TAR 1207

maya567

New member
../images/Emo58.gif TAR1207

אהבתי את הפרק הזה
בעיקר כי הוא גרם לי להבין שיש לי פייבוריטים במירוץ הזה - קנט וויקסן, ג'ן ונייט ודון וניק (in no particular order). הלג הזה היה נראה כזה מתיש ונוראי. כמה טעויות היו, כמה תקלות, עבודות בכביש, קעקועים ומה לא. אהבתי את נופי אירופה שנשקפו מהלאג הזה. בעיקר עשה לי חשק לטוס לחופשה.. אהבתי שה-FF היה כזה קיצוני. זה תמיד כיף שהם עושים דברים קיצוניים כאלה. זה בעיקר מצחיק כשזה הסבא והנכד - כי אז כשניק יהיה סבא, הוא יוכל לספר לנכדים שלו על הפעם שסבא שלהם והסבא של הסבא שלהם התחרו בתוכנית ריאליטי והיו צריכים לעשות קעקוע במקום קצת מפחיד באיטליה, ואח"כ נתנו להם להסתובב כך חשופים ולתת לקעקוע להשתזף בשמש החמימה

maya567

New member
אה ו ../images/Emo58.gif

נחמד לראות שג'ן ונייט קצת מסתדרים סוף סוף. במשימת הדגל (שהיתה מגניבה רצח) ראו שבבים של תקווה למערכת היחסים שלהם... לעומת זאת, נחמד לראות שע"פ הפרומו מערכת היחסים של רון וכריס מדרדרת בחזרה. אני מקווה מאד שכשרון רואה את התוכנית עכשיו בארה"ב הוא איזה אבא גרוע הוא.

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

פרק מאוד חמוד, ממש שמחתי שסבא החליט לעשות את הקעקוע, זה מראה שהוא באמת רציני בקשר לזה וחוץ מזה זה קעקוע די מגניב. טי קיי ורייצל הם פוקסיונרים מומחים : הם מאבדים את הרמז ומישהי שמרה להם אותו , הם נוסעים בדרך האיטית והדרך המהירה מתגלה כחסומה, הם בוחרים בדיטור האיטי אחרי שלטי קיי לקח 4 סיבובים להשלים משימה שכל שאר הצוותים מסיימים בסיבוב אחד ולמזלם קינט שבר את האוטו. נראה שבפרק הבא הורודים תקועים מאחור יחד עם טי קיי ורייצ'ל, מה שלא מסמל טובות בשבילם לאור העובדה שהם צריכים לעשות משימה נוספת.ככה שאלא אם טי קיי ורייצ'ל יעשו משהו באמת מטומטם הורודים לצערי יעופו, אבל מצד שני טי קיי ורייצ'ל הם אנשים מאוד מאוד מטומטמים ככה שהכל יכול לקרות.

../images/Emo58.gif

ממש התרגשתי במשימת הדגלים של ג'ן ונייט, הם כזה זוג מושי מושלם. נחמד שהולך להם. לא מבין איך פרדי וקנדרה עקפו את הגות'ים.

willo

New member
../images/Emo58.gif

פרק בהחלט מעניין ומותח. קודם כל איטליה, ובייחוד טוסקנה, פשוט מקומות יפים (וכמו שמאיה הייתה אומרת, הייתי שם...). TK, או שכפי שכיום אנחנו יודעים תומס קייל וזוגתו הם בהחלט פוקסיונרים,, שאפילו פנצ'ר לא גורם להם להגיע אחרונים, מנגד קינט וויקסן, איזה מזל שלא עפתם. הגמר מבחינתי חייב לכלול את קינט ו-וויקסן. ברבי וקן יכולים לעוף בשבוע הבא ודמעה לא תזלוג מעיני.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1207

אני ממשיך לאהוב את העונה הזו. אין אף צמד דומיננטי ממש, וחוץ מעזריה והנדקיה שפעמיים דרכו ראשונים בפיטסטופ לא חושב שהיה צמד שהגיע פעמיים ראשון (אני בטח טועה אבל נגיד). מצידי שחוץ מג'ן וניית'ן כולם יזכו, או שרק ניית'ן יזכה ושג'ן תיעלם לה איפשהו עד לגמר.

retard boi

New member
אמרו../images/Emo58.gif

אבל מסיבה כזו או אחרת זה לא ממש יצא לפועל... יש לי תחושה שפרק 3 היה מיועד להיות TBC אבל משהו התפקשש להם שם בתכנון והם החליטו להפוך אותו לפרק הדחה (זה קרה גם לדעתי בעונה 11 עם ההדחה של יוצ'נה וג'ויס).

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק ממש טוב. הופתעתי שהיה נון-אלימיניישן. אמרו שכל העונה תהיה הדחות, חשבתי שעוד שני פרקים כבר נגמר. לשמחתי דווקא כשהיה נון-אלימיניישן, הזוג שאהבתי נשאר. קינט וויקסין שולטים. אבל הזוג שעושה את העונה הוא בהחלט ג'ן ונייט. שני תותחים ! הפרק הכי טוב בעונה לדעתי. כל כך הרבה דברים קרו ב-45 דקות שזה מדהים.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט הפתעה שהיה פרק ללא הדחה- אבל מה חשבתם שהעונה תסתיים בפחות מ-10 פרקים? אני דווקא בעד טיקיי וריצ'ל- הם חמודים ג'ן ונייט מצליחים בעיקר אם ג'ן היא הבוס...אחרת היא מתחילה להתבכיין... ה-ff היה משוגע, אמנם קעקוע נחמד (אני לא הייתי עושה) וכל הכבוד להפקה שעדיין מביאה טויסטים כדי לא לשעמם...

למעלה