The cover for venus doom

dandiT

New member
יוו איך אני מחכה לאלבום הזהD:

אבל האישה הזאת נראית מתה למדי

Blade Of Fire

New member
נו אני עושה את זה לפעמים

פשוט רוב הנושאים פה עוסקים בתמונות ואוף טופיק.. לא משהו שמעניין אותי בקיצור:)

Blade Of Fire

New member
בדיוק ככה:)

ולכן תראי שלראוב אני לא מגיב לנושאים המשעממים יותר....

מדHIMה

New member
חח דווקא ניראה לי די מתאים

אבל לאן נעלם ההרטאגרם? ניראה לי מתאים הרי ויל אמר שונוס זאת אלה אז הנה האישה ודום חח רואים את ההרס על הפנים שלה חהחהחהחהחההחחהחהחהחחה

danduuu

New member
זה ממש מוזר../images/Emo12.gifולא נראה HIM בגרוש,

אבל מגניב שכזה. לא יודעת, מוזר לי לראות את זה

milkshakit

New member
לא בטוח שזו העטיפה הרישמית

צצה עוד עטיפה לפני זה, מה ששמתי פה, עם הפרצוף של וילה ורקע אדום. נראה לי שזה יותר הגיוני שהעטיפה ההיא היא הנכונה. זו? ממש לא

מדHIMה

New member
העטיפה ההיא היא לא של אההם

UNPLESENT LISTENING2 אוי ניראה לי טעיתי בשם אבל זה כל הרמיקסים וכאלה שהם הוציאו 2 אלבומים אחד עם עטיפה כחולה והשני עם האדומה

milkshakit

New member
../images/Emo41.gif אוקיי, אז זה רישמי!!! ../images/Emo41.gif

זאת העטיפה הרישמית
אחרי שראיתי בויקיפדיה, אני מניחה שיש אישור סופי לדבר הזה
רק מוזר שזה נמצא בויקיפדיה בלי שם ובלי כיתובים, רק התמונה עצמה. בכל מקרה, אוף$%#@!!!! עד שחיכיתי לאלבום הזה, עכשיו העטיפה מאכזבת ברמות מטורפות. לא שהעטיפה תשנה את המוזיקה שבדיסק, אבל לי גם העטיפה חשובה (
), וכל העטיפות שהיו עד עכשיו היו מדהימות! מה פתאום באים לי עם זה?! מי יקנה אלבום שנראה ככה?
מאה חבולים!

LoveYourHate

New member
בקשר לויקיפדיה

ויקיפדיה זה אתר שאנשים מעלים לשם דברים סתם.. כאילו זה דברים שאנשים שומעים/רואים אז הם רושמים את זה.. אני עדיין מחכה לראות את הדיסק עצמו לפני שאני קוראת בויקיפידה כי הם לא הכי אמינים. [מצטטת את המורה שלי להסטוריה] "ויקיפדיה הו אינו אתר מקורי והדברים בו אינם נכונים אני מבקשת ממכם לא לעשות העתק הדבק בעבודות מפני שקראתי כמה עבודות שהועתקו מויקפדיה ואינן נכונות!" חח סליחה על זה בקיצור ויקפידה הוא לא אתר כ"כ נכון אולי יש מקרים שכן אבל זה אנשים רושמים את זה לא מורים או משהו בסגנון חח עדין אני מחכה שיצא הדיסק כדי לראות איזה אריזה תהיה לו >< לא בוטחת בכל זה עד שלא יצא הדיסק
זאת דעתי

למעלה