The Edge Of Glory

LilyKat

New member
../images/Emo41.gifThe Edge Of Glory../images/Emo41.gif

אז, השיר שוחרר היום, לפני פחות משעה. לשמיעה: קליק. עוד אין לי ממש דעה, אני צריכה לשמוע אותו עוד כמה פעמים. מה דעתכם?

avivs

New member
לדעתי הוא מצוין,

והיה צריך להיות הסינגל השני. יצליח יותר מJUDAS לדעתי.

CoralP

New member
אני אהבתי!

קליל, חמוד, יפה. לא חייב שהכל יהיה מפוצץ ופסיכוטי XD

sexon4

New member
מדהים!!!!

התמכרתי! נכון שהמילים פה לא עמוקות מאד ואין להן משמעות אפלה ומסתורית כמו בשאר השירים.. אבל מבחינה מוסיקלית, השיר ממש מתקדם!! הטכנו ממש איכותי, הביטים ממש מפוצצים ומושקעים, יש הרבה שכבות לשיר מבחינה מוסיקלית, והסקסופון הזה עם הרטרו טכנו הזה! וואוו!! מלא זמן לא שמעתי שילוב כזה, זה ממש מקורי!!! יש גם משהו בשיר הזה, כנראה הסולמות העולים, שגורמים לך להרגיש טוב, אופטימיות כזאת... בהחלט שיר למועדונים ולשים בפול ווליום ברכב בזמן נסיעה!!! אני חורש עליו בלופ! לדעתי הוא יותר טוב מבחינה מוסיקלית משני השירים הקודמים למרות שהוא לוקה בחסר במילים... אני לא מבין למה שני הסינגלים הקודמים לא זכו לעריכת סאונד כמו השיר הזה!!! בשיר הזה ממש שומעים כל דבר, את הקול שלה, את הביט האלקטרוני, את הסקסופון, הכל.. שומעים שהשקיעו.... הולך להיות דיסק טכנו-דאנס מטטוורףףףף!!!

Nens333

New member
שיר מגניב ביותר!

בהתחלה נישמע לי קצת רגיל מידיי, אבל יש לי הרגשה טובה לגביו... חבל רק שחזרו מידיי על הקטע החלש בו לדעתי (הפיזמון), והבתים מעטים מידיי (אהבתי אותם דווקא). הסקסופון עושה לזה טוב מאוד!

chyio

New member
שיר שקייטי פרי אמורה לשיר.

בפזמון התחלתי לשיר cause baby you're a fiiiiiiiiiiiiirworrrrrk. לא מיוחד בכלל, אבל אולי אתרגל אליו ואוהב יותר בהמשך

Nens333

New member
חחחחחחחחחח הרגת אותי עם הזיקוקים של קטי! ../images/Emo6.gif

UnderTHE Bridge

New member
../images/Emo9.gif

טוב, הגניחות הפיוטיות בהתחלה ממש מגניבות ולמען האמת זה החלק האהוב עלי
שיר חמוד בהחלט, הייתי עושה איזו עסקה עם גאגא ומבקש שתשחרר שיר אחר מהאלבום אבל

Nens333

New member
סתם שאלה של ילד קטן ותמים... ../images/Emo9.gif

מה זה אומר ששיר מוכרז סינגל? כאילו, ראיתי שכל מיני שירים מהאלבומים של גאגא הוכרזו סינגלים, וחלק לא... מה זה אומר?

UnderTHE Bridge

New member
סתם תשובה של ילד גדול עם כוונות זדון..

סינגל בעקרון זה שיר שהזמר/ת/וואטאבר חושבים שיש לו פוטנציאל גדול להצליח, הסינגלים נשלחים לרדיו ו..ברוב הלא מוחץ של המקרים הם גם השירים שזוכים לקליפ. בעקרון לא עומדת להיות לזה השפעה יותר מדי גדולה על חייך, כשתגדל תבין - ילד קטן ותמים.

../images/Emo6.gif+הרחבה../images/Emo118.gif

סינגל משוחרר ואז נשמע בכל מיני מקומות, אם זה ברדיו ואם זה בMTV בתור הקליפ, ואם זה בתוכניות אירוח בתור הופעה.. והמטרה העיקרית שלו היא לקדם את האלבום, לגרום לאנשים להחשף לסגנון שיש לאותו הזמר ולשכנע אותו לקנות אותו. למשל, אנשים שמעו את Born This Way ואז את Judas ושני השירים מגבשים את הדעה שלהם לגבי האם לקנות את האלבום Born This Way..

Nens333

New member
אהה... סבבה תודה!

באמת שזה ברור לי יותר עכשיו, אז תודה!

limors2

Active member
לא שיר גאגא רגיל, כן שיר פופ טוב.

ומכיוון שאני אוהבת פופ אין לי בעיה עם זה. למרות שהוא כן די יותר מדי לא גאגא-י. והוא סופר קליט!

GM1988

Well-known member
WOW

ממש אהבתי את השיררררר הזה עכשיו
יש בו כלכך מקסים שאני לא יכול להגיד כרגע מה, יש בו משהו שמזכיר לי את 2 העשורים האחרונים במוסיקה, ואת החלק הטוב שבהם גם... נראה לי שיר שמעולה כסינגל 3
ה "או , או , או" בהתחלה והסקסופון בסי פרט נשמעים חבל"ז, תענוג לאוזניים

למעלה