The Daily 10 של אליסה

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifThe Daily 10 של אליסה../images/Emo41.gif

פינה חדשה בהשראת ערוץ E
הסבר: כל יום או יומיים נשתדל לפרסם פה רשימה של 10 דברים שקשורים לאליסה ושתצטרכו לדרג. והפעם החברים של אליסה- המפורסמים ביותר שבהם לפחות. תצטרכו לדרג את הכי אהוב עליכם(שתתנו לו מס' 1) עד הכי פחות אהוב עליכם(יהיה מס' 10) הנה האפשרויות שלכם: 1)פרד דארסט 2) ג'סטין טימברלייק 3)אריק דיין 4)גרג ווהן 5) בריאן קראוס 6) דיוויד ארקט 7) סקוט וולף 8) קירק קמרון 9) קארל פאבנו 10) בארי זיטו אגב סורי שכל החברים שלה לא נכללו פשוט יש לה הרבה
והבעל שלה לשעבר לא נחשב! חח ולמידע שיעשוי לעזור לכם בבחירה כנסו לשירשור החברים שלה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1620&msgid=84330077 אגב לדעתי זו עשויה להיות פינה מאוד נחמדה אז אני מקווה שהרבה מכם יגיבו

always be me mc

New member
הדירוג שלי../images/Emo8.gif

1)אריק דיין- ממש התאים לה לא?
עזבו.. פשוט התאהבתי בכימיה שלהם על המסך ומחוצה לה
2)בריאן קראוס- בתמונות שלהם הם כל כך חמודים!
3)בארי זיטו- הם חמודים ביחד בתמונות
4)דיוויד ארקט- נראה מעניין.. את הבן אדם אני אוהבת. 5)גרג ווהן- טיפה מעצבן אותי..אבל הוא ואליסה נראים נחמד ביחד 6)קארל פאבנו- נחמד 7)קירק קמרון- נראה נחמד. 8) פרד דארסט- כי לא נראה לי משהו.. 9) ג'סטין טימברלייק- למה הוא משיג את כל הבחורות השוות? חוצפן!
10)סקוט וולף- אתם יודעים למה
היה לי כיף לדרג

מדרגת

1.)פרד דארסט 5 2) ג'סטין טימברלייק 7 3)אריק דיין 1 4)גרג ווהן 3 5) בריאן קראוס 2 6) דיוויד ארקט 8 7) סקוט וולף 10 8) קירק קמרון 6 9) קארל פאבנו 9 10) בארי זיטו 4

West Doll

New member
אני מדרגת../images/Emo9.gif

1) אריק דיין- הכי שווה
2) בארי זיטו- כי הוא נראה כזה שווה
3) בריאן קראוס- כי, נו באמת, לא צריך להסביר בכלל
4) קארל פאבנו- הם נראו חמודים ביחד.. 5) גרג ווהן 6) קירק קמרון- החבר הראשון שלה
7) ג'סטין טימברלייק- כמה שאני לא אוהבת אותו הם דווקא היו אחלה. 8) דיוויד ארקט- סתם כי זה מה שנשאר בשבילו. 9) פרד דארסט- אני לא אוהבת אותו והם בכלל לא מתאימים
10) סקוט וולף- במילה אחת...מניאק

dandi221

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

1) גרג ווהן
2) בריאן קראוס
3) אריק דיין
4) ג'סטין טמברלייק 5) בארי זיטו (הוא יפה והם נראים חמודים ביחד!) 6) דייויד ארקט. 7) קירק קאמרון - הוא חמוד חח 8) קארל פאבנו - לא מכירה אותו אבל הוא נראה נחמד חח 9) סקוט וולף (הוא חתיך עולמי ונראה שיא החמוד והם נראים מושלמים ביחד, אבל בגלל שהבנתי שהוא פגע בה...) 10) פרד דרסט! הוא חתיכת מניאק נבלה! איך לעזאזל היא יצאה איתו

always be me mc

New member
הפינה מבוטלת!../images/Emo128.gif בשביל 3 אנשים

אני לא חושבת ששווה לי ממש להשקיע..אל תעלבו אבל פשוט אין טעם לעשות פינות ושרק 3 אנשים יגיבו עליהם. חבל חשבתי שזו פינה נחמדה ושתאהבו אבל כנראה שלא. אז אני מוותרת. איך הפורום הזה מדרדר..

מכושפת15

New member
גל מצטערת שאני לא עונה

פשוט אני בקושי מכירה שם מישהו
אני לא ממש בעניינים..

always be me mc

New member
שמעי, כולם שמעו:

אני מודעת לעובדה שחלק פחות מוכרים ולכן שמתי קישור בהודעה שם כדי שתוכלי(ואחרים) לראות תמונות ואולי זה יתן לך רמז(גם אני אין לי מושג כמעט מי זה בארי זיטו אבל הוא ואליסה נראים ממש חמודים ביחד לכן דירגתי אותו בין העליונים) גם כתוב שם קצת על האנשים אז זה לא שלא תדעי כלום. וזו לא רק את שבקושי מכירה שם מישהו יש עוד אנשים כאלו אבל הם הולכים עם התחושה. אז תסתכלי בקישור ששמתי בסוף ההודעה הראשונה בשירשור .. בעצם הנה שוב קישור לשירשור החברים של אליסה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1620&msgid=84330077 אבל חובה להבהיר שסקוט וולף נפרד מאליסה גרר
ובבקשה מילנה תנסי בכל זאת השקעתי קצת. ופעם הבאה אל תדאגי יהיה על נושא אחר

מדרגת../images/Emo70.gif

1
נראה לי אני אלך על אריק דיין-כי רואים שהייתה בינהם כימיה טובה
2
בריאן -הרי אני אוהבת מכושפות.חח..אבל בלי שום קשר הם היו במערכת יחסים בסדר גמור לדעתי
3
גרג ווהן-ניחא למרות לדעתי הוא צריך להיות מדורג אצלי לפחות במקום החמישי
4
בארי זיטו-למרות הכול
5
דיוויד ארקט
6
קארל
7
גסטין טיימברליק
8
קירק
9
סקוט וולף
10
פרד דארסט עניתי.חח

always be me mc

New member
הסיבוב נסגר../images/Emo88.gif

תודה רבה לכל מי שהצביע
ולמי שלא.. יש את פעם הבאה
הסיבוב הבא יפתח מתי שהוא סביבות היום(כי מחר רוב היום אני לא אהיה) ותצטרכו לדרג 10 דברים שאתם בטוח מכירים! כך שיש למה לצפות
וגם תגלו את התוצאות(פשוט אני צריכה לחשוב קודם איך בדיוק לחשב אותם
)

למעלה