליה לואי דרייפוס היא באמת לא השחקנית הכי טובה בעולם (רוצים מישהו שלא יודע לשחק- תצביעו על סיינפלד, הוא לא מסוגל להגיד שורה אחת בלי לחייך) אבל זה לא היה יותר מדי גרוע. ממש אהבתי את הקטע של דיוויד בליין (במיוחד כי לאחרונה ראיתי את הפרק בארסטד שצוחקים עליו גם ובעקבות זה צפיתי בקליפ באינטרנט שלו תולש את הלב שלו- והוא באמת משחק מאוד מאוד מוגזם. לכן כאשר אנדי התחיל לשאוף אוויר באובר- דרמטיות התפקעתי מצחוק), ממש ממש אהבתי את המערכון על תוכנית הבוקר. בדרך כלל הרעיונות של המערכונים מהסוג הזה לא מבוצעים טוב- אבל הפעם דווקא צחקתי הרבה. מאוד אהבתי את המערכון על ה"מיי ספייס", וכל השאר באמת היה בינוני.

jess r

New member
אוף, קיוויתי שתרד עליהם ../images/Emo3.gif

תראה, היא היתה בסדר פעם, אני לא יודעת מה עובר עליה. הפתיחה, כשהיא היתה על הבמה, היתה נוראית. היא כל הזמן חייכה את החיוך המעצבן והצבוע הזה שלה. היא נראתה כאילו היא פוזלת. המערכון עם ההומלס היה משעמם והיא לא היתה מספיק טיפשה ורדודה כיאה לדמות שלה. המערכון עם התוכנית היה מאוד נחמד, צחקתי קצת. מי זה דיוויד בליין? את מערכון המיי ספייס פיספסתי
הלכתי שניה וחזרתי בדיוק בסוף המערכון, נשמע נחמד הסוף אבל באמת אין לי מושג מה הלך שם בהתחלה. יש אבל תחושה מפוספסת למשל כשהיה את הוויכוח האם ההתחממות טובה או לא... זה מסוג הדברים שאהבתי, אבל פה הם לקחו ופשוט לא מיצו אותו. היה מפוספס. נעלם הקסם. בינוני לאללה.

hen chen

New member
אוקיי... דיוויד בליין

הוא קוסם מאוד מאוד ידוע. הוא זכה לעצמו הרבה פרסום על ידי קסמי הרחיפה שלו שבו הוא יוצא לרחוב ומרחף מול כולם. בנוסף הוא מתחיל ממש להימאס על אנשים עם הנסיונות שלו. יכול להיות שאת זוכרת את הפעם שהוא נעל את עצמו בכלוב זכוכית עם חיתול למי יודע כמה זמן, או בגוש קרח, או במיכל מים... אפילו לאחרונה ראיתי בדיחה בוויקנד אפדייט (לא זוכר מאיזה עונה) שבו איימי (טוב, מהשתיים האחרונות) אומרת ש- "דיוויד בליין ינעל את עצמו ב... ... ... למשך ... ... ימים, ואחרי זה, אולי הוא יעשה סוף סוף קסם." אני זוכר שהם גם צחקו עליו ב"סאות'פרק", כאשר הוא ניסה להוביל אנשים להתאבדות המונית. בנוסף, בפרק שהיה לא מזמן בסטארוורלד של "ארסטד דוולופמנט", פרק 15 של העונה השנייה, "חרב הגורל" (אחד מהפרקים המצחיקים ביותר אי פעם): בן סטילר מגלם את טוני וונדר, קוסם יריב של ג'וב. הדמות מתלבשת בדיוק כמו דיוויד בליין האמיתי. ואז, ברגע אחד, בן סטילר מתחיל לצרוח בלי שום סיבה, תוקע אצבעות בחזה שלו ואחרי חצי דקה ארוכה שולף משם פיסת לחם. זה כל כך הצחיק אותי כי זה נעשה בכל כך אובר- דרמטיות בשביל משהו מטומטם כמו פיסת לחם ששולפים מהעור. אחרי זה גם גיליתי שבזה הם צוחקים על דיוויד בליין, שבתוכנית של קארסון דיילי, תקע אצבעות בחזה שלו, נאנח באובר דרמטיות, ושלף את הלב שלו... ואז... התמוטט על הבמה! כל מי שצפה בזה הגדיר את זה כ- "לא מרשים ומוגזם". ובדרך אגב, בסוף המערכון עם אנדי על דיוויד בליין, הוא אומר: "קח את זה מיינדפריק". מיינדפריק זו תוכנית (שגם אותה אפשר לראות בסטארוורלד ממש לפני ארסטד) שבו קוסם עושה את כל הדברים שדיוויד בליין עשה, ויותר.

jess r

New member
אה, הפסיכי בכלוב! ../images/Emo6.gif

עכשיו הכל נשמע מצחיק יותר, תודה

גלׁ

New member
לא ידעתי

על הקטע עם דייויד בקרסון דיילי אבל זה היה נורא מצחיק שבסוף הוא נתקע במשהו והם חושבעם שהוא עושה קסם, והקטע שהוא שואל אותו איך הוא עשה את הקטע עם הלחם אז הוא עונה שהוא סתם גילגל אותו ועשה כאילו זה יוצא לו מהחזה

hen chen

New member
אני יודע

גם לפני שידעתי על זה שהם צוחקים ישירות על דיוויד בליין- זה היה יותר מדי מצחיק. פשוט יותר מדי. אז זה סתם נהיה יותר ויותר ויותר מצחיק. אחד מהפרקים האהובים עלי ביותר. מושלם. "Hi. I need a tea to give my dingle less tingle"

chiff4

New member
על מה דה פאק אתם מדברים?!

זו הייתה תכנית טובה! לא טובה מדי , אבל לא כזאת גרועה כמו שאתם עושים ממנה. התכנית עם טום הנקס וגם התכנית עם אנטוניו בנדרס - הן היו תכניות חלשות!!! עם ג'וליה אתמול זו היתה תכנית בינונית, לא חלשה! הוויקנד אפדייט לא היה מצחיק זה נכון. המערכון פתיחה היה סאטירי כמו שצריך. הקטע עם המסעדה והקבצן היה חביב. הפרסומת לחגורה שנראתה כמו חגורת נפץ הצחיקה אותי לאללה. אם לתכנית של אנטוניו בנדרס אני נותן 5.5 מתוך 10 ולתכנית של טום הנקס - 6.7 מתוך 10 לתכנית של אתמול בהנחיית ג'וליה לואיס דרייפוס אני נותן - 7.2 מתוך 10

אני גם בעד שהיתה תוכנית טובה.

המערכון עם הקבצן היה לא רע, דייויד בליין והפירסומת לחגורה גם היו טובים, המערכון של האינטרנט (לזה קראתם "מיי ספייס"?) והתוכנית בוקר גם היו מצחיקים. רק הדיגיטל שורט היה כמו קטע של קומדי סטור (לא שזה רע
)

אני אוהבת לראות את השידורים החוזרים

בלילה, איזה כיף לראות במיוחד מה שהיה אתמול עם קמרון דיאז נקרעתי מצחוק היה יפה ועוד הופיעו הלהקה "גרין דיי"
נוסטלגיה, נוסטלגיה...

cool miki

New member
באמת?? אבל שמעתי שהסידרה שלה

מצליחה..ובזכות הסידרה שלה היא מועמדת לאיזשהו פרס...

למעלה